pl

" alt="

">
http://www.opera.com/
krisztina5: az Operát hogyan lehet feltenni?
A Prizee-nél próbáljátok meg Operával.Most töltöttem le és azzal le tudtam játszani .
nálam is a flash player miatt nem enged játszani a virágoskertessela a diablóbal a nyuszissal meg az ugrólós békással.eddig azt hittem h. azért mert egy újabb flash palyert szedtem le de utána feltettem vissza a régit és azóta sem enged játszani vele...nem értem mi van...
Igen, be is tudok lépni. Már játszottam is.
Én is azzal próbálom. De be is tudsz lépni?
editesztan: nekem jó, én explorerrel nyitottam meg.
Meg tudná nézni vki, hogy be tud-e lépni a toilokdora, nekem nem megy. Vagy meg se nyitja az oldalt, vagy ha megnyitja akkor nem lép be
mamocika165: múltkor ugyanezt írtam,hogy kéri a flash playert,pedig fent van. Mozzilával és explorellel is ez a helyzet. ha a regijeimen nem lenne közel 50 bubzok már rég letojtam volna
Une erreur d'exécution vient de se produire. Veuillez renouveler votre tentative ultérieurement
Sql_query : id cluster introuvable
nekem ezt írja ki
Próbáld meg explorerben is.
Egyébként nekem is megy az oldal!
nekem már régóta nem megy
vagyis valami megy valami nem
kéri a fless pléyert valamelyikhez
de hibá szedem le tojik rá
a bákás a nyuszis
a virágos nem megy most
ja meg a diblo

" alt="

">
Van egy nagyon új byncode szerző oldal. Még kialakulóban van, de már lehet
pontot szerezni.
Ha van hozzá kedvetek:
http://www.byncodes.com/inscription-Babse.html
A Clics remuneres menüpontban tudtok reklámot nézegetni. Ugyanabban az ablakban nyitja meg a reklámot, alul számolja az időt vagy a klikkeléseket. Ha kész, akkor megjelenik a retur gomb, amivel vissza tudtok menni a reklámokhoz.
Még én sem tudok róla sok mindent, de ha lesz még infó, szólok!
a Prizee nektek működik? nekem nem

" alt="

">
ton compte- désinscription
ha minden igaz
Tudna segíteni valaki, hogy hogyan lehet törölni egy reget a prizeen? Köszönöm

" alt="

">
Találtam egy új oldalt, ahol Pack+-t és Byncode-ot is lehet venni. Számomra legalábbis új, még nem láttam itt a fórumon sem. Akit érdekel, küldjön e-mailt, átküldöm a linkjét.
akkor felajánlom a 600 pontos regimet
mert azt hittem lehet pp t szerezni
köszi a választ
picurka13
mamocika: a yacadora gondolsz? Mert ott csak az oldal saját kódját lehet venni, meg ajándékokat. Bal oldalt a cardeaux vagy angolul a gifts menüben lehet megnézni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások