Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 111 / 226 oldal |
Ezt láttátok a Rossmann újságban? A Dove pontgyűjtős játékhoz ez van írva: Minden 500 Ft-os Dove vásárlás után dupla pontot adunk! 2010. aug. 2-8.
http://www.mivilagunk.hu/cikkek/a_legjobbat_adjuk_a_l
egjobb_aron
egjobb_aron
Csütörtökig akciós a körözött, de meg kell nézni, mert pont ma vettem el a kódos mellől egy kódmenteset:-(
A Sparban 199 Ft a Medve körözött, de a fotón nem kódos van. Elvileg a körözött(b)en is van kód. Járt esetleg valaki Sparban? Kódosak vannak?
Akciós most vhol a medve sajt?
Aug. 2-től 31-ig dupla DM pontok.
Brendonban a Johnson's 64db-os törlőkendő dobozzal 595.-.
Az alleban lévő intersparban két carte'dor vásárlásakor,kelyhet adnak ajándékba,pink,sárga,és kék közül lehet választani.
A két fagyi ára 1700ft.
Ma reggel láttam.
A két fagyi ára 1700ft.
Ma reggel láttam.
http://mc.hu/termek.php?id=2949&alid=2949
ha már volt, bocsi
ha már volt, bocsi
theodora 1,5 liter többféle 79ft
theodora 0,5 liter szénsavas,szénsavmentes 69ft
Tescoban július 30.-tól augusztus 5.-ig
theodora 0,5 liter szénsavas,szénsavmentes 69ft
Tescoban július 30.-tól augusztus 5.-ig
Csobbanj nagyot a NAGYFIÚK-kal! Adam Sandler legújabb vígjátékának premier napján – július 29-én - az első 100-100 jegyet vásárló néző esti belépőt kap ajándékba az újpesti Aquaworld élményfürdőbe, ha a Cinema City Allee-ban vagy Cinema City Arénában mozizik!
"ÉVA Magazin" kedvezményes előfizetési lehetőség.
66% kedvezménnyel csak 595 ft.
www.elofizetesem.hu/tchibo
Megrendelési határidő: 2010.augusztus 31.-ig
Tel: 06-1-50-50-848
3 Magazin mindössze 2 buszjegy áráért....
66% kedvezménnyel csak 595 ft.
www.elofizetesem.hu/tchibo
Megrendelési határidő: 2010.augusztus 31.-ig
Tel: 06-1-50-50-848
3 Magazin mindössze 2 buszjegy áráért....
Gia---jó lenne az is,sajnos nincs közelbe Auchan!!!
199.-Ft az Auchanban a 140 gr-os. Csak natúr ízben volt kódos Medve.
Medve sajt---279Ft a Tescoba /ennél olcsóbban is lehet kapni?/
2010.augusztus 2. és 31. között minden vásárlásért DUPLA pontot adunk törzsvásárlóinknak.
DM Üzletben érvényes............
DM Üzletben érvényes............
2010.07.24-én, szombaton, a budaörsi Ikea Fynd (leértékelt áruk) részlegében 10-20 óráig minden termék a leértékelt ár feléért vásárolható majd meg! Érdemes lesz benézni!
Aréna Plaza-Tescoban nagyon sok sérült dolog leárazva és középre kitéve. Érdemes böngészni. Pelenka, szúnyogirtó, wcpapír, törlőkendő, mosószer, gyerektápszer, bébiétel-ezeknek csak annyi a bajuk hogy a címke le van ázva róluk a többi szakadt, sáros, ilyesmi...
Tescos infópultban azt mondták, jövő héttől a 900ml-es Carte D'or akcióban lesz.
Most 2x1000ml-es 1500ft körül van.
Tescos infópultban azt mondták, jövő héttől a 900ml-es Carte D'or akcióban lesz.
Most 2x1000ml-es 1500ft körül van.
Debreceni Tesco: Jacobs akció.
800 Ft feletti vásárlásnál 2 fajta bögréből lehet választani.
Gillette borotvapenge vásárlásánál borotvakészüléket adnak ajándékba.
800 Ft feletti vásárlásnál 2 fajta bögréből lehet választani.
Gillette borotvapenge vásárlásánál borotvakészüléket adnak ajándékba.
Jacobs promóciók országszerte (jövő héten péntek-szombat-vasárnap pl. Fogarasi Tesco, Bp. is) - Bármely Jacobs termék és/vagy Milka Slurp kakaóport vásárlása esetén - 800Ft-nál egy Jacobs bögre, 1600 felett 800Ft-os Libri utalvány. Bármely Jacobs Mix termék esetében 1 zacskós Jacobs Intense termék az ajándék.
Mehetne viszont negatívba, hogy nincs semmi szinte a boltban, és ami van, az is rossz áron volt kiírva...
Mehetne viszont negatívba, hogy nincs semmi szinte a boltban, és ami van, az is rossz áron volt kiírva...