Milyen cukik a rossmannék 50% parfüm ár 4999ft... ez remek...
Ez a jó marketinges nem véletlen, direkt kitol a játékossal, vegyél 2db parfümöt, ha játszani akarsz...

" alt="

">

" alt="

"> meg sem vásárolom ,escóban olcsóbb

" alt="

"> ha combot daráltatok most !
Akkor azt ki ne bontsd mert abban nincs kód...

" alt="

">
Paintuci

" alt="

">
Köszi ,nálunk nem láttam a darált húsokon .
jojo csak vicceltem a kódos tálcás húst kivűl matrica jelzi, hogy kódos.
Ki kell bontani és meg kell nézni. 🤣
Honnét tudod,hogy kódos ?
Egyre kevesebb tàlcàs húson van kód (Spar). Ma màr csak a daràlt sertés hús jött kódos.Pedig sokat vettem a jàtèk miatt .
Szerintem nem ugyanarról a nyereményről beszéltek..
Aki Szeged Árkádban váltott be, az 20.000-es Dockyard utalvány..
a Tesco-Szentkirályin 20.000es Tesco utalványt lehet nyerni...
sada is szerintem ruhautalvány váltott be dockyard-nál
Akkor passz, vagy a Tesco bènàzott🙄
Szegeden,az Árkádban használtuk fel az utalványokat.Még a kedvezményeket is beszámolták,nagyon kedvesek voltak.

" alt="

">
Andi4
Én épp ma használtam fel hármat, nem volt vele semmi gond.
No, most néztem, a Simple játéknál mai dátummal (október 19.) van fent egy új jsz, de ez sem jó...
A szeptember 30. még mindig ott figyel mint kezdő dátum és persze az október 16. is...
Na, majd válaszolnak valamit...
Tesco Szentkirályi jàtèkon nyert 20.000 forintos kupont tegnap este szerettem volna levàsárolni, az összeg megis volt (20.162), a hölgy mikor lecsippantotta a kódot, elutasította a gèp, azt írta "zàrolva van"
Kénytelen voltam készpénzzel kifizetni, mert kínos lett volna mindent otthagyni.Màsnak elfogadta aki nyert? Írtam a Szentkirályinak mèg este, de vàlasz nem érkezett.
No, a Lidl dolog megoldódott, írtak, hogy már látják a vásárlást.
Már én is látom.
EzeXerint kellett neki majd' két óra átfutási idő...
Ma vettem a Lidl-ben 7 db 499,- Ft-os Alesto cuccot. Becsippantottam a LP kártyámat (láttam is, hogy elfogadta), de az APP-ban nem jelent meg a vásárlás így nem tudok nevezni.
Korábban volt 2 vásárlásom, azokkal semmi gond nem vala.
írtam nekik...
Írtam a Simple-söknek is, hogy döntsék már el, hogy mikortól indul a játék...
Nagy negatív a spar hús játék!5 napja leveleztünk ma egyértelmű lett ,hogy nem érdekli őket
Alarmoooo: egy hétig bírta!!
(Elektromos [ELEMES!!!] kütyü hűtött térbe?
Nincs ez jól átgondolva!)
Nekem a faroscomb, sertéscomb , jól elkészítve ,szalonna stb...sokkal finomabb,mint a Pick .
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások