khenik
köszönöm szépen

" alt="

">
Vadaska kitöltve

" alt="

">
Szeretem Egetr szívesen laknék ott nagyon szép!
Sziasztok, keresek valakit akinek van HVG klubkártyája és venne vele nekem 15 % kedvezménnyel Zorán koncertre 2 db jegyet. Dec 6-ig lehet kedvezményesen online is venni nemcsak személyesen. Cserébe játszós vk, blokkok, vagy ajándék lennének. Meg tudunk egyezni biztos. Köszönöm a segítséget előre is
Citromail-es levelezőm nem nyitja meg a leveleket. Tudna vki segíteni? Köszönöm.
Számítástechnikában jártasak segítségét szeretném kérni.
WINDOWS XP-ben Internet Explorer böngészőben hol találom azt a lehetőséget ami a Windows7-ben az Inprivát böngészési lehetőség? (korábbi keresések és a meglátogatott weblapok listája törlődjön a böngésző bezárásakor)
Hogyan juthatnék oda? ha lehetne olyan szájbarágós segítséget kérnék szépen.
Köszönöm
köszi glücklich

" alt="

">
nem az én szakdolgozatomhoz kell

" alt="

"> nem is a doktorimhoz

" alt="

"> ezeken én már rég túl vagyok

" alt="

">
egy volt tanítványomnak segítek kitöltőket keresni, mert neki nem megy
a kérdőívet pedig a konzulense tanácsára írta így meg, én nem így csináltam volna, mert így se füle, se farka...
vadaska: kitöltöttem. Nagyon sokat voltunk ott az utóbbi időben, de ennek a kérdőívnek kitöltésével nem tudtam kifejezni a véleményemet amit a helyről gondolok. Nem kérdezett arról ami nekem fogyasztóként fontos, és sok kérdés volt amire nem tudtam pontosan válaszolni, mert a személyzettel nem is találkoztam, kivéve a csúszdánál.
mell-i: 14.45-ig várom a címed!
Köszönöm Éci!

" alt="

">
Még mindig várok kitöltőket, SOS , mert közeleg a szakdolgozat leadási határidő. Hétvégén már elemezni kellene a válaszokat.
Sziasztok!
Kovács-Gál Henrietta elérhetősége valakinek megvan????
Vettem tőle jó reggelt kódokat, el is utaltam a pénzt meg is kaptam a kódokat. Nyertem az egyik kóddal és kellene hogy el küldje nekem de nem tudom elérni

" alt="

"> Nem válaszol a leveleimre. Kérlek titeket ha valaki tud róla valamit az írjon!!! Köszönöm
flyguy: nem tudok válaszolni, mert daemon jön vissza

" alt="

">
Keleti pályaudvar körül található Cba /,Unilever játékhoz? Köszönöm szépen a választ!
Szeretnék az Auchan-os wellness játékhoz blokko(ka)t.
Szívesen.

" alt="

">
köszönöm letti

" alt="

">
Sziasztok !
Aki esetleg most tervezi a magyarország természeti kincseink gyűjtőmappát megvenni üresen és leírná egy world fálj, hogy melyik matricán milyen állat van vagy egy linket dobna, ahol végig lehet nézni, nagyon szépen megköszönném.
vadaska, 2 fő által kitöltve.
Segítenétek a kérdőív kitöltésével egyik tanítványomnak? Nagyon szorít az idő! A szakdolgoaztához kellene.
Olyan személyek aktivitását várjuk, akik jártak már Egerben a strandon, vagy az uszodában vagy a Török Fürdőben.
Köszönöm a nevében is!
http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/633949c
1897af34b7d459b49c83c029f
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások