Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 112 / 149 oldal |
más is kapott ma tőlük a cosmo előfizetésről értesítést levélben? Azt írták, hogy augusztustól küldik.
goldwoman Hozzászólás - 2008. június 04. :: 09:00
adamherder
bizonyos mennyiségű hibázást megengednek, de ha ezt átléped, akkor nullázzák a pontokat, velem ez történt tavaly. Telefonálgatásra kaptam vissza őket, mert hogy sok kód nem volt rendesen látható.
adadi Hozzászólás - 2008. június 04. :: 08:47
adamherder!
Nem zárnak ki, nyugodtan kezdd el újra. Azt fogja mondani, hogy hiba történt, vagy már feltötötték, de semmi retorzió nincs.
adamherder
bizonyos mennyiségű hibázást megengednek, de ha ezt átléped, akkor nullázzák a pontokat, velem ez történt tavaly. Telefonálgatásra kaptam vissza őket, mert hogy sok kód nem volt rendesen látható.
adadi Hozzászólás - 2008. június 04. :: 08:47
adamherder!
Nem zárnak ki, nyugodtan kezdd el újra. Azt fogja mondani, hogy hiba történt, vagy már feltötötték, de semmi retorzió nincs.
Van egy csomó coca-colás kupakom és összekeveredett a már beküldött a beküldetlennel. Most mit csináljak? Az baj ha elkezdem előről és beírom az összeset mégegyszer, azt is amit már beküldtem? Vagy inkább ne is küldjek semmit mert kizárnak? Tehát az a kérdésem, hogy ha olyan kupak kódod küldök be, amit már beküldtem az baj (kizárnak, csalónak tekintenek) vagy nem baj (úgy veszi mint ha be se kűldtem volna)?
Aki tud segítsen! A válaszokat előre is köszönöm!
Aki tud segítsen! A válaszokat előre is köszönöm!
Coke kódokat keresek. Mit kérsz érte?
Megveszek Coca-Cola vagy Pepsi kupakokat, Lay's kuponokat és Sport szelet csomagolásokat! Részletek: http://veszek.mlap.hu/
Vagy írj: adam-kecel@freemail.hu
Vagy írj: adam-kecel@freemail.hu
most hívtak előbb a coke-tól a pc ügyében
a két cosmo előfizetést is kérdeztem, azt mondta a hölgy h. azért majd hétfőn hívnak megint, ne haragudjak majd ha megint keresnek
és összevonják a két előfizetést
a két cosmo előfizetést is kérdeztem, azt mondta a hölgy h. azért majd hétfőn hívnak megint, ne haragudjak majd ha megint keresnek
és összevonják a két előfizetéstsada hozzászólás
A kiadó/terjesztő az egy névre, címre szóló előfizetéseket mindig egymás után sorolja, sosem küld duplán..
Ha mégsem veszik észre a duplázást, akkor csak egy mail v. telefon, s máris korrigálnak.
A kiadó/terjesztő az egy névre, címre szóló előfizetéseket mindig egymás után sorolja, sosem küld duplán..
Ha mégsem veszik észre a duplázást, akkor csak egy mail v. telefon, s máris korrigálnak.
én most váltottam be egy újabb cosmo előfizetésre a nevem alatt, a múltkorit múlt csütörtökön nyertem, a pc-t meg múlt pénteken, nem hívtak (de állítólag elvannak maradva az értesítésekkel) még, pedig nagyon várom már
Tudja-e már valaki ha 700 pontot váltok be Cosmopolitan előfizura,az fél évre szól?Nekem lenne 2 évre való pontom,amit beváltanék szívesen,ha tudnám a feltételeket. Már 1 hete várom h.hívjanak.
Coke kódos kupak eladó.ha érdekel írj.
Új kódos Coke kupakok eladók. Ár megegyezés szerint.
erre én is kíváncsi vok, hogy lehet e féléves is az előfizu
Negyedéves Cosmopolitan előfizetés 350 pont.És ha én 700 pontot válok be az fél éves előfizetést jelent?Mert nem szeretnék 2 példányt 1 haviból.
Cserére vár 13 db Coke kód!
Új nyeremények 05.01-06.30-ig:
- heti 1 db JVC LCD TV és egy hozzá tartozó házimozirendszer
- minden 90. percben 1 db UEFA EURO 2008 játék PC-re.
- heti 1 db JVC LCD TV és egy hozzá tartozó házimozirendszer
- minden 90. percben 1 db UEFA EURO 2008 játék PC-re.
coke kodokat nestlé iránytűre cserélnék.
Tavaly 10 jegyű volt a kód, most 12.
A mostani kupakban 12 szám van. Sikerült vennem 4 üveggel, gondoltam küldözgetek, de továbbra sem tudok belépni.
A régi kódos kupak,ami nem lett felhasználva,az nem jó a mostani játékhoz? Hibát ír ki a pontbevbáltásnál