sziasztok
Ma k.....a tompa vagyok.
Megtelne az oldal a sokkkk hiányommal. :-)
Sziasztok egy képkocka kitolt vélem, help plz,
Nem csak autót lehet így vásárolni, hanem ingatlant is. (Nem hitelt veszek fel, hanem bérbe veszem)
probáltam már szinte mindent

itt vagyok ám, csak időnként nem, most a kutyámmal voltam kinn az udvaron, mert sürgős volt neki! Bár ez senkit sem érdekel

Én nem tudom mi volt velem ,de tisztára leállt az agyam. Vagy húszféle "megoldást" beírtam mire beugrott.
Amúgy még anno az álalánosban, volt aki Mikszáthot írta x-szel. Az se rossz.
tudod robert gida nekem meg az jutott legelőször eszembe, és mégis majdnem legutoljára fejtettem meg, mert nem x-szel írtam be a keresőbe!!!
Szuper mi??

Sziasztok!
Itt vagyok ismét.
Hogy mit összegörcsöltem a szőnyeggel, az nem közönséges!
Természetesen a legkézenfekvőbb megoldás jutott legkésőbb az eszembe
Vica ismét küldök rögtön egy mailt!
vissza kell, hogy igazolj, hogy nálam megjelenj - úgy tudom, én sem vagyok egy nagy szám.gép és programkezelő, csak kontárkodom
felvettelek, nézd meg a mailod
jó, várom, s figyeld a jobb alsó arkát a monitornak, de a mailod is, mert el kell fogadni a meghivást
bár azt hiszem már váltottunk levelet, de ahhoz a lomtárban kellene körülnéznem... ami elég rumlis
nem publikos a mailod, igy én sem tudlak felvenni az MSN-em körébe, de ha a mailomra elküldöd, akkor megpróbálom
ahhoz képest elég jól kezeled a NET-et
Vica!
nagyon sajnálom, de olyan béna vagyok, hogy fogalmam sincs hogyan kell csinálni, hogy meghívjalak!
Még csak a napokban jelentkeztem be az MSN-re, de nem tudom kezelni.
Bocs!
Az internettel is kb. 2-3 hónapja ismerkedem csak.
Az előbb próbálkoztam, de biztos rosszu, mert nem jött össze a dolog!

gyere MSN-re, akkor jobban tudunk dumálni, úgyis lenne kérdésem ami nem annyira publikus. Hivj meg: a.danielne@freemail.hu
...akkor én is mentem, majd később visszajövök
még én is itt vagyok, csak ki-be szaladgálok, meglátogatom a "mosónőmet" hogy halad stb.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások