Archivum - Szavazások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 112 / 453 oldal |
Lerta, megtaláltam a tiedetis, ment a voks a csendéletedre!
Kriszty, dobtam egy 10-t rád is.
Sziasztok!
Köszönjük szépen a szavazatokat! Úgy néz ki ma éjfélig trat a szavazás.
Pedig már azt hittem......
Na, majd meglátjuk. 
Köszönjük szépen a szavazatokat! Úgy néz ki ma éjfélig trat a szavazás.
Pedig már azt hittem......
Na, majd meglátjuk. 
Imádlak egyetlen*em!

A segítségeteket kérném, légyszi szavazzatok a képemre:
http://www.zsiraf.hu/index.php?a=13&userid=1352
Előre is köszönöm mindenkinek.
http://www.zsiraf.hu/index.php?a=13&userid=1352
Előre is köszönöm mindenkinek.
törpi
Neked is köszönjük
Neked is köszönjük

10-est adtam,de csökkenőben van az átlag,úgy látszik a többi fotóra is rengeteg szavazat megy
eszméletlen nehezen,de tudtam regisztrálni és szavazni a babára!a 8.-a nekem éjfélt jelent,tehát ma éjfélig
dia
Még most is lehet szavazni,kérdés,hogy pontozza-e?
Most:3.5 pont volt.
Még most is lehet szavazni,kérdés,hogy pontozza-e?
Most:3.5 pont volt.
hofi
köszi a segítséget
ez egy jó kérdés, hogy most mikor lesz vége, csak azt írták, hogy 8.áig tart a verseny. mi úgy gondoltuk, hogy ma éjfélig tart. időpontot sehol nem írnak.
julu
Neked is köszönjük
minden képre lehet 1-szer szavazni, ha visszamész a többi képhez, akkor azt is engednie kell,de csinál zagyvaságokat az oldal néha.
köszi a segítséget
ez egy jó kérdés, hogy most mikor lesz vége, csak azt írták, hogy 8.áig tart a verseny. mi úgy gondoltuk, hogy ma éjfélig tart. időpontot sehol nem írnak.
julu
Neked is köszönjük
minden képre lehet 1-szer szavazni, ha visszamész a többi képhez, akkor azt is engednie kell,de csinál zagyvaságokat az oldal néha.Csabi,Dia!
Sikerült a többi is.Az utolsó 0 óra 2 perckor és elfogadta...
Akkor most még sincs vége?
Sikerült a többi is.Az utolsó 0 óra 2 perckor és elfogadta...
Akkor most még sincs vége?
Lerta! Kaptál 2 szavazatot! Sok sikert! 

Csabi,Dia!
Már szavaztam 3 e-mail címmel, de per pillanat már felismer a gépem,úgyhogy most kikapcsolom egy kicsit,hogy a többi e-mail címmel is tudjak szavazni.Ptune picidre is szavaztam.
Majd jövök még. 5 perc.
Már szavaztam 3 e-mail címmel, de per pillanat már felismer a gépem,úgyhogy most kikapcsolom egy kicsit,hogy a többi e-mail címmel is tudjak szavazni.Ptune picidre is szavaztam.
Majd jövök még. 5 perc.
Tőlem is ment egy 10-es, per pillanat 8. vagytok. Viszont én nem tudtam rámenni az előtted állókhoz és leszavazni őket. Akkor ők hogy tudnak téged?
Köszönjük szépen 

Pancsabi! Nehezen ment, de végre sikerült a szavazás! Sok sikert! 

http://www.nivea.hu/frameset.php III.forduló, felugró ablak, részletes szabályok, Képgaléria, magyar képek, "Csaba Hungaryˇ"
A szavazáshoz regizni kell. Köszönjük.
A szavazáshoz regizni kell. Köszönjük.
Légyszíves! Szavazzatok! 

Hát igen. Ezaz. A csehek folyamatosan nyomják, nem tudom hogy tudnak ennyit szavazni.
Köszönöm a szavazatot!
Köszönöm a szavazatot!
Pancsabi, sikerült megtalálni, szavaztam!
Érdekes,h szinte csak csehek vannak... kivétel 1 portugál, 1 görög és 1 magyar...
Érdekes,h szinte csak csehek vannak... kivétel 1 portugál, 1 görög és 1 magyar...