Na most jól felkeltetted az alvó oroszlánt kedves ............
A neved akkor írom be ha majd továbbra sem fogsz magaddal bírni!!!!
Kikérem magamnak én csere-bere ügyben nem hitegetésből élek!!!!!
Szoktam csúszni dolgokkal olykor 1-2 hetet is, de ez fordítva is igaz, és nem szoktam rögtön höbörögni ha valaki velem szemben sem azonnal rendezi dolgait, hanem várok olykor sokat is. Nem állítottam 1 db spar pontom se volt, hanem vártam a beérkező cseréket és gondoltam mire a te csomid ideér addigra azok is. A tiéd gyorsabb volt sok spar cserém meg még kóbórol, de én türelmesen várok, és nem paraszt módón neki esek a másiknak!!!!
Nem szoktam olyat sem csinálni, hogy akkor küldjek vmit ha már lejár egy akció!!!!
Sőt a pupos dolgokat ajálva szokatam feladni, a tiéd ugyan nem lesz pupos de azt is ajálva fogom feladni, mert nem szeretnék ezek után úgy járni, hogy ott van azt mégsem!!!!
Elfelejteni meg szerintem mindenki szokott ezt azt. Lehet szólni, szépen... úgy ahogy te is elvárod, hogy beszéljenek veled. Még akkor is ha csúszik a cseréd. Én is várok pár dolgot, és a spar ügyben nem idegeskedem, hiszen január 7-e még messze van. Vagy nálatok gyorsabban telik az idő arrafelé??????
Ja és ha eltünnek dolgok akkor szoktam pótólni, de tudod mit én ajálva a tiéd feladom, de ha véletlen eltünne akkor felejtsd el!!! Ha pedig jellemvonási promlémáim vannak szerinted, akkor marha egyszerű nem cserélsz egy ilyen emberrel.
Szép estét, és bocs....