Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 112 / 319 oldal |
öv 3 pont-ért
öv van!
öv most
Szerika! Ne viccelj! Majdnem elájultam!

a Szigetjegynyerteseket lehet már tudni?
Bocsika! Felületesn olvastam! Most látom hogy te a késkészletet és nem a kávéskészletet írtad. 

agyhulla én igen. Még az első héten nyertem, rá 2 hétre jött meg reklamációmentesen. 

Hali!
Van valaki aki a késkészletet megkapta már, reklamáció nélkül?
Köszi
Van valaki aki a késkészletet megkapta már, reklamáció nélkül?
Köszi
köszi!
Mostanában egyszerre csak egyféle ajándék van, de abból is csak pár darab.
az ajándékok egyesével vannak, több darabbal ezek szerint? Vagy több ajándék is van egyszerre?
Jó reggelt! Szépen indult a napom.3 db óra 09:12-kor.

gida3310
szerintem nem, bár én is csak idenézek néha..
szerintem nem, bár én is csak idenézek néha..
A Pall Mallt senki sem figyeli, vagy még nem volt ma ajándék? Nem mintha tudnék vásárolni... 

Van 13 darab PallMall kódom. Csak knorr érdekel!
2 pont a széfből
Nekem olyan mázlim van, hogy az előző játékban összejött 4 darab, szóval mondhatni elégedett vagyok
Még plusz egy rádió összejöhetett volna, mert nagyon tetszik.
Még plusz egy rádió összejöhetett volna, mert nagyon tetszik.
Nem bírom tovább, el kell mondanom:
Az abberált elmémben az itteni takaró-mizériáról az jut eszembe, hogy minden háború/természeti katasztrófa idején a bajba-jutottaknak takarókat osztanak (persze érthető okkal, ezt nem is vitatom). Itt is mindenki úgy vágyik rá, mintha ez valami világmegmentő dolog lenne, pedig tuti vagy száz helyen lehet ilyet kapni.
U.i.: Nekem soft rádió kellene, cserébe mágneses tollat és nyakpántot ajánlhatok fel
Az abberált elmémben az itteni takaró-mizériáról az jut eszembe, hogy minden háború/természeti katasztrófa idején a bajba-jutottaknak takarókat osztanak (persze érthető okkal, ezt nem is vitatom). Itt is mindenki úgy vágyik rá, mintha ez valami világmegmentő dolog lenne, pedig tuti vagy száz helyen lehet ilyet kapni.
U.i.: Nekem soft rádió kellene, cserébe mágneses tollat és nyakpántot ajánlhatok fel

pmelinda!
segítek!
segítek!
Én még mindíg takaróra vágyom,vagy csészikékre,vagy hátitáskára!
olan mikor lesz?
olan mikor lesz?