sziasztok a jcadon
hol lehet pack+ venni?
és mennyi pontért?
vadaska, igen, köszi, azóta írt már.

" alt="

">
ildi
Babse 23-24 nem volt otthon
Hosszan levélváltás után kaptam egy új pack+ a Mile-O-Kdos oldaltól, és ezt már el is fogadta!

" alt="

">
Babse, tegnap írtam, nem kaptad meg?
Ja és a Prizee csak a Pack+ -t fogadja el?
Az Allopass A-t és Allopass B-t hol lehet felhasználni?
mamocika165
nálam megy, igaz még csak kaparóssal játszottam eddig

" alt="

">
egyserűen nem megy prizze
mit lehet csinálni?
edisztan: sehova nem tudod beirni.
Erről a linkről regisztrálj:
http://www.genieokados.com/membrescripthp/inscrip
tion.php?par=29909
Köszi!
genieokados.com-on hová kell beírni az ajánlót?
Ildi!
Most csak egy percet vagyok, szóval elküldöm neked emilben a webocodes leírását, amit egyszer valakinek megírtam.
A genieokados.com, az csak annyi h van pár kaparós, és 30 parti összesen. Én az elsővel játszom le mind a 30-at. Van egy espace bonus rész. Itt a 3.at szoktam megnyitni. látsz egy csomó bannert, de nem kell semmit sem csinálni. Vársz egy kicsit, majd kiírja h ok és így kaptál 30 genizt.
naponta kb 120összejön.
Ha regeltek, kérlek írjatok Babse-t a parrainhoz

" alt="

">
Én a webocodes-t játszom, szerintem jó nekem kb 2 hét alatt jön össze egy byncode. Nem túl sok időt fordítok rá. Van rajta játék, de nem abból jön össze a sok pont, hanem a szörfölésből. 1000 perc szörf 150 pont, 1 byncode 950 pont. Lehet játszani is, de az általában 15-20 pont naponta. Van még más is, de hosszú lenne. Nem túl bonyolult, szerintem jó.
Babse: nekem meg van egy narancssárga L-es. Rám az pont jó.

" alt="

"> A feketét most megszüntették.

" alt="

">
Babse,
bocs, hogy közbeszólok, de arról a két oldalról, amit említettél (genieokadosról, webocodesról) leírnád röviden, hogy milyenek a játékok (kaparósok v. nem), mennyi ideig tart kódot (byn, find) szerezni?
Előre is köszi.
Egyébként nekem van a toilokdoról topom, narancssárga

" alt="

"> Mert ebből az egyből volt XL

" alt="

"> És ez sem túl nagy... Igencsak passzol. Azt tudom hogy a sima mimis fekete topból nyáron csak sx-es méret volt...

" alt="

">
Hát nem a csúcsán, hanem amikor kettő közül kell választani

" alt="

">
Sok bynkódom a genieokadosról, webocodesról, meg packbarre-t én is futtatok, csak nem PP-t kérek ki, hanem 4bynkódot(párom alá vagyok regelve, és amit ő kap értem, azt is megkapom

" alt="

">)
babse
Hogyan tudsz jó sok byncode-t szerezni? Mit értessz azon, hogy a piramis tetején a jó ajtót? Ott csak 1 ajtó van, nem?
babse és editesztan, köszönöm a válaszokat.

" alt="

">
Babse
Köszi

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások