Szerintem is!

" alt="

">
Köszi ,kimerítettétek a témát rendesen

" alt="

">
El kell fogadni,hogy az egy aukciós tér,ahol adás-vétel folyik,nem csere-bere.
Igen, csak ha nem venni akarok, akkor meg le sem merem ütni. Például voltak libri utalványaim és vettem volna egy-két dolgot, de nem mertem sem leütni sem megkérdezni, mert az ugye szabályellenes. Holott lehet, hogy az eladó beleegyezett volna. Viszont kp-t semmiképpen nem akartam érte kiadni.
Én is odaadnám a cuccaimat utalványért. De nem hirdethetem így. :-(
Nadina!
Ezt bele kell kalkulálnia a vevőnek,hogy ha a termék leütése után nem megy bele az eladó az általad ajánlott cserébe,akkor bizony ki kell fizetned az árát.
Én például soha nem cserélek.
Mert nem ismerik a szabályzatot,vagy csak figyelmen kívül hagyják.Ismerek olyat,akit emiatt függesztettek fel,úgyhogy odafigyelnek rá az adminok is.
Ja és régebben nem tiltották.
Csak az gáz, ha már leütöd és a partner nem megy bele a cserébe vagy az utalvánnyal történő fizetésbe, a végén még Te kapsz negatívot.
Szerintem ezt kár tiltaniuk. Biztos, hogy több üzlet létrejönne.

" alt="

">
Értem. Akkor minek ajánlgatják???
"Amíg az aukció fut, a felhasználók nem állapodhatnak meg cserében, erre vonatkozó információ nem tüntethető fel sem az aukció leírásában, sem az aukcióhoz kapcsolódó "kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban" lapon."
Benne van a szabályzatban.
Valamit nem értek. Teszveszen mindig ajánlgatnak cserét, de a szabályzatban nem találtam ide vonatkozó részt. Akkor lehet vagy nem és ha igen, hogyan működik?
Sziasztok!
Vaterán hebrencske vagyok.

" alt="

"> Tettem fel pl új Sonyericsson telcsit...
DornaiZs néven vannak fenn nekem is Teszen termékeim, nézzétek meg őket!
Különleges paradicsommagok eladók:
http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=308
5072
teszveszre (anni13) tettem fel kreatív könyveket, gesztenye marci pólót, cica-kutyatálat, ... a milka pulcsi (nem a mostani játékos) és mágnesek mellé.
a meska.hu-n annipanni név alatt találhatjátok pár alkotásomat
A zsibvásáron Nadina vagyok. Töltöttem fel micimackós étkészletet, memórakártyát, ruhákat, függőszéket. Nézzetek be hozzám.

" alt="

">
Sziasztok!
Zsibvásár. Felhasználónév: janyikne
Minden részletes leírást tartalmaz.
Ajánlatokat is várok, utalványokat beszámítok.
Bármely termékemre érvényes a csere lehetősége!
e-mail: janyikne@freemail.hu
én megőrülök ettől az újítástól.. Mi ez a káosz???? ahhhh

" alt="

">
http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=4462179
nem tudom ismeritek-e az oldalt. itt kézzel készített igényes dolgokat lehet vásárolni és eladni is:
www.meska.hu
(meg ötleteket szerezni

" alt="

"> )
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások