Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 112 / 226 oldal |
Vanish sparban 1 literes 599,-
http://www.aquarellhotel.hu/ 20 % kedvezmény
Talán itt jó lesz:
http://href.hu/x/cryh
Norbi pékségben ingyenes kóstoló júl. 19-ig, az oldalról kinyomtatható reklámmal.
http://href.hu/x/cryh
Norbi pékségben ingyenes kóstoló júl. 19-ig, az oldalról kinyomtatható reklámmal.
Nálunk is van az Inmedio-ban Hell-pack, 960 Ft a 4db Hell + 0,8 l-es palack, fém van hozzá! Jól néz ki.
DM-ben bármilyen pontbeváltásért 10%-os végösszegi kupont nyomtat a gép.07.21-ig érvényes. A végösszegi kupon 08.11-ig váltható be.
Boráros téren.. (BP. 9.ker) Relay újságosnál Hell energia italhoz, ha jól láttam 4hez, egy 1l-es Helles kulacs....
Vanish a DM-ben és a Pennyben is 1l+ 0.94l 1099Ft
Reálban láttam Tento strandtáskában: wc papír, kéztörlő, papírzsepi 1300 Ft-ért, és CBA-ban carte dor fagyihoz 50x30-as törölköző.
Az Intersparban akciós a Vanish mosószeradalék: 1 literes 599 Ft.
Coop üzletben a Vanish szappan + 1 literes valamilyen Vanish termék 1100 Ft. összecsomagolva.
Coop üzletben a Vanish szappan + 1 literes valamilyen Vanish termék 1100 Ft. összecsomagolva.
MOL kutaknál 2db Magnum jégkrém vásárlásakor 1 pakli franciakártya az ajándék júl. 31-ig (vagy a készlet erejéig).
Triumph akciók az Aranypók üzletekben július 31.-ig:
- kifutó modellek 30% kedvezménnyel
- egyes modellek vásárlásakor 1000-2000 ft árkedvezmény, ha leadsz egy régi, kidobásra itélt melltartót (11 modell vesz részt az akcióban).
- kifutó modellek 30% kedvezménnyel
- egyes modellek vásárlásakor 1000-2000 ft árkedvezmény, ha leadsz egy régi, kidobásra itélt melltartót (11 modell vesz részt az akcióban).
Vásárolj 2 db bármely Lipton Piramis teát az Interspar áruházakban, és azonnal átveheted a garantált ajándékod, egy Lipton üvegpoharat a vevőszolgálatnál.
Akció időtartama: 2010.07.08. – 2010.07.21.
Akció időtartama: 2010.07.08. – 2010.07.21.
Uez az akció a Bioderma termékeknél is.
5 La Roche-Posay termék vásárlása után 1 ajándék termék.
Részletek: www.online-hirlevel.hu/larocheposay/20100407/cikk4.ht
m
Részletek: www.online-hirlevel.hu/larocheposay/20100407/cikk4.ht
m
akit esetleg érdekel: a Rossmann-Dove törölköző 70x140 cm-es, nagy nyomott Dove felirat van az alján, szerintem jó anyagú és szép
" alt="
">
" alt="
">jojó!
Sajnos azt nem néztem meg....sőt még ki sem rakták a hirdetést, akkor vette elő a borítékból a reklámtáblákat
" alt="
">
Sajnos azt nem néztem meg....sőt még ki sem rakták a hirdetést, akkor vette elő a borítékból a reklámtáblákat
" alt="
">Samidala---nem tudod,hogy ez az akció meddig tart? köszi!
Most jövök a Reno cipőboltból. Ma kezdődött olyan akció, hogy ha két pár lábbelit veszel, akkor az olcsóbbat féláron kapod. Jókor mentem
" alt="
">
" alt="
">Én tegnap vettem a Rossmannban 2 táskát 2 külön blokkra. A kemény szappan nem jó, és a popsitörlő. Fürdető, sampon, hintőpor, popsikrém, testápoló... ezek jók. 1000Ft körül ki lehet hozni 2 termékből. A nagy oldaltáskában van pelenkázólap is, a hátizsák viszont nagyon pici. A játéktartót nem tudom mekkora, ha valakinek van, írja be a méreteit.
Rossman katalógusban láttam, hogy hétfőtől 2 Johnson's babaápolási cikkhez (nem szappan és nem törlőkendő), adnak babatáskát. A képen a picuris pelenkázó, játéktartó és hátizsák szerepel. Aki tud bővebbet, írjon.