Én is inkább az olcsóbbat veszem - sajnos.
Pick azért drágább kategória. Én csak akkor veszek, ha játék van vele, akkor se sokat, hanem amennyit tudok.
De ismerek olyat, aki szinte csak ezt fogyasztja, a jobb minőség, nem pedig a játék miatt.
Nem sokat ,
Szalonna ,faroscomb,Ársapkás sertéscomb .... mindíg ami olcsó

" alt="

">
jojó, attól függ, mi számít nagy mennyiségnek.
A termékek szavatossági ideje miatt írtam.
Felvágottak, virslik, stb. Te mennyit (v)eszel ezekből?
Háztartásfüggő (+pénztárca, hiszem 500 alatt nem nagyon lehet kapni).
Vkinek nem kell blokk, vkinek kód, én elvesztettem a fonalat...

" alt="

">
Beszéljétek meg a pickkel...
pieceofluck
Miért ne vásárolhatna bárki is nagy mennyiséget ?
Paintuci
Nem is kell a kód
Moments játék
Nem is kellene blokk, ha valahogy a csomagoláson belülre tették volna az egyedi kódot.
A lényeg szerintem, hogy olyan játékok legyenek, hogy aki játszani akar, annak meg is kelljen venni a promóciós termékeket.
(Többek között a kávés játékoknál is ezt kellene.)
Mondjuk a hűtést igénylő termékekből senki ne mondja nekem, hogy annyira be tud vásárolni... Ez azért nem keksz vagy csoki, ami hónapokig eláll.
Oké, le is lehet fagyasztani, de azt is csak egy ideig, és az már nem olyan.
Az nem jó, nem lennének kódok a terméken... már úgy kerülnének a polcra...
Ezt a Pick játékot megszervezhették volna ,akár csak egy blokkhoz ,,vásárláshoz kötni a pályázást .
Igen, legyen az bármilyen játék, szerintem is jobb, ha a csomagoláson belül van a kód, vagy legalább olyan részen, ami nem eltávolítható (pl. a régebbi Kométa játékon).
Igen, kijátszható a pick is, de nem hinném, hogy sok pénztáros játszaná el a termékről matrica leszedését. A blokk gyűjtést többen teszik.
A spar tálcás hús ezt is megoldotta, belül van a kód és nem kell megőrizni

" alt="

">
Minden talált/gyűjtött blokkhoz "kell" lopni egy matricát és máris együtt egy pályázat, hisz a termék csomagolását nem kell megőrizni.
Ennyi.
Okés, csak egy észrevétel volt.

" alt="

">
Lehet, hogy véletlenszerűen vannak ráragasztva a matricák de egy matricàhoz csak egy blokk tartozhat.
Tehát annyi blokk kell, ahány matricát páHázik valaki.
Persze ha ESETLEG valakinek vagyon temérdek talált/szerkesztett blokkja annak valóban elég lenyúlni a matricákat.
Honnan tudják, hogy melyik kód pontosan melyik termékre lett ragasztva? De neked legyen igazad...
Pick:
Egy páHázathoz egyedi matrica-kód + egyedi blokkadat (AP+nysz) kell, szóval nem értem, hogy van-e értelme matricákat lopkodni.
Hacsak nem akkor, ha van talált vagy szerkesztett blokk is az elcsent matrica mellé...
Mert alapesetben nem elég a matrica kódja, kell a matricához tartozó termék vásárlását igazoló blokk is. Tehát ha lenyúlt valaki egy Pickolino matricát, kell hozzá egy Pickolinós blokk is.
Elsőre a Pick játék tetszett, hiszen a blokk és matricán lévő kód is kell.
De nagyon nem jó szerintem, hogy könnyen levehető helyen van a matrica...
Anno a Kométa játék szuper volt ilyen szempontból, hiszen a kód a csomagolás része volt.
Úgy tűnik, hogy ott, ahol nincsen önkiszolgáló pénztár, ott nehebb nyerni. Például Aldi, a pénzáros addig várt a blokkal, ameddig csak lehet. Egymás szemébe néztünk és tudtuk a szitut. Ő nem örült, hogy megvártam. Sok blokkot beküldhetnek így.
Pick viszont szuper, ott kiegyenlített így a játék.
Tényleg.
Addig is, amíg javítják, kattints az oldal tetején a reklámra, az is elvisz a játékhoz.
kedves Admin! a pick-játékra kattintva egy egész más weboldal jelenik meg...ha volt már, bocs
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások