Paintuci: voltam. Sajnos én egy nagyon köcsög nőt fogtam ki. 4780 Ft-ot fizettünk, ezért négyet pörgethettünk. 1 bögre, 1 toll, 1 nyakbaaki (de ez már nem volt és kulcstartó volt helyette) és 1 mágnes pörgött ki. Mivel nekem már kiborul a szekrényből a sok bögre, így be akartam cseréltetni a bögrét még mágnesre, de nem cserélte be. 3 féle mágnes van / volt. Így csak egy lett. Sőt egy se, mert azt a kisfiam pörgette ki és nem akarja nekemadni.

" alt="

"> Egyébként nem mindegy nekik mit adnak? Szóval eddig ilyenbe mégnem futottam bele hogy ilyen hajthatatlan legyen. Arra hivatkozott hogy nagyon kevés a mágnesük mert az utolsó állomás ez már.
Blokkok nem voltak szétdobálva, mert mindenki pörgetett. Szóval aztán elhúztunk haza, engem a hozzáállás nagyon bosszantott. De szerencsére egy nagyon kedves, aranyos fórumostársunk megszerezte nekem a maradék kettő fajtát és ennek nagyon örülök.
Egyelőre csak az egyikről van képem, mert a másik kettő még nincs nálam de ezek vannak: grillcsirke saláta, hamburger kólával, McFreezee fánkkal.
Ennyi volt.
Egyébként halllottam hogy később valami jobb csaj volt ott, mert még azt is megengedte hogy ne pörgessen a páciens hanem egyből pólót adott, vagy amit kért. A 20 bicóból valószínűleg egyet se nyertem, mert az este nem telóztak.