Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 113 / 892 oldal |
Sziasztok segítséget kérnék a danone actívia beváltáshoz, lefagy és hiába kattintgatok rá hogy beváltom nem reagál semmit. Akinek sikerül milyen böngészőt használ? Esetleg beváltaná nekem ha van ideje? Köszönöm Sanyi
khenik
köszönöm szépen
" alt="
">
köszönöm szépen
" alt="
">Vadaska kitöltve
" alt="
">
Szeretem Egetr szívesen laknék ott nagyon szép!
" alt="
">
Szeretem Egetr szívesen laknék ott nagyon szép!
Sziasztok, keresek valakit akinek van HVG klubkártyája és venne vele nekem 15 % kedvezménnyel Zorán koncertre 2 db jegyet. Dec 6-ig lehet kedvezményesen online is venni nemcsak személyesen. Cserébe játszós vk, blokkok, vagy ajándék lennének. Meg tudunk egyezni biztos. Köszönöm a segítséget előre is
Citromail-es levelezőm nem nyitja meg a leveleket. Tudna vki segíteni? Köszönöm.
domeandrea! Írtam!!!
Számítástechnikában jártasak segítségét szeretném kérni.
WINDOWS XP-ben Internet Explorer böngészőben hol találom azt a lehetőséget ami a Windows7-ben az Inprivát böngészési lehetőség? (korábbi keresések és a meglátogatott weblapok listája törlődjön a böngésző bezárásakor)
Hogyan juthatnék oda? ha lehetne olyan szájbarágós segítséget kérnék szépen.
Köszönöm
WINDOWS XP-ben Internet Explorer böngészőben hol találom azt a lehetőséget ami a Windows7-ben az Inprivát böngészési lehetőség? (korábbi keresések és a meglátogatott weblapok listája törlődjön a böngésző bezárásakor)
Hogyan juthatnék oda? ha lehetne olyan szájbarágós segítséget kérnék szépen.
Köszönöm
köszi glücklich
" alt="
">
nem az én szakdolgozatomhoz kell
" alt="
"> nem is a doktorimhoz
" alt="
"> ezeken én már rég túl vagyok
" alt="
">
egy volt tanítványomnak segítek kitöltőket keresni, mert neki nem megy
a kérdőívet pedig a konzulense tanácsára írta így meg, én nem így csináltam volna, mert így se füle, se farka...
" alt="
">
nem az én szakdolgozatomhoz kell
" alt="
"> nem is a doktorimhoz
" alt="
"> ezeken én már rég túl vagyok
" alt="
">
egy volt tanítványomnak segítek kitöltőket keresni, mert neki nem megy
a kérdőívet pedig a konzulense tanácsára írta így meg, én nem így csináltam volna, mert így se füle, se farka...
vadaska: kitöltöttem. Nagyon sokat voltunk ott az utóbbi időben, de ennek a kérdőívnek kitöltésével nem tudtam kifejezni a véleményemet amit a helyről gondolok. Nem kérdezett arról ami nekem fogyasztóként fontos, és sok kérdés volt amire nem tudtam pontosan válaszolni, mert a személyzettel nem is találkoztam, kivéve a csúszdánál.
mell-i: 14.45-ig várom a címed!
Köszönöm Éci!
" alt="
">
Még mindig várok kitöltőket, SOS , mert közeleg a szakdolgozat leadási határidő. Hétvégén már elemezni kellene a válaszokat.
" alt="
">
Még mindig várok kitöltőket, SOS , mert közeleg a szakdolgozat leadási határidő. Hétvégén már elemezni kellene a válaszokat.
Sziasztok!
Kovács-Gál Henrietta elérhetősége valakinek megvan????
Vettem tőle jó reggelt kódokat, el is utaltam a pénzt meg is kaptam a kódokat. Nyertem az egyik kóddal és kellene hogy el küldje nekem de nem tudom elérni
" alt="
"> Nem válaszol a leveleimre. Kérlek titeket ha valaki tud róla valamit az írjon!!! Köszönöm
Kovács-Gál Henrietta elérhetősége valakinek megvan????
Vettem tőle jó reggelt kódokat, el is utaltam a pénzt meg is kaptam a kódokat. Nyertem az egyik kóddal és kellene hogy el küldje nekem de nem tudom elérni
" alt="
"> Nem válaszol a leveleimre. Kérlek titeket ha valaki tud róla valamit az írjon!!! KöszönömVadaska
Kitöltve !
Kitöltve !
flyguy: nem tudok válaszolni, mert daemon jön vissza
" alt="
">
" alt="
">Keleti pályaudvar körül található Cba /,Unilever játékhoz? Köszönöm szépen a választ!
Szeretnék az Auchan-os wellness játékhoz blokko(ka)t.
Szívesen.
" alt="
">
" alt="
">köszönöm letti
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok !
Aki esetleg most tervezi a magyarország természeti kincseink gyűjtőmappát megvenni üresen és leírná egy world fálj, hogy melyik matricán milyen állat van vagy egy linket dobna, ahol végig lehet nézni, nagyon szépen megköszönném.
Aki esetleg most tervezi a magyarország természeti kincseink gyűjtőmappát megvenni üresen és leírná egy world fálj, hogy melyik matricán milyen állat van vagy egy linket dobna, ahol végig lehet nézni, nagyon szépen megköszönném.
vadaska, 2 fő által kitöltve.