Nekem (azaz segítőimnek) sikerült a mai activia, köszönöm!

" alt="

">
fedit19! 15 óráig várom válaszod!
zshajni gépnél vagy? Ha nem akkor pozitron én segítenék... ha Hajni van most akkor holnap Neked... de a sikeres beváltást nem tudom garantálni...
Sziasztok,
én is hiába sietek, nem jön össze soha az Activia-s nyeremény.
Ma azt hittem..., pedig: - Dehogy!

" alt="

">
Amennyiben valaki ismerős megszánna és segítséget nyújtana a beváltásnál, úgy azt Activia kódokkal tudnám meghálálni...
Köszönöm

" alt="

">
Szeretnék egy Activiás segítőt

" alt="

">
Köszönöm szépen mindenkinek, aki eddig jelentkezett!
Már megoldódott a probléma

" alt="

">
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen rövid időn belül ennyi önzetlen felajánlás érkezik

" alt="

">
Olyan jó érzés, hogy nem halt ki még az emberekből a segítőkészség! Sajnos manapság nem ez tapasztalható a környezetemben!
Lenne olyan pesti köztetek, aki egy nyereményemet meghatalmazással elhozná a következő címről?
1138 Budapest, Népfürdő utca 22.
És aztán elküldené nekem? Természetesen a költségeket kifizetném, esetleg valamiben meg is egyezhetünk, amit cserébe kérsz!
Az activia beváltásban szeretnék segítséget kérni!
Minden nap próbáltam, de nem jön össze.
Segítene valaki?
Igen elfogadnék.Több mint 50 kódom van
Gyors gép, gyors net kell hozzá.
Minden nap van olyan, aki segítséget ajánl másoknak, esetleg elfogadhatnád vkitől.
Az activia beváltás nekem se sikerül,pedig itt ülök a gépnél majd minden nap 12-kor. Az előző papucsnál se, most se sikerül. Nagyon ügyesek lehetnek azok, akik annyit tudnak szerezni, hogy még hirdetik is eladásra, cserére.
Szeretnék segítséget kérni az Activiánál. 3 fülhallgatót is kiváltanék, de egyik nap sem tudok délben netezni. 3 Syoss blokkot küldök annak, aki kiváltja őket nekem.
angel001 2013-10-19 :: 09:03
Mai-mostani átvétellel családi állatkerti belépőt keresek. 06204186787
Szeretnék segítséget kérni az Activia beváltásában.
"Kislábosok, kisfazekak" énekli alant a Bizottság, és igazság szerint pont erre lenne szükségünk: az alapítványunk fenntartásában működő családok átmeneti otthonában a legnagyobb szeretettel fogadnánk (akár viseltes, de használható) konyhai eszközök (lábasok, fazekak, evőeszközök), valamint lakástextíliák (ágyneműk, és elsősorban párnák, dunyhák, takarók) felajánlását. Érden a Borszéki u. 20., illetve Budapesten a XIII. kerület, Tomori u. 21. sz. alatt várjuk bármely kedves barátunk felajánlását, illetve szükség szerint a szállítást is meg tudjuk szervezni/oldani.
Az intézményvezető elérhetőségét tudom adni privátban!
Nagyon köszönöm a segítséget

" alt="

">
keress rá a googlee-ban: találsz egy csomó képet
meg tudná nekem valaki mondani hogy a törp dominóknál hogyan tudom hogy melyik hányas számú?
Az email címedre megy a nyomtatvány.
Írj, ha tudok segíteni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások