Sziasztok!
Kovács-Gál Henrietta elérhetősége valakinek megvan????
Vettem tőle jó reggelt kódokat, el is utaltam a pénzt meg is kaptam a kódokat. Nyertem az egyik kóddal és kellene hogy el küldje nekem de nem tudom elérni

" alt="

"> Nem válaszol a leveleimre. Kérlek titeket ha valaki tud róla valamit az írjon!!! Köszönöm
flyguy: nem tudok válaszolni, mert daemon jön vissza

" alt="

">
Keleti pályaudvar körül található Cba /,Unilever játékhoz? Köszönöm szépen a választ!
Szeretnék az Auchan-os wellness játékhoz blokko(ka)t.
Szívesen.

" alt="

">
köszönöm letti

" alt="

">
Sziasztok !
Aki esetleg most tervezi a magyarország természeti kincseink gyűjtőmappát megvenni üresen és leírná egy world fálj, hogy melyik matricán milyen állat van vagy egy linket dobna, ahol végig lehet nézni, nagyon szépen megköszönném.
vadaska, 2 fő által kitöltve.
Segítenétek a kérdőív kitöltésével egyik tanítványomnak? Nagyon szorít az idő! A szakdolgoaztához kellene.
Olyan személyek aktivitását várjuk, akik jártak már Egerben a strandon, vagy az uszodában vagy a Török Fürdőben.
Köszönöm a nevében is!
http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/633949c
1897af34b7d459b49c83c029f
Nekem (azaz segítőimnek) sikerült a mai activia, köszönöm!

" alt="

">
fedit19! 15 óráig várom válaszod!
zshajni gépnél vagy? Ha nem akkor pozitron én segítenék... ha Hajni van most akkor holnap Neked... de a sikeres beváltást nem tudom garantálni...
Sziasztok,
én is hiába sietek, nem jön össze soha az Activia-s nyeremény.
Ma azt hittem..., pedig: - Dehogy!

" alt="

">
Amennyiben valaki ismerős megszánna és segítséget nyújtana a beváltásnál, úgy azt Activia kódokkal tudnám meghálálni...
Köszönöm

" alt="

">
Szeretnék egy Activiás segítőt

" alt="

">
Köszönöm szépen mindenkinek, aki eddig jelentkezett!
Már megoldódott a probléma

" alt="

">
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen rövid időn belül ennyi önzetlen felajánlás érkezik

" alt="

">
Olyan jó érzés, hogy nem halt ki még az emberekből a segítőkészség! Sajnos manapság nem ez tapasztalható a környezetemben!
Lenne olyan pesti köztetek, aki egy nyereményemet meghatalmazással elhozná a következő címről?
1138 Budapest, Népfürdő utca 22.
És aztán elküldené nekem? Természetesen a költségeket kifizetném, esetleg valamiben meg is egyezhetünk, amit cserébe kérsz!
Az activia beváltásban szeretnék segítséget kérni!
Minden nap próbáltam, de nem jön össze.
Segítene valaki?
Igen elfogadnék.Több mint 50 kódom van
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások