Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 113 / 143 oldal |
Előfordul ilyesmi....az biztos nem ajánlva....
Nem tudod,hogy adtad fel?

Nekem meg 2-ből nulla, azt hiszem nem adtam fel elsőbbségivel...vagy igen? Olyan bizonytalan vagyok vagy nem?
Hurrá, az én 2 pályázatom e hóban is beért + a barátomnak is a 2db tányérnyi! 

sada Hozzászólás - 2006. szeptember 16. :: 08:48
Elsöbbségi, az egy dolog, de mikor adta fel elsőbbségivel? Ez is fontos.
dulifuli123 Hozzászólás - 2006. szeptember 16. :: 08:38
Felhivtam őket, megnézték és nem érkezett be csak az én nevemen küldött, a fiamé nem.Pedig egyszerre lett bedobva.Olvastam a többiekét is, és igen érdekesnek találom, hogy van akinek elsőbbségivel feladott 3 db pályázat nem érkezett be!
sada Hozzászólás - 2006. szeptember 16. :: 08:28
Honnan tudod? Megkérdezted?
Olvass bele a Knorr topicba, van ott néhány variáció....
dulifuli123 Hozzászólás - 2006. szeptember 16. :: 08:25
Sajnos nekem is csak 1 boriték ért be a 2-ből. Mindegyikben 2 pályázat volt. Egyszerre adta fel a férjem 1-én a Városház utcában. Nemigazán értem, egyik beér, másik nem!!!!!!!
Elsöbbségi, az egy dolog, de mikor adta fel elsőbbségivel? Ez is fontos.
dulifuli123 Hozzászólás - 2006. szeptember 16. :: 08:38
Felhivtam őket, megnézték és nem érkezett be csak az én nevemen küldött, a fiamé nem.Pedig egyszerre lett bedobva.Olvastam a többiekét is, és igen érdekesnek találom, hogy van akinek elsőbbségivel feladott 3 db pályázat nem érkezett be!
sada Hozzászólás - 2006. szeptember 16. :: 08:28
Honnan tudod? Megkérdezted?
Olvass bele a Knorr topicba, van ott néhány variáció....
dulifuli123 Hozzászólás - 2006. szeptember 16. :: 08:25
Sajnos nekem is csak 1 boriték ért be a 2-ből. Mindegyikben 2 pályázat volt. Egyszerre adta fel a férjem 1-én a Városház utcában. Nemigazán értem, egyik beér, másik nem!!!!!!!
moncsy87 Hozzászólás - 2006. szeptember 15. :: 21:46
Igen, azóta már elolvastam azt a topicot is. Csak hirtelen dühömben ezt láttam meg, ezért ide írtam. De ha valaki át tudja rakni a hozzászólást a másikba, megköszönöm Mindenképpen rákérdezek a dologra hétfőn.
krysztasz Hozzászólás - 2006. szeptember 15. :: 21:40
moncsy87
A knorr topicban olvass vissza egy oldalt, hasonlóan vannak néhányan. Hívd fel az infovonalat hétfőn, hogy beérkezett-e, jók voltak-e a vk-ok, stb.
moncsy87 Hozzászólás - 2006. szeptember 15. :: 21:26
Knorr tányérok 31-én adtam fel ajánlott elsőbbségiként az összes pályázatot. 2 rendben is van. De Anyukám nem kapott tányért, én meg csak 1-et, pedig egy borítékban küldtem be a 2-t. És mielőtt leragasztottam a borítékot, leellenőrizem a knorr.hu-n a vk-kat!!
Igen, azóta már elolvastam azt a topicot is. Csak hirtelen dühömben ezt láttam meg, ezért ide írtam. De ha valaki át tudja rakni a hozzászólást a másikba, megköszönöm Mindenképpen rákérdezek a dologra hétfőn.
krysztasz Hozzászólás - 2006. szeptember 15. :: 21:40
moncsy87
A knorr topicban olvass vissza egy oldalt, hasonlóan vannak néhányan. Hívd fel az infovonalat hétfőn, hogy beérkezett-e, jók voltak-e a vk-ok, stb.
moncsy87 Hozzászólás - 2006. szeptember 15. :: 21:26
Knorr tányérok 31-én adtam fel ajánlott elsőbbségiként az összes pályázatot. 2 rendben is van. De Anyukám nem kapott tányért, én meg csak 1-et, pedig egy borítékban küldtem be a 2-t. És mielőtt leragasztottam a borítékot, leellenőrizem a knorr.hu-n a vk-kat!!
szalika
Persze, hogy kérdezz rá. FIzessen a posta, ha nem néz az enyvesei kezére!
Persze, hogy kérdezz rá. FIzessen a posta, ha nem néz az enyvesei kezére!
köszi, hétfőn felhívom őket 

Sztem kérdezz rá te is. Én úgy vettem ki a hölgy szavaiból, h számítógépen megvan nekik, h kinek hány pályázata ért be, és abba hány vk volt, és abból hány érvényes. Nekem még a borítékot is előhalászta, h megnézze, tényleg 5 db vk volt-e benne.
Érdemes megpróbálni!
Érdemes megpróbálni!
Szerintem kérdezz rá, mert ha nem ért be kapsz kártérítést. Abból meg sok knorr levest vehetsz. 

Én sima ajánlottan szoktam feladni a knorrt. Eddig nyertem is minden hónapban. Szeptemberben anyu nevére is adtam fel, most néztem az ajánlottszelvényt, egyidőben adtam fel mindkettőt. Anyu nyert, én nem. Szerintetek érdemes rákérdezni, hogy egyáltalán beérkezett-e? Utána tudnak nézni? Mert akkor kerestethetném a postán.
albisia
Kérdezz rá te is, lehet, hogy nálad is hasonló a helyzet, mint katy007-nél.
Kérdezz rá te is, lehet, hogy nálad is hasonló a helyzet, mint katy007-nél.
Örülök, hogy sikerült! 

Most hívott a hölgy a Knorr-tól, megkapom a másik tányért is
Még jó, hogy telefonáltam nekik!
Még jó, hogy telefonáltam nekik!
Csak az egyik pályázatom fogadták el, pedig tök egyforma volt a kettő
Az én nevemet is elírták... 

Remélem, én vagyok az X-né Anikó, akinek a vezetéknevét kifelejtették. Úgy látom, valami "sikoltozós" gépírójuk van, elég összegányolt a lista. Kisbetű, nagybetű, minden mindegy.
Nekem is mindegy, csak a tányérok jöjjenek!
Nekem is mindegy, csak a tányérok jöjjenek!
Én mindíg 1- én adom fel ajálva elsőbségivel, eddig mindíg időben beértek , mert tavaly a sima elsőbsésiből össz. 1 ért be, a többi köddé vált .
Mindig a hónap utolsó napján adom fel elsöbbségivel a havi 4 pályázatomat és még mindig beért.
ÖRDÖGLAKAT
Azt írják, minden hónapban az első 10ezer BEÉRKEZŐ pályázat nyer.
Azt írják, minden hónapban az első 10ezer BEÉRKEZŐ pályázat nyer.