Nagy-i
köszi a válaszodat.
Krisztasz:
Előtte legalább 3 órával ne egyél semmit. Inni lehet, de itatnak veled kb. 1. 5 l kontrsztanyagos lötyit. Nem leszel tőle se éhes, se szomjas! A vizsgálati területen fém ne legyen a ruhádon.
Jobbulást! A legjobb eredményt kívánom!
Meg tudjátok mondani, hogy has-kismed ct-nél ehetek-e, ihatok-e előtte?Van vmi fontos, amire figyeljek, gyűrű,farmergomb?
Megjöttem az Auchanból, elfogadták az Edenred utit és bármit vehettem rajta.

" alt="

">
Sziasztok. Edenred ajándékutalványt elfogadják Auchanban, Lidlben, Aldiban? És bármit lehet venni rajta?
Szerencsére eddig kettőből kettő nem nyert a Floriol játékon. :-)
Nem igazán tudnék mit kezdeni a diétás naplóval...
A Penny esetében pedig eddig csak 1 XIXO "jött össze" a családban.
Floriol - Spar
Megint drukkolni kell, hogy ne nyerjünk vicc kategóriájú nyereményt, jelen esetben naplót.
Nem hiszem el...
Hell, Shell, Einhell...
Pokoliak ezek a nyereményjátékok.
Nagy az Isten állatkertje.
S nem csak nálunk.
https://bit.ly/3bswS0T
Tök mókás a 10 vk-os Reál játékszabály!

" alt="

">
Kívánom, hogy teljesüljön a kívánsága!
tangi
Én soha nem beszéltem se a gyerekekkel, se az unokákkal előre a nyereményről, csak akkor, amikor már megérkezett.
Egy kicsinek nagyon nehéz feldolgozni, ha nem nyerünk,
és kínkeserves kivárni, amíg megérkezik a nyeremény.
Nem akartam, h megkeseredjen a nyerés öröme, mire beteljesül.
tangi!
Szívből kívánok, hogy nyerjetek ma egy Nintendot!
Kisfiam nagyon szeretné a Kinderes Nintendo switch-t.
Ma reggel 6:02. Anya, Anya ma sorsolják, nem értesítettek még?
Nem is értem, miért nem a játék végén sorsoltak, akkor már a téli szünetben is játszhattam volna. Ha nyerünk gyere ebéd után értem a suliba!
3 Annyira hiszi, h nyerünk, nem akartam lelombozni!
https://www.penzcentrum.hu/vasarlas/50-szazalekos-are
ses-a-boltokban-2021-re-ez-kerul-most-feleannyiba-mi
nt-2010-ben.1108670.html
Majd adják olcsóbban ,ha el akarják adni ! Vannak helyek ,ahol 344Ft-ért is megéri eladni !
Mare
Ok. Így értem, akkor jogos.
Párszáz szavazattal a dobogón végeztünk a megyénkben. Országos összesítésben esélyünk sem lenne az első 60- ba bekerülni...
Az 1800 db szavazaton én is filozofáltam.... 🤔
Mare
Ezt én nem értem....
Mármint a gondolatmeneted végét igen, de az elejét nem.....
Szerintem:
Ezek nem vásárlás ösztönzések és nem igazságosak.....
Ahogy Péntek is írta volt ahol 100 alatti beküldéssel lehett nyerni és volt ahol 1800-al sem....Azért gondolj már bele egy 35 (!!!! de ez eleve sok) fős osztálynál is az 50 csomag tészta/fő... Ki használ el ennyit? Mi 8 -an nem eszünk meg ennyi tésztát 1 év alatt se....és persze nem is venném meg 525 Ft-ért, mikor van amelyik fajta kg. -ja se kerül ennyibe és jobb, finomabb is.... Van aki meg sem engedhetné magának, még ha szeretné sem, nem ám 50 csonaggal.... Szóval ez egy ilyen játék, a korábbi hasonló tchibo játék után (ami szintén nem volt olcsó), lehetett sejteni, hogy lesz aki sokkal sem megy semmire.....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások