Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 113 / 135 oldal |
Sada, csak arra vigyázz nehogy egy robogót is nyerj, mert akkor a sisakkal felpattan és...........
Ez aranyos...
A fiam csak most
szólt, hogy tegnap nyertem neki egy sisakot!
Szüksége is lesz rá, ha legközelebb újra elfelejt azonnal tájékoztatni!
szólt, hogy tegnap nyertem neki egy sisakot!
Szüksége is lesz rá, ha legközelebb újra elfelejt azonnal tájékoztatni!

Hugi71! Ez igaz,De ha nem nyerek neki semmit....
Amilyen szerencsém nekem mostanában van...
Amilyen szerencsém nekem mostanában van...Most kezdtem a játékot és éjjel máris nyertem egy hátizsákot! 

hofi, Gombos Gáspár lehet, hogy örült volna neki, ha megő véletlenül megnyered neki a motrot 

Nekem tegnap volt egy ilyen esetem. Az édesapámnak küldtem a kódját az ő számítógépéről.Neki nem ADSL -je van. Addig,addig próbáltam küldeni a kódját,míg bejött:Kedves Gombos Gáspár stb..Természetesen nem ez a neve az apumnak,úgyhogy gyorsan kiléptem nehogy véletlenül elküldjem a kódot ,szegény G.G. pedig hiába küldje el.

Nekem ma kedves Attila..sms jött a kódjával...:I
Vmit nagyon elszúrtak ma, a Marbinál!
De. anyukám telójára jött 1 sms,Kedves István névvel,és az M-codjával, invitálva a játék 2. fordulójára. Du. meg nekem, Kedves Levente címzéssel,és szintén 1 ismeretlen webes kóddal,,meghívó a Further játékba. Fura,anyukámat nem Istvánnak hívják,és tudtommal én se vagyok Levente!
De. anyukám telójára jött 1 sms,Kedves István névvel,és az M-codjával, invitálva a játék 2. fordulójára. Du. meg nekem, Kedves Levente címzéssel,és szintén 1 ismeretlen webes kóddal,,meghívó a Further játékba. Fura,anyukámat nem Istvánnak hívják,és tudtommal én se vagyok Levente!
Van kodom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igaz hogy ma ezért felhivtam a Philip Moris kft.
Kiderült hogy ugyan az mint az LM és a Bond kodom csak eddig valamiért nem fogadta el a renszer .
Igaz ma nem nyertem vele semmit de végre van kódom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igaz hogy ma ezért felhivtam a Philip Moris kft.
Kiderült hogy ugyan az mint az LM és a Bond kodom csak eddig valamiért nem fogadta el a renszer .
Igaz ma nem nyertem vele semmit de végre van kódom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most nyertem egy bukósisakot!
Macskusz!
Nagy-nagy gratula!!!
Nagy-nagy gratula!!!
Köszi mindenkinek a gratut
fozo.gabi, tovább is érne, ha tudna
Én is gratulálok minden nyertesenek
fozo.gabi, tovább is érne, ha tudna
Én is gratulálok minden nyertesenek

Macskusz, szintén gratula! 

Csatlakozom a gratula flood-hoz
Én is gratulálok a nyerteseknek!
Macskusz, nem semmi
! gondolom akkor fülig ér a szád
!
Hjaj de jó ilyeneket olvasni!
Macskusz, nem semmi
! gondolom akkor fülig ér a szád
!
Hjaj de jó ilyeneket olvasni!
Macskusz! Nagy-nagy gratu! 

Macskusz! Gratulálok én is! 

Macskusz!
nagy-nagy gratula!!!
nagy-nagy gratula!!!
nagy Gratu, Macskusz! Legalább egy a fórumosok között landolt!