Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 113 / 149 oldal |
Azóta sikerült belépnetek? Én most próbálgatom, de a családban senkiével sem sikerül!
Nyeremény:
Változó napi v. heti nyeremények.
Akció egyes szakaszaiban vagy kizárólag napi, vagy kizárólag heti nyeremények nyerhetőek.
2008. március 3-től napi egy Nintendo Wii játékkonzol.
Változó napi v. heti nyeremények.
Akció egyes szakaszaiban vagy kizárólag napi, vagy kizárólag heti nyeremények nyerhetőek.
2008. március 3-től napi egy Nintendo Wii játékkonzol.
istan
köszi
köszi
mától dec 31ig ha neten küldöd ugyanugy pontokat ad érte be válthatod napi nyereményre esélynövelésre,atlantai-utat is sirolnak,meg vannak zenék,csengőhangok ua mint tavaly
nekem nem nyílik meg az oldal - egyenlőre. Mit lehet nyerni, mikor indul, mit keressek a colában?
végülis ua mint tavaly de ez az atlantai ut teccik

babar Hozzászólás - 2008. március 03. :: 11:54
tudott venni már vki új kódos coca-colát?
Reacska Hozzászólás - 2008. március 03. :: 11:52
Próbáljátok meg operával.
Macskusz Hozzászólás - 2008. március 03. :: 10:25
Nekem, bármit teszek azt írja hibás felhasználónév vagy jelszó
rushcica Hozzászólás - 2008. március 03. :: 10:24
Most engem is beengedett! Írjátok be a felhasználó nevet, jelszót és menjetek a regiszrációra, akkor már ki vannak töltve az adataitok és utána menjetek vissza a nyitóoldalra!
rushcica Hozzászólás - 2008. március 03. :: 10:20
Én a regisztrációra mentem és már be voltak írva az adataim, a telószámomat megváloztattam, mikor leokéztam magátol belépett!
Mikor kiléptem utána már nem engedett vissza!
Gia Hozzászólás - 2008. március 03. :: 10:20
Először engem sem engedett, de megnyitottam a játékszabályt, utána visszaléptem, és akkor beengedett.
vw Hozzászólás - 2008. március 03. :: 10:17
Ugyan így jártam
Macskusz Hozzászólás - 2008. március 03. :: 10:16
http://coke.hu/MainServlet -ra betudtok lépni? Engem nem enged be a régi adatokkal. Ha újra regisztrálni akarok akkor a felhasználónevem foglalt. Ebből adódóan a régi reg él........de mégsem
tudott venni már vki új kódos coca-colát?
Reacska Hozzászólás - 2008. március 03. :: 11:52
Próbáljátok meg operával.
Macskusz Hozzászólás - 2008. március 03. :: 10:25
Nekem, bármit teszek azt írja hibás felhasználónév vagy jelszó
rushcica Hozzászólás - 2008. március 03. :: 10:24
Most engem is beengedett! Írjátok be a felhasználó nevet, jelszót és menjetek a regiszrációra, akkor már ki vannak töltve az adataitok és utána menjetek vissza a nyitóoldalra!
rushcica Hozzászólás - 2008. március 03. :: 10:20
Én a regisztrációra mentem és már be voltak írva az adataim, a telószámomat megváloztattam, mikor leokéztam magátol belépett!
Mikor kiléptem utána már nem engedett vissza!
Gia Hozzászólás - 2008. március 03. :: 10:20
Először engem sem engedett, de megnyitottam a játékszabályt, utána visszaléptem, és akkor beengedett.
vw Hozzászólás - 2008. március 03. :: 10:17
Ugyan így jártam
Macskusz Hozzászólás - 2008. március 03. :: 10:16
http://coke.hu/MainServlet -ra betudtok lépni? Engem nem enged be a régi adatokkal. Ha újra regisztrálni akarok akkor a felhasználónevem foglalt. Ebből adódóan a régi reg él........de mégsem
http://coke.hu/MainServlet?action=gamerules
12.000 azaz tizenkétezer állandóan más összeállításban elszórt kupak és semmi. De amúgy mi szinte minden akcióban nyeregetünk de a Coca Cola fekete macska volt eddig és ezután is . Sajna
Amúgy GRAT mindenkinek pláne annak aki még anno nokia 5700-át nyert mert az én fogam leginkább arra fájt !!
Amúgy GRAT mindenkinek pláne annak aki még anno nokia 5700-át nyert mert az én fogam leginkább arra fájt !!
Rekamama!
Gratulálok a Macbookhoz
Szép nyeremény, főleg ha az esélyeket nézzük!
Gratulálok a Macbookhoz
Szép nyeremény, főleg ha az esélyeket nézzük!
én vásárlási utalványnak örülnék. Takaró, pohár, stb. inkább a nagyobb ajándék mellett legyen, de a nagyobb ajándék se kerüljön több 100 ezerbe, mert akkor nem lesz kisebb ajándék. Pl. napi 50e utalvány tetszene vagy több utalvány, legfeljebb 20eért.
Egyetértek törpivel!
..hát pl... de azért legyen egy nagy is naponta, de ez a napi 1 az kevés... alig nyert fórumos.
annak örülnék a legjobban,ha rájönnének,hogytöbb kis nyeremény,de több nyertes. milyen jó lenne jópofa Coca-colás törcsi,takaró,póló....stb.
..hát remélem nem ilyen unalmas promó lesz.
Köszi Mindenkinek a gratulát!
Engem szerdán hívtak fel, vasárnap nyertem. De elvileg 48 órán belül felhívják a nyertest, csak közbejött gondolom az újjév.... 4500 pontot küldtünk be kb., egész eddig gyűjtögettem!
Borzasztóan boldog vagyok!!! A Párom meg a gyerekek is odáig vannak!
Milyen promó indul februárban?
Engem szerdán hívtak fel, vasárnap nyertem. De elvileg 48 órán belül felhívják a nyertest, csak közbejött gondolom az újjév.... 4500 pontot küldtünk be kb., egész eddig gyűjtögettem!
Borzasztóan boldog vagyok!!! A Párom meg a gyerekek is odáig vannak!
Milyen promó indul februárban?
gratulálok rekamama

nekem is megmaradt egy csomó kupakom,mert a jelszavamat elfelejtettem,sms.-t meg nem áldoztam rá

Jee az új promóció 2008. február 18-án indul.
Talán majd nyerek valamit, egyébként grat a macbook nyertesnek!
Talán majd nyerek valamit, egyébként grat a macbook nyertesnek!

rekamama. gratula a 30. i nyertesnek, irtó szerencsés vagy...... hány nap útán hívtak ? hány pont volt pontosan???nem tudjátok ki a 31.i nyertes 3000 ponttal nyomultam.... info valaki? köszi. ani82@mailbox.hu