Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 113 / 320 oldal |
Drága Fortuna!Holnap egy rendkívüli soha vissza nem térő ünnepnap lesz.Olyan boldoggá tennél,ha megajándékoznál azzal amit nagyon szeretnék.Ugye gondolsz rám és segítesz?Előre is köszönöm.
Hálásan köszönöm ,hogy ilyen "ismeretlen ismerőseim " vannak!
Önzetlenek,segítőkészek stb...
példát vehetnének róluk a közeli "barátaim",rokonaim...
a dolgaim meg csak rendbe jönnek egyszer.addig már nem tudok mit tenni,csak várok..
Önzetlenek,segítőkészek stb...
példát vehetnének róluk a közeli "barátaim",rokonaim...
a dolgaim meg csak rendbe jönnek egyszer.addig már nem tudok mit tenni,csak várok..
Kedves Fortuna!
Régen írtam, kérlek térj be Hozzánk is egy kicsit, gondolj ránk is.
Köszönöm
" alt="
">
Régen írtam, kérlek térj be Hozzánk is egy kicsit, gondolj ránk is.
Köszönöm
" alt="
">remélem mára már vége
" alt="
">
ezt nem hiszem el...
" alt="
">
ezt nem hiszem el...
Kedves Fortuna!
Cappuccinak légy szíves intézz egy lapos monitort valahogy, emlékeim szerint arra vágyik, amióta csak fórumozik! Pénz vagy utalvány is jó lenne, hogy megvehesse magának, légysziiii ....
" alt="
"> Látod, milyen kitartó és aktív, már igazán megérdemelné!
Cappuccinak légy szíves intézz egy lapos monitort valahogy, emlékeim szerint arra vágyik, amióta csak fórumozik! Pénz vagy utalvány is jó lenne, hogy megvehesse magának, légysziiii ....
" alt="
"> Látod, milyen kitartó és aktív, már igazán megérdemelné!Köszönöm ,amit tesóm kapott tegnap jó hírt
" alt="
">
de az én mai rossz híremet nem
" alt="
">
de majd lesz másképp.és jobb,bízom benne.
" alt="
">
de az én mai rossz híremet nem
" alt="
">
de majd lesz másképp.és jobb,bízom benne.
Drága Fortuna!Köszönöm a segítségedet.Kérlek a többiben is légyszives segíteni.Te tudod mik lennének azok.Nagyon köszönöm.
Drága Fortuna!
Köszönöm, hogy eddig ennyit segítettél és idáig jutottam!
Kérlek, legyél velem holnap is, már csak egy kicsi hiányzik...
Köszönöm, hogy eddig ennyit segítettél és idáig jutottam!
Kérlek, legyél velem holnap is, már csak egy kicsi hiányzik...
a ma reggeli két biciklis kéményseprő remélem valami nagyon jót jelent! jól gondolom?
" alt="
">
" alt="
">Kedves Fortuna!
Kérlek segíts egy kicsit, hogy egy kicsit könnyebb legyen, idén még nem kaptam semmit tőled!
Zsuzsa
Kérlek segíts egy kicsit, hogy egy kicsit könnyebb legyen, idén még nem kaptam semmit tőled!
Zsuzsa
Drága Fortuna!
Nagyon kérlek segíts,megoldani ezt a kilátástalan helyzetet,mert minden elveszhet. Nagyon nagy a gond. Köszönöm ,légy velünk,és mostmár legyen egy kicsit jobb.
Nagyon kérlek segíts,megoldani ezt a kilátástalan helyzetet,mert minden elveszhet. Nagyon nagy a gond. Köszönöm ,légy velünk,és mostmár legyen egy kicsit jobb.
Fortuna! köszönöm és a következőnél is segíts kérlek!
Drága Fortuna!
Kérlek töröld ki ezt a hetet az életemből. Legyen ismét 2010. március 1, és változtasd meg a történteket.
Tudom, ezen már nem tudsz változtatni
" alt="
"> De majd lesz valahogy.
Erőt, kérnék, hogy ....
Kérlek töröld ki ezt a hetet az életemből. Legyen ismét 2010. március 1, és változtasd meg a történteket.
Tudom, ezen már nem tudsz változtatni
" alt="
"> De majd lesz valahogy.
Erőt, kérnék, hogy ....
Fortunácsak!
én is kérlek segítsd mind2 unokaöcsémet,az egyik Franciába jusson el,a a másik Hollandiába
" alt="
">
mert megérdemlik
" alt="
">
Köszönöm.
én is kérlek segítsd mind2 unokaöcsémet,az egyik Franciába jusson el,a a másik Hollandiába
" alt="
">
mert megérdemlik
" alt="
">
Köszönöm.
pénzt, lakást, autót
" alt="
">
valami kicsinek is örülnék. főként egy kávéfőzőnek, hogy a tesóm ne nyúzzon
" alt="
">
" alt="
">
valami kicsinek is örülnék. főként egy kávéfőzőnek, hogy a tesóm ne nyúzzon
" alt="
">Fortunácska!!
Nagyon szépen köszönöm a mai nyereményeket!
" alt="
">
És hogy ,Mary is jó hírt kapott(és a többiben is segits neki légyszives)
" alt="
">
És hogy a fiamnak sikerüljön az a dolog amiröl ma hírt(lehetőséget) kaptunk,hogy kijusson Franciaországba!!!köszönöm
" alt="
">
Nagyon szépen köszönöm a mai nyereményeket!
" alt="
">
És hogy ,Mary is jó hírt kapott(és a többiben is segits neki légyszives)
" alt="
">
És hogy a fiamnak sikerüljön az a dolog amiröl ma hírt(lehetőséget) kaptunk,hogy kijusson Franciaországba!!!köszönöm
" alt="
">Drága Fortuna!
Csak azt az egy "dolgot" szeretném nagyon-nagyon...
Kérlek segíts!
Csak azt az egy "dolgot" szeretném nagyon-nagyon...
Kérlek segíts!
Drága Fortuna! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet,nagyon hálás vagyok érte!Köszönöm.
Fortuna!
Elektronikai kütyüket szeretnék (érintőképernyős mobil, lapos monitor, lcd, vagy plazma tv)
" alt="
">
Bátyámnak pedig navigációt.
Szeretnék még bármilyen bútorra költhető utalványt is, vagy pénzt.
Bízom benned!!! Köszi
" alt="
">
Elektronikai kütyüket szeretnék (érintőképernyős mobil, lapos monitor, lcd, vagy plazma tv)
" alt="
">
Bátyámnak pedig navigációt.
Szeretnék még bármilyen bútorra költhető utalványt is, vagy pénzt.
Bízom benned!!! Köszi
" alt="
">Kérlek Drága Fortuna!Nagyon kérlek,légyszives .Ez milliószor fontosabb mint bármely nyeremény.