Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 113 / 609 oldal |
...vagy már csak én egyedül?
Úgy néz ki, hogy csak ketten vagyunk? 

katangyalka!
szívesen és máskor is!
szívesen és máskor is!

Na ennyit a játékról, az egyik gyermekem felébredt, úgyhogy muszály mennem. Még egyszer köszi.
Sziasztok.
Sziasztok.
Dehogy is elolvastam amit írtál és azonnal megvolt. Ez a rávezetés sokkal izgalmasabb, mintha a megfejtést magát írtad volna le. Köszönöm.
De nagy kő esett le a szívemről, ezek szerint nem vezettünk távolabb a megoldástól

köszönöm Vica49, és Dorati. Nekem is eszembe juthatott volna, de van ez így néha.
katangyalka!
gondolj a mostani divatra, majdnem mindenki ezzel a megfoghatatlan dologgal foglalkozik. Sokan kinevezték magukat ebben a dologban szakembernek ezo..........
próbáld meg megérteni, amit itt összezagyváltam, ha nem megy jelezz vissza!
gondolj a mostani divatra, majdnem mindenki ezzel a megfoghatatlan dologgal foglalkozik. Sokan kinevezték magukat ebben a dologban szakembernek ezo..........
próbáld meg megérteni, amit itt összezagyváltam, ha nem megy jelezz vissza!

még talán a fórum helyett támadni fogok?
katangyalka
legyen a kulcsszavad a titkos tudás!
legyen a kulcsszavad a titkos tudás!
néha elég nehezen jönnek azok a szikrák, s amikor megpattan, te csodálkozol el a legjobban, legalábbis én már voltam igy
Vica! szerintem hol ezt, hol azt vagy mindkettőt!

Sziasztok!!
Tudna nekem valaki segíteni??
Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül csak te nézel ki. Titkos tudás mely csak a beavatottak számára elérhető.
Ez nagyon nem megy nekem.
Elolvastam az éjszakai balhét, részvétem, hogy ilyenek rontják a hangulatot és a jó játékot. Sajnálom CZD hogy így döntöttél, hiányozni fogsz.
Tudna nekem valaki segíteni??
Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül csak te nézel ki. Titkos tudás mely csak a beavatottak számára elérhető.
Ez nagyon nem megy nekem.
Elolvastam az éjszakai balhét, részvétem, hogy ilyenek rontják a hangulatot és a jó játékot. Sajnálom CZD hogy így döntöttél, hiányozni fogsz.
nekem is az volt az utolsó kérdés, amivel bírkóztam, de legyőztem az ellenfelet valamilyen isteni szikra által. 

dehát éjszaka a fórumot kell olvasni és bekapcsolódni nem?
most már a keresőt azzal vezetném rá, hogy még nem diplomázott orvos
Vica! látom ezt eléggé szomorúan jegyezted meg.
Egyébként nagy volt a késztetés bennem, hogy rákérdezek a miegyebekre!? Hehe!
Egyébként nagy volt a késztetés bennem, hogy rákérdezek a miegyebekre!? Hehe!

képzeld, az orvosos nekem is komoly fejtörést okozott, én már akármi szerelésére, javitására is gondoltam... 

egyébként ennyi évi házasság és két nagykorú gyerek után már nem kell másra gondolni

Vica!
az őskorban feltett kérdéseknél én sem próbálkozom rávezetéssel, (pl. az előbbi kérdések) de az újabbaknál - főleg amiknél tudom hogy nem nehezek - megpróbálom. Azért többnyire megfejtik.

az őskorban feltett kérdéseknél én sem próbálkozom rávezetéssel, (pl. az előbbi kérdések) de az újabbaknál - főleg amiknél tudom hogy nem nehezek - megpróbálom. Azért többnyire megfejtik.