Nem, pedig már nagyon megszoktuk egymás társaságát. Ki ébreszt fel a reggelihez?

" alt="

">
Úgy legyen!

" alt="

">
Nem alszok ma Veled...

" alt="

">
Megérkeztem Karintiából, a Milka jóvoltából. Nagyon jó volt, szép helyeken jártunk, és a társaság is nagyon klassz volt. Heni és Paintuci nagyon szuper csajok vagytok! Úgyhogy lányok jövőre megint valami hasonló helyen egy hét a miénk!

" alt="

">
Beküldtem pár blokkot a "Gyűjtsd a kilókat" játékhoz, de szerintem rosszul számolták el, írtam nekik, hogy nézzék meg újra ma jött a válasz, hogy igazam van, elnézést kérnek, és jóváírták a hiányzó pontokat, így már ki tudom váltani a botmixert. Piros pont jár nekik.
Nem baj, a lényeg, hogy ott van nálatok!
--
A szupercsapat film naggggggggyon király!!!!!!!!!!!!
Ajánlom mindenkinek!
Igen!
Bocsi, azt hittem, hogy válaszoltam a leveledre

" alt="

">
Én a múltkori hírlevélből láttam, hogy hány pontom van.

" alt="

"> Tök jó, hogy elküldik.
Megkaptátok a levelem-bocs hogy ide írtam, de sietek
A DM hírlevélben az aktuális ajánlatok mellet megírták azt is, hogy mennyi pontom van

" alt="

"> Nem kell bepötyögnöm azt a hosszú számot

" alt="

">
Tudom, csak nyerte a cserepartner a jegyeket és premier előtti külön előadás volt. Nem tudtam biztosra, azt hittem akadékoskodni fognak, hogy nincs jegyem. Karszalagot mutattam, amit kaptunk. De tévedtem.

" alt="

">
Ancha: az minden mozizáskor ingyen van csak nem nagyon hirdetik. Mi is mindig érvényesíttetjük.

" alt="

">
Tegnap az Allee-ban moziztunk. -köszi cserepartner!

" alt="

">
Megkértem a pénztárost, hogy érvényesítse a parkolójegyünket. Ne kelljen már fizetni a parkolást. Nem kellett.

" alt="

">
es igy tenyleg nem kellett szinte semmire kolteni:-)
Heviz, plussz nyeremeny, aki most jon..Mivel a Szalloda ugye tulajdonosvaltason esett at, s az uj tulajnak meg nincsen engedelye alkoholt arulni, igy minden pia, koktel ingyen van (sor, bor, alkoholos koktelok)....e het vasarnapig biztos..szoval ez plussz nyeremeny, most itt.-) mert amugy jo draga minden..de mar holnap indulunk haza..de tenyleg csodas 5 nap volt..minden szuper, csak ajanlani tudom enis mindenkinek!
Regisztráltam kb.egy hónapja az abcgyermekkartya.hu-ra. Múlt héten kaptam meg a kártyát, amit érvényesíteni kell bejelentkezéskor. Csakhogy én olyan okos vagyok, hogy elfelejtettem a felhasználó nevemet., ami egyébként majdnem mindenhol u.az. Írtam én be több variációt is. Mindegy.
Inkább nem próbálkoztam többször, hanem írtam Nekik egy levelet és megkértem, küldjék el a fh.nevemet. Két napra rá jött is válasz a kérdésemre az értékesítési vezetőtől. Nagyon kedves volt! ++
írtam a lila trade-nek,elfogadják a blokkomat

" alt="

">ha már a kedvezményt nem vonta le,legalább a fülbevalót nem bukom

" alt="

">
én nemrég írtam nekik, h 2 üres és már jött is a 4 zacsi...nem az elején reklamáltam
Nagyon pozitív a Purina ONE: a nyereménylista szerint nem nyertem,csodálkoztam is, de mégis küldték a cicasátort, legnagyobb örömünkre.
ZEWA nyereményjáték szervezőknek nagy pozitív!
Most látom a dobozon a feliratot:
"Szomszéd részére át nem adható!"
Biztos olvassák a fórumot, és tanulnak belőle, hol miképp tűnnek el küldemények.
Igaz ezt most nem a "kedvenc" futárom hozta aki ott hagyja el a küldeményt ahol mozgást lát.
Nekem ez a Pilóta játék nagyon pozitív.Nagyon hamar értesítettek a nyereményről, aztán hamar postázták is, le a kalappal a szervezők előtt!

" alt="

">
Hévíz, aki még nem volt
nagyon szép, a kaja fincsi, a wellness részlege nagy, különböző szaunák vannak (gőz, finn, fény stb), van 3 gyógymedence, van egy kinti benti medence (nem hideg, gyerekeknek is jó)
a masszázs szuper volt (lehet variálni, hogy két 25percest beváltani 50 perces, testmasszázsra)
mindenkinek baldachinos ágya van
a szoba nem túl nagy, de aki legalább két gyereket visz, annak nagyobbat adnak, hogy két pótágy beférjen
a szobában van tv, és dvd is
árak, akit érdekel: egy sör 1000 ft felett, egy 0,7-es ásvány 1120, egy kávé 610, capuccino 750
vannak ingyenes gyerekprogramok, naponta a reggelinél kiraknak egy újságot, az tartalmazza
ott áll meg a dotto vonat a szálloda előtt, 60 perces városnézés felnőtteknek 800, gyerekeknek 400 ft, óránként indul
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások