Viki!
Szerencsén múlik a mimivore. Nekem bőven vannak tokenjeim, nem számolom mennyi vegy el vele

" alt="

">
De az utolsó 4 pályán azért elég sok kell.
A toilokdon a nagy piramis tetején a jó ajtót kell eltalálni, amivel továbbmész és feljutsz a tetejére. Akkor lesz jackpot.
Prizee: bármelyik játéknál megkaphatod a nyereményt. Itt most "csak" annyi a PP szerepe hogy többet játszhatsz, tehát nagyobb az esélyed a nyerő időpontra.
Prizee nél a heti játék pontosan, most micsoda.
Ha jól értelmeztem, akkor mindegyik, vagy valamelyik játéknál maxpackot ad, valaki írja meg, ha érti. KÖszi

" alt="

">
Viki
Ha kipörgeted, akkor még nem jackpot, csak, ha vmit csinálsz vele, de, hogy mit? Most is "csak" 650 pontot tudtam kigyűjteni. A jackpot ennél biztos több volt!
editesztan: na meg van már mit csesztem el. Kijött a piramis, de én nem tudtam hogy ott az ajtókra kell kattintgatni mert nem beszélek franciául, ezért én kiindexeltem. Mit bonyolítják? Adják meg a jackpotot és kész.

" alt="

"> Na ezentúl klikkelgetek az ajtókra is. Le van mentve a kép, megnéztem, tényleg ott vannak az ajtók.
Editesztan: Na majd figyelem ezentúl, de lehet lementettem képbe, mindjárt keresem.
Ha kipörögtek a piramisok, akkor utána csak lenni kellett vminek?! Nem?
Egyébként azt a játékot én is utálom nagy ritkán sikerül csak.
Edit: húú nekem még ilyen nem volt csak a piramisok pörögtek ki.

" alt="

">
köszi
A shootparkban is irtó béna vagyok, soha nem sikerült még.

" alt="

">
Viki
Ha kipörgeted a 3 piramist, akkor ad egy nagy piramist, ahol el kell tologatni az ajtókat, szintenként egyel kevesebb van 5,4,3,2,1. Az ajtók mögött figura,vagy létra van. A figurák megegyeznek azokkal amiket egyébként ki lehet pörgetni és annyi pontot is ér. Ha létrát nyitsz, akkor már arról a szintről nem tudsz több ajtót nyitni, csak a fölötte lévőről.
Húúú én nem tudom milyen létráról beszéltek. Nem is láttam még létrát csak piramist.

" alt="

">
Nekem azt hiszem a múltkor sikerült végigmennem úgy ,hogy csak létrát nyitottam, de akkor meg nem adott egyetlen pontot sem!
piciurka
mit nyertél a prizzén és hogy?
Én is megkaptam már, és el is kezdtem felmenni. Valahol olvastam, hogyha feltudsz úgy menni a tetejére, hogy semmi mást ne nyiss ki csak a létrát, akkor a tied a jackpot, ha nem, akkor meg az összeget kapod. Múltkor az utolsó előtti szintig csak létrát nyitottam, ott meg kinyitottam egy 500-ast és összedölt a piramis. Dűhítő volt!

" alt="

">
A 3 piramist én is többször megcsíptem, de soha nem adott jackpotot.

" alt="

">
A toilokdon a vegas pharao játékon már többször megcsíptem a 3 piramist. Hogy lehet megszerezni a jackpotot?
a boomaton hogy kell játszani az utolsó széfes játékot?
babse: tehát akkor végülis hány token kell hozzá hogy végigvigyem a bunji jumpingos Mimi 12 pályáját?
Én a 12. pályánál 2x használtam a conversiont, de másodjára csak 1db kockát változtatott át, utána meg azt amikor találomra kilő néhány kockát. Utána pedig elvette a segítségeket.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások