Köszönöm, viszont kívánom! 🍀
Köszönöm.

" alt="

"> Amúgy nem sokat nyerek, főleg mostanában, de legalább a Screvo-n sikerült. Inkább nem sorolom azokat a játékszervezőket, ahol (szinte) képtelenség - legalábbis nekem...
Sok szerencsét! 🍀
pieceofluck
Gratulálok a nyereményeidhez! Ezek szerint van remény, csak türelmesnek kell lenni.

" alt="

">
A nyerések nekem sem nagyon akarnak összejönni, de ha mégis valamit sikerül nyerni (pl. legutóbb joghurtospohár, de én a kerékpárt szerettem volna) az olyan dolog aminek örülök, de semmi szükségem nincs rá, és nem is azt szerettem volna.
Ingyenes játékokkal én is csak pontokat nyertem még, azt is elvétve. Úgyhogy mire kigyűlik a "legolcsóbb" ajándékra való, lehet, már el is fogy. 😅
De vásárláshoz kötött játékokkal több dolgot is nyertem már a Screvo-n keresztül. Máshol viszont mostanában nem nyerek, vagy csak ritkán... Nekem ez a fura...
pieceofluck
Köszönöm a tanácsod, ezt megpróbálom.
Muriska
Én sem nyertem még jóformán semmit.
Egy pár pontot, amit gyűjtögethetek 2032-ig, hogy be tudjam váltani valamilyen ajándékra. Ez a pontgyűjtés számomra nonszensz, de jó reklámfogás. Az is lehet, hogy ezek mögött nincs is valódi nyeremény és nyertes. Beírnak egy pár nevet a nyerteseknek, meg adnak egy kis pontot. A beváltási limit olyan magasan van, hogy nem sok ember fogja azt elérni, ha egyáltalán bárki eléri.?
Különben olvassák a webnyeremény-t, mert a múltkor az egyik ingyenes játékon az egyik lehetséges válasz a webnyeremény.hu volt.
Ingyen játék = ingyen marketing = ingyen címanyag ???
Sajna nálam ugyanez ..minden kaparàsnàl kidob ..valószínűleg így nyerni sem lehet .
Nem lehet, hogy a telefonoddal van gond?
Ki szoktad néha kapcsolni?
Néha egy egyszerű ki-bekapcsolás/újraindítás is segít.
Ezt az egyik filmből tanultam. 😅
SCREVO!!!
A kaparások után-közben lefagy, elsötétül a képernyő, és kidob a ....-ba.
Ez kb. 80 ÷ -os arány. Már egyszer letöröltem, és újratelepítettem, de nem lett jobb. Ha már egyszer ilyen nagy volumenű játékok szervezését megnyeri, gondolok itt a Kométára, akkor már összedobhatna valami profibb rendszert, ami nem dobál ki lépten-nyomon.
Verka
A 2x1.75 és a 4x1.75-ös zéró jãtszik
Aldi Coca Cola, a 1,75 zéró nem játszik vajon miért?, sikerült azt vennem....
Nem értem én sem,az előző játékuknál is vadászni kellett

" alt="

">
Minek hirdet játékot ha nem is lehet kapni?
Most penny xixo...
Gondolom ez kamu oldal? 749 egy samsonite bőrönd?
https://www.facebook.com/photo/?fbid=219113357842
152&set=a.196645796755575
Hol keressem az Aldiban a bonduellt? Mert mi nem találtunk.
A Koka KÁólá' monnyon le.
Vágási Feri!
A Coca Cola gyorsaságival én is így jártam.Még a játék elején nyertem de a nevem nem szerepelt a nyerteslistán.A fiam aki egy héttel később nyert megkapta a só-bors szórót.Az enyém azóta se érkezett meg.Szerintem nem is fog.
Nekem olyan fordult már elő, hogy hiába én vásároltam, tehát az én kezemben volt először a blokk, de a tinta vagy mi van egy blokkon, pont a fontosabb adatoknál hiányos/kopottas/halvány volt. 😑
Ha szereted a srevot nem akarlak lebeszélni róla. Ha vki vásárol tuti röviden oldja meg hogy könnyen fel tudja tölteni, ha hosszú a blokk az talált. Ha úgy oldja meg hogy hosszúra sikerül fogadja meg föző.gabi tanácsát. Aztán imádkozzon a srevo is elfogadja a blokkot.
Én kimondottan szeretem a Screvo-t.
Náluk legalább szoktam nyerni, nem úgy mint más szervezőknél/lebonyolítóknál...., akiknél hiába játszom, semmi vagy csak nagyon-nagyon ritkán valami...
Az én telefonom 80 körül volt 2 éve, tehát egy alsó-középkategóriás, de tűrhető képeket készít.
Ha jól olvasható a nyomtatott blokk, és nem a heti nagybevásárlással lett egybeblokkoltatva a promóciós termék, akkor nem nagyon lehet elrontani a képet - szerintem.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások