Gyors gép, gyors net kell hozzá.
Minden nap van olyan, aki segítséget ajánl másoknak, esetleg elfogadhatnád vkitől.
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 114 / 892 oldal |
Az activia beváltás nekem se sikerül,pedig itt ülök a gépnél majd minden nap 12-kor. Az előző papucsnál se, most se sikerül. Nagyon ügyesek lehetnek azok, akik annyit tudnak szerezni, hogy még hirdetik is eladásra, cserére.
Szeretnék segítséget kérni az Activiánál. 3 fülhallgatót is kiváltanék, de egyik nap sem tudok délben netezni. 3 Syoss blokkot küldök annak, aki kiváltja őket nekem.
angel001 2013-10-19 :: 09:03
Mai-mostani átvétellel családi állatkerti belépőt keresek. 06204186787
Mai-mostani átvétellel családi állatkerti belépőt keresek. 06204186787
Szeretnék segítséget kérni az Activia beváltásában.
"Kislábosok, kisfazekak" énekli alant a Bizottság, és igazság szerint pont erre lenne szükségünk: az alapítványunk fenntartásában működő családok átmeneti otthonában a legnagyobb szeretettel fogadnánk (akár viseltes, de használható) konyhai eszközök (lábasok, fazekak, evőeszközök), valamint lakástextíliák (ágyneműk, és elsősorban párnák, dunyhák, takarók) felajánlását. Érden a Borszéki u. 20., illetve Budapesten a XIII. kerület, Tomori u. 21. sz. alatt várjuk bármely kedves barátunk felajánlását, illetve szükség szerint a szállítást is meg tudjuk szervezni/oldani.
Az intézményvezető elérhetőségét tudom adni privátban!
Az intézményvezető elérhetőségét tudom adni privátban!
Nagyon köszönöm a segítséget
" alt="
">
keress rá a googlee-ban: találsz egy csomó képet
meg tudná nekem valaki mondani hogy a törp dominóknál hogyan tudom hogy melyik hányas számú?
Az email címedre megy a nyomtatvány.
Írj, ha tudok segíteni.
Írj, ha tudok segíteni.
Szükségem lenne sürgőssen egy nav nyomtatványra, amit program hiányában nem tudok letölteni. Ha valaki segítene és átküldené nagyon örülnék. T1011-es nyomtatvány.
Köszönöm, ha segítesz.
Köszönöm, ha segítesz.
Kösziiiiiiiiii Edus!
" alt="
">
" alt="
">Zsú!
Írtam!
Írtam!
Maradt 2 db Blikk BUMM kódom, ma jár le a játék.
Activia kódnak örülnék cserébe
" alt="
">
Activia kódnak örülnék cserébe
" alt="
">Samidala !
Hívd a NESTLE-t és majd ők segítenek!! Nekem is ők küldtek másikat!!
Hívd a NESTLE-t és majd ők segítenek!! Nekem is ők küldtek másikat!!
Aki megvette, az kapott számlát, mind az 500-ról egyet.
A számla a szervezőé.
A számla a szervezőé.
Samidala!
Miért nem reagáltatok azonnal,hogy számlát nem kaptatok,ha ezután sem cserélték volna akkor kérni a panaszkönyvet.beírni,hogy nem kaptatok számlát a vásárláskor!Ennek hatására lehet másképp reagáltak volna,de még így sem késő.
Miért nem reagáltatok azonnal,hogy számlát nem kaptatok,ha ezután sem cserélték volna akkor kérni a panaszkönyvet.beírni,hogy nem kaptatok számlát a vásárláskor!Ennek hatására lehet másképp reagáltak volna,de még így sem késő.
Vitt vissza valaki a MediaMarkt-ba Maggi Forró Bögrés vízforralót?
A tesóm ma vitte vissza, de nem vették át tőle, azt mondták kell hozzá számla is..... olyat nem kaptunk hozzá!
A tesóm ma vitte vissza, de nem vették át tőle, azt mondták kell hozzá számla is..... olyat nem kaptunk hozzá!
Ma kaptam egy mailt, a Good Milk -tól, hogy mivel nem tudtam átvenni a nyeremény táskámat, ezért küldjem el a blokkomat egy címre, és postázzák a nyereményemet. Véletlenül kitöröltem, Aki kapott ilyen megírná a címet, ahová küldeni kell? Nagyon köszi. Egyébként már teljesen lemondtam a táskáról, megörültem neki ma.
" alt="
">
" alt="
">Sürgősen szükségem lenne 4 termékes Spar-Knorr blokkra.
Gyermelyit adnék érte.
Gyermelyit adnék érte.