Szükségem lenne sürgőssen egy nav nyomtatványra, amit program hiányában nem tudok letölteni. Ha valaki segítene és átküldené nagyon örülnék. T1011-es nyomtatvány.
Köszönöm, ha segítesz.
Kösziiiiiiiiii Edus!

" alt="

">
Maradt 2 db Blikk BUMM kódom, ma jár le a játék.
Activia kódnak örülnék cserébe

" alt="

">
Samidala !
Hívd a NESTLE-t és majd ők segítenek!! Nekem is ők küldtek másikat!!
Aki megvette, az kapott számlát, mind az 500-ról egyet.
A számla a szervezőé.
Samidala!
Miért nem reagáltatok azonnal,hogy számlát nem kaptatok,ha ezután sem cserélték volna akkor kérni a panaszkönyvet.beírni,hogy nem kaptatok számlát a vásárláskor!Ennek hatására lehet másképp reagáltak volna,de még így sem késő.
Vitt vissza valaki a MediaMarkt-ba Maggi Forró Bögrés vízforralót?
A tesóm ma vitte vissza, de nem vették át tőle, azt mondták kell hozzá számla is..... olyat nem kaptunk hozzá!
Ma kaptam egy mailt, a Good Milk -tól, hogy mivel nem tudtam átvenni a nyeremény táskámat, ezért küldjem el a blokkomat egy címre, és postázzák a nyereményemet. Véletlenül kitöröltem, Aki kapott ilyen megírná a címet, ahová küldeni kell? Nagyon köszi. Egyébként már teljesen lemondtam a táskáról, megörültem neki ma.

" alt="

">
Sürgősen szükségem lenne 4 termékes Spar-Knorr blokkra.
Gyermelyit adnék érte.
Köszönöm törpi! 30 kg alatt van, mert gyermekkerékpárról van szó. Már megoldódott, mert felhívtam az MPL-t és 2235-ért elhozzák nekem.
Átlag kerékpár 30 kg alatti, 3190ft a feladás. Mi anno jól befolpackoztuk és a kormányt úgy kellett kiforgatni,hogy vízszintben legyen ,azaz ne foglaljon sok helyet.Ha 30 kg felett van,akkor tény,hogy már 5375
törpi: köszönöm, már hítam, azt mondták, h 5000-6000 között

" alt="

">
hívd fel a postát,régebben az volt a legolcsóbb (olyan 3500ft körül volt)
Kerékpár szállítására tudtok vmilyen olcsó futárszolgálatot? A gls 5000-ért szállít.

" alt="

">
törpi: köszönöm szépen, megnézem...
Már a Fb-on fent van hasonló megfogalmazásban. Én ma tlóztam nekik,már rengeteg hívásuk volt
Talán akkor ezt kiírhatnák az oldalukra!
Vagy ez is technikailag lehetetlen?
Már én is mindenhogyan beírtam a keresőbe, de nem volt eredmény

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások