Cica!
Örülök, hogy beértek a pályázatok!Azért izgultam.

Akkor eddig én szerencsés voltam ezzel a módszerrel? Nem váltok, már csak 2 beküldés és vége.
De csütörtökön még augusztus volt. A dátum náluk nem számít? Miért írják a honlapon, hogy a hónap elején adjuk postára?
Másnak nem. Mondtam, hogy az kétesélyes.
Most elmentem.
1-én elsöbbségivel feladott mindkét pályázatom beért!!!
ÖRDÖGLAKAT
De CSÜTÖRTÖKÖN kellett feladni, s az már ott volt pénteken.
Hétfőre 3 nap termése ért be, mert ne feledd, vannak hétvégén is nyitvatartó posták.
cathy
Sóginak is hiába beszéltem, ő is mindig úgy csinálta, mint te, most el is bukta a 3*2 pályázatát.

Bocsi, nem mindig 31-én, mert ugye van 30 napos hónap is.
Most beszéltem a Knorr-ral az eltűnt pályázatom miatt. Azt mondta, h beért, de a rafinéria kódom lejött a lapról, benne volt a borítékban, de így a gép a lapon csak 4-et látott, de mellé volt irva, h 5 beérkezett érvényes vonalkód volt a borítékban. Azt mondta előkeresi, és visszahív, mert ha érvényes a pályázatom, jár a tányér. Örülök, h felhívtam. Köszi a tanácsot

Most már az is
Egyébként szeptember 1. péntek volt. Az elsőbbségivel feladott is csak hétfőre érhetett oda, ha egyáltalán odaért.
Nem a +38 Ft miatt nem adom fel elsőbbségivel, hanem mert bizalmatlan vagyok a Postával szemben, lást mennyien panaszkodnak a másik topicban rájuk.
Eddig még mindig 31-én adtam fel a knorrt és simán. Mindig be is érkezett. Na, ezt most gyorsan le is kopogtam

Mindig postaládába dobom be a debrecenbe, ahol lakom nem merem mert utálnak a postán nagyon-nagyon!
Az elsején feladott elsöbbségi is kétesélyes már..
Nem vígasztallak, dorgállak!
Ezt magyarázom már mióta.
A síma levél sokszor egy hétig megy, kész lutri, mikor ér oda.
A posta vállalása 5 munkanap.
Hónap utolsó napján kell elsöbbségivel feladni, hogy elsején biztosan ott legyél az első 10ezer között.
Nem értem, miért sajnáljátok a +38 Ft-ot egy olyan játékban, ahol egy tányér bolti ára, több, mint 2ezer Fz és a vk-okat összegyűjteni sem olcsó mulatság.
Én mindig elsőbbségivel adom fel, 1-én, nem ajánlva. És eddig mindegyik beért. Postaládába azért nem dobtam volna a helyedben, mert az elég rizikós

Köszi Sada a vígasztalást, de már idegesít a Knorr. Az előző játékban 120 kódot küldtem be, egy tányért sem nyertünk. Most mind a három pályázat 1-én lett feladva, simán ládába dobva és csak egy érkezett be.
Augusztusban is így adtam fel 2 x 2 pályázatot és mindkettő beért.És még örülhetek, hogy 1 pályázat beérkezett, mert van akinek elsőbbségivel sem ért oda egy sem.
Kérdezz rá telefonon, lehet, hogy más néven még megtalálnak.
Velem is előfordult már 2-szer is.
Nekem kettőből csak 1 ért be, pedig egyszerre adtam fel őket 31-én elsőbbségivel

Tiszta boldog vagyok

cica
Megnyugodtam.
Akartam is kérdezni, de elfelejtettem, kinek is adtam fel. Köszi, hogy beírtad!
ÖRDÖGLAKAT
Nem biztos, hogy lenyelve, lehet, hogy nem fért bele.
1.) Lehet, hogy elírták a nevet, ez nagyon gyakori náluk.
2.) Az első 10ezer között rengeteg az aug. 31-én elsöbbségivel feladott levél.
Késöbb feladott v. síma levélnek már jóval kisebb az esélye.
De: a nyereményjátékban még nyerhetsz velük!
Bocsi, júl-aug lenne a kérdéses hónap!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások