Macskusz, a megfejtés: laptop
Nagy-nagy gratula

De igen
Minya köszi a gratut

Macskusz ,csak nem???

Macskusz, ha jól veszem ki a megfejtést lehet egy nagyot gratulálni neked

?
dius
Igen. De szerintem ami nekem jött, egyszerre szállították ki, mert nem futár hozta

Az egész játék alatt csak 5 db volt belőle

Az aug végi, szept. eleji nyereményeket szerintem még senki sem kapta meg, csak az elötte, meg az utána nyert cuccokat.
(Nem értem a logikáját)
Felesleges őket már most hivogatni, a szállítás folyamatos.
Ha az első kör nyereményeiből okt végére sem kapunk meg mindent, akkor már jogos a pattogás!
Sziasztok!
Macskusz! A forródróton hívtad őket???
Mert én is várom a nyereményeimet és eddig csak a 09.11-én nyert öngyújtó érkezett meg 09.21-én. De a többi nyeremény (1pendrive,2egér,2gyújtó) nem érkezett meg. Pedig van amit még 08.31-én nyertem. Mit tegyek???
Pusszantás.
Ha vki megnyerne a GPS-es karorat,es nem veszi hasznat,engem erdekelne,megvennem,vagy elcserelnem vmire.Koszi!play
Anystone, persze, de a honlapon is megtalálod, ha tudsz játszani! Hálózsák, USB-s bicska, karóra, 1 db. motor, hátizsák (vagy inkább oldaltáska)
olvass vissza... már beírtam pár napja!
Hello!
Valaki meg tudja nekem mondani,hogy a kezedben a kód II. részében milyen nyeremények vannak a bukósisakon kívül? És hogy mi a legnagyobb nyeremény?
köszike
sziasztok lehet hogy ezt a kérdésekbe kellene irni nem tudtok valami számot a philip morisonnak, 1 honapja nem kapok kodot 5 -ször telefonáltam 0640-200-200 a srác hitegetett ma megadta az LM kodomat ami persze nem jó a malboróhoz. Közölte hogy nem tud segiteni már pedig ez a kod jó mindenre irjak levelet a philip morisnak.
hálózsák tegnap Barek Köszi

1 nyereményem Polisport Bukósisak .

Száguldhatunk ahogy csak jólesik: 1 Polisport Bukósisakot nyertem!
Az egér várat magára, de ennek is nagyon örülök.
Hugi71
A szeptember 20.-i nyereményem már egy hete nálam van. Amit megreklamáltam, előtte egy héttel nyertem. Hogy ezt mikor akarták hozni, nem tudom. Tegnap felhívtam Őket, és az előbb hívott egy pasi, hogy este jön a nyereményemmel. Biztos van a kettő között összefüggés (reklamáció-kiszállítás).
Focus: szerintem nagyon sokan játszanak ezzel a játékkal, mivel már vagy 3 hete semmit nem nyertem
amugy meg a Marlboro-s hostessek minden héten eltünnek vhol , valamelyik kocsmákban, és folyamatosan egyre többen játszanak...
Nagyon változó, hogy mikor küldöm, van amikor du. van amikor éjjel, kedv kérdése

Macskusz, egyébként is hozták volna, vagya reklamáció miatt érkezik?
yeeee, nekem meg pont gyorsabbnak tűnik az oldal, mióta az új játék van

Bár azért még lehetne fejlődni...

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások