Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 114 / 1756 oldal |
Pickolino tànyéralàtét szett ide is.
Ide is megérkeztek a Pick alátétek, Sprinter futár hozta.
Pickolino tànyéralàtét 🙂
Pótnyertes müzliszelet-készítő
Pótnyertes müzliszelet-készítő
GLS futár hozta az Oral-B játékon nyert 😊
novemberi napi nyereményt (DM kártya 5000 Ft).
novemberi napi nyereményt (DM kártya 5000 Ft).
tegnap érkezett egy kis kiegészítő termékcsomag a tavalyi kaiser-tesco nyereményhez
" alt="
">
köszönöm annak (vagy azoknak) a fórumosnak (fórumosoknak) akik reklamáltak.
" alt="
">
köszönöm annak (vagy azoknak) a fórumosnak (fórumosoknak) akik reklamáltak.
tegnap megjött a DM&Oral-B mosókapszula
" alt="
">
" alt="
">Még egy Belga sörös 5 db-os sajtvágó szett.
Reálos robotgép és auchanos IKEA kártya
Véletlenül kétszer írtam ki. Bocsi! Légyszíves töröld ki az egyiket.
Reál játékon nyert robotgépek és kávéfőzők. Mpl hozta, még hiányzik egy olajsütő és egy kávé főző.
Reál játékon nyert robotgépek és kávéfőzők. Mpl hozta, még hiányzik egy olajsütő és egy kávé főző.
GLS-el megérkezett az 5000 ft-os dm ajándékkártya is az Oral-B játék novemberi fordulójából
" alt="
">
" alt="
">Így igaz ,amint írod,de átvétel után a futár felelősége ,hogy továbbítja a küldeményt ,hogy pakolja az autójába .
jojó!
Persze, nem feltételeztem, hogy a feladó cég így adta át, de mint írtam, papír alapú utalványokról van szó, télvíz idején a feladó igenis gondolhatna rá, hogy az ide oda rakodáskor, szállítgatáskor valamilyen szinten ki lesz téve az időjárásnak egy ilyen vékonyka boríték.
Persze, nem feltételeztem, hogy a feladó cég így adta át, de mint írtam, papír alapú utalványokról van szó, télvíz idején a feladó igenis gondolhatna rá, hogy az ide oda rakodáskor, szállítgatáskor valamilyen szinten ki lesz téve az időjárásnak egy ilyen vékonyka boríték.
szindilu ,az a futár hibája,nem hinném,hogy úgy vette át ,mint ahogy ,ha a dobozolt küldemény is sérült
" alt="
">
" alt="
">Ide is befutottak a milka Lidl utalványok. Azért legalább pufi borítékba tehetnék az ilyen papír utalványokat, mert a mi borítékunk mintha megjárt volna egy pocsolyát, tiszta mocsok volt és látszott, hogy érintkezett vizes felülettel. De szerencsére az utalványok sértetlenek
" alt="
">
" alt="
">REÁL JÁTÉKON NYERT Electorlux konyhai robotgép
Milka-Lidl utalványok
" alt="
">
" alt="
">