Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 114 / 182 oldal |
Hol lehet megnézni a pingvines üzeneteket? Én még a sajátomat sem láttam, nemhogy másét..
Gondolom azért, mert most viszik fel az új dolgokat. Nekem megy egyébként hiba nélkül.
Ja, és nem kedvezmény, hanem utalvány a szalonba.
Ja, és nem kedvezmény, hanem utalvány a szalonba.
Nekem állandóan bekrepál az oldal...
Már megint új nyeremények. Egy csomó Rubint Rékás cucc! Amikkel találkoztam: dvd, egészségkártya, kedvezmény a Rubint Réka szalonba vagy mibe, és Rubint Réka fehérneműszett.
köszi, az elkerülte a figyelmem..
Szerintem ÁBP!
szerintetek milyen ajándék csomagot nyertrk.. olyan nyereményt én nem találtam, ami lehetne, abból pedig még nem is nyertek?
Na én most kilépek, mert főzni kéne valamit míg a kisfiam alszik.
Nyerjetek sokat!!!!!!
Nyerjetek sokat!!!!!!

Gazdára vár még 2 db! Úgy szeretnék az egyiknek én lenni a gazdája!!!
10 perce még a gazdára vártnál nulla volt.
Még 2 gazdára vár!
Ha jól emlékszem a ruhabérletből is 20 db volt a játék indulásakor. Most, hogy kettőt megnyertek, elfogyott mind. Nálunk a matekórán nem így tanították a kivonást.
Pedig azért igyekeztem játszani, épp csak kiszaladtam az automatáig telefont feltölteni...

Na ennyi nyeremény nem fogja a gyomrunkat megfeküdni!
Nekem eddig 3 angyali üzi. De könyörgöm nem üzengetni akarok, hanem nyerni.
Nekem eddig 3 angyali üzi. De könyörgöm nem üzengetni akarok, hanem nyerni.
hát, elvitték a 2. ruhabérlést is.... 

zsanett25: nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy!
Örülnék neki nagyon!
Húzzatok bele lányok!
Mindenkinek szívből kívánom, hogy sikerüljön nyernie, erre a rendes, aranyos, tündéri csapatra ráférne és meg is érdemelnétek nagyon! 
Örülnék neki nagyon!
Húzzatok bele lányok!
Mindenkinek szívből kívánom, hogy sikerüljön nyernie, erre a rendes, aranyos, tündéri csapatra ráférne és meg is érdemelnétek nagyon! 
Dandi
Ha nyernék estélyi ruha kölcsönzést szívesen neked adom, mert én úgyse tudnám felhasználni.
Ha nyernék estélyi ruha kölcsönzést szívesen neked adom, mert én úgyse tudnám felhasználni.
ninive1: Te egy tündér vagy!
Látod, meghallgatott Fortuna, mert Te is nyertél, most még jobban szorítok, hogy sikerüljön estélyi ruhát nyerni.
begus: gondolkodom rajta és jelzem és nagyon szépen köszönöm. Te is egy angyal vagy! Mennyi jó ember van itt, úgy örülök Nektek!
Egyébként felkeltem fél 3 előtt, de hiába... Most 7 óráig nem volt nyertes...
Látod, meghallgatott Fortuna, mert Te is nyertél, most még jobban szorítok, hogy sikerüljön estélyi ruhát nyerni.
begus: gondolkodom rajta és jelzem és nagyon szépen köszönöm. Te is egy angyal vagy! Mennyi jó ember van itt, úgy örülök Nektek!
Egyébként felkeltem fél 3 előtt, de hiába... Most 7 óráig nem volt nyertes...

valaki azt írja:"a tavalyi ajánédék is jó lesz ám idén"
3 nyertem tavaly(csupa haszontalan dolgot)
dandi,szerika,vali üzenetet olvastam az éjjel
3 nyertem tavaly(csupa haszontalan dolgot)
dandi,szerika,vali üzenetet olvastam az éjjel

dandi, nekem van estélyi ruhám. bordó-ekrű 2 részes, stólávan.. ez volt a menyecske ruhám
kölcsönadom, ha kéred 
kölcsönadom, ha kéred