Coca-Cola App:
Azt írja ki a mobilon,hogy frissítsem az appot,de ezen a telón nem lehet
IOS 16. vagy újabb verzió szükséges
Van valami ötlet,hogy tudjak továbbra is játszani a Powerade, Cola,Fanta, stb. játékokon?
esetleg weboldalról PC-ről hol érhető el ez a játék, köszönöm.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 114 / 9333 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Köszönöm szépen Hupikék.
https://aldi.nyerjakedvenceiddel.hu/storage/microsite
/33HriOCJecPsZIrVEf2RZPpgcKhfNa9q/Terms_And_Conditio
ns.pdf
/33HriOCJecPsZIrVEf2RZPpgcKhfNa9q/Terms_And_Conditio
ns.pdf
Köszönöm weber és judit147! :-)
Nálam sajnos 2 böngészőben sem jelenik már meg, hibaüzenettel le van tiltva, de megkaptam Judittól pdf-ben, köszönöm, szuperek vagytok.
(A nyereményjáték szervezőtől is kértem, de még nem reagáltak.)
Nálam sajnos 2 böngészőben sem jelenik már meg, hibaüzenettel le van tiltva, de megkaptam Judittól pdf-ben, köszönöm, szuperek vagytok.
(A nyereményjáték szervezőtől is kértem, de még nem reagáltak.)
Laci72
Elküldtem, még elérhető a játék honlapja.
Elküldtem, még elérhető a játék honlapja.
1 játékosnak 1 db bruttó 1.000.000 Ft (egy darab bruttó egymillió Forint) értékű Aldi utazás
utalványt sorsolunk.
A Főnyeremény más nyereményre át nem váltható, másra át nem ruházható és nem váltható készpénzre.
Az ALDI utazás utalvány beváltható az aldi-utazas.hu weboldalon, valamint az ALDI UTAZÁS telefonos ügyfélszolgálatán keresztül történő foglalás esetén az ALDI UTAZÁS aktuális ajánlataira.
utalványt sorsolunk.
A Főnyeremény más nyereményre át nem váltható, másra át nem ruházható és nem váltható készpénzre.
Az ALDI utazás utalvány beváltható az aldi-utazas.hu weboldalon, valamint az ALDI UTAZÁS telefonos ügyfélszolgálatán keresztül történő foglalás esetén az ALDI UTAZÁS aktuális ajánlataira.
Sziasztok,
el tudja valaki küldeni a "Nyerj a kedvenceiddel!" - ALDI - Sport, Dörmi, Pilóta, Milka nyereményjáték játékszabályzatát, mert már nem elérhető az oldalon és kíváncsi vagyok mi van benne a fődíjra vonatkozóan, amit a mai értesítés alapján megnyertem, de még nem igazolták vissza.
1 millió forintos utazási utalvány online.
Az e-mailcímem: bollalzs@t-online.hu
Köszönöm előre is.
el tudja valaki küldeni a "Nyerj a kedvenceiddel!" - ALDI - Sport, Dörmi, Pilóta, Milka nyereményjáték játékszabályzatát, mert már nem elérhető az oldalon és kíváncsi vagyok mi van benne a fődíjra vonatkozóan, amit a mai értesítés alapján megnyertem, de még nem igazolták vissza.
1 millió forintos utazási utalvány online.
Az e-mailcímem: bollalzs@t-online.hu
Köszönöm előre is.
Angyal1960,
Chio: Chromból működik😀
Chio: Chromból működik😀
igen..
a milkapromo.hu-nál is ez az ügynökség, ez a logika
" alt="
">
a milkapromo.hu-nál is ez az ügynökség, ez a logika
" alt="
">Még az is lehet.
" alt="
">
Nem, hát volt olyan Sport szeletes játék, ahol én is arra kattintottam, hogy ne írják ki a nevem(igaz véletlenül), így kaptam egy játékos számot és a következő nyereményemnél is már azzal a számmal írtak ki a nyerteslistára.
" alt="
">
Nem, hát volt olyan Sport szeletes játék, ahol én is arra kattintottam, hogy ne írják ki a nevem(igaz véletlenül), így kaptam egy játékos számot és a következő nyereményemnél is már azzal a számmal írtak ki a nyerteslistára.
Neki elhiheted, weber a Mito-nál dolgozik
" alt="
">
" alt="
">Köszi!!
Megint okosabb lettem.
Megint okosabb lettem.
Játékos 9013.
Ez annyit jelent, hogy a nyertes nem vállalta fel a nevét és ö a 9013. regisztrált játékos.
Ez annyit jelent, hogy a nyertes nem vállalta fel a nevét és ö a 9013. regisztrált játékos.
9021-9030-ig:
https://iranyitoszamkereso.hu/iranyitoszamok/gyor
-moson-sopron-megye-10.shtml
https://iranyitoszamkereso.hu/iranyitoszamok/gyor
-moson-sopron-megye-10.shtml
https://iranyitoszamnavigator.hu/keres-gy%C5%91r
Győr elég nagy város, valószínű több irányítószám is van.
9013 Győr 13 posta
Tehát postafiókos cím.
9013 Győr 13 posta
Tehát postafiókos cím.
Gloria91 2025-04-23 :: 12:55
9023 a Győr
" alt="
"> Ha az lenne akkor kezdenék reménykedni
" alt="
">
9023 a Győr
" alt="
"> Ha az lenne akkor kezdenék reménykedni
" alt="
">Sziasztok
igazából negatív tapasztalat is amit írok, kérdezek. Nálatok is engedi a coca-cola powerade játék a blokkot többször tölteni?
igazából negatív tapasztalat is amit írok, kérdezek. Nálatok is engedi a coca-cola powerade játék a blokkot többször tölteni?
Sziasztok.
Nektek műxik a Chio fel töltése ?
Köszönöm a választ .
Nektek műxik a Chio fel töltése ?
Köszönöm a választ .
Annyit írt ki,h hiba történt....
Majd még próbálkozom,hátha tényleg amiatt van,h nem telt el a 24 óra az uccsó feltöltésem óta...
Majd még próbálkozom,hátha tényleg amiatt van,h nem telt el a 24 óra az uccsó feltöltésem óta...