Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 114 / 609 oldal |
Inkább Ő engem... kaja, miegyéb
dorati
Az az igazság, hogy Word-be elmentettem a kérdéseket és a .lap.hu oldalakat, és így könnyen és gyorsan megtalálom az odaillőt, rávezetéssel én már nem megyek semmire, nekem csak a végeredmény van meg
Az az igazság, hogy Word-be elmentettem a kérdéseket és a .lap.hu oldalakat, és így könnyen és gyorsan megtalálom az odaillőt, rávezetéssel én már nem megyek semmire, nekem csak a végeredmény van meg
Sziki! küldtem egy mailt

Vica!
te foglaltad őt, vagy ő foglalt téged el???
Ez elég hülye kérdés volt,
de kikívánkozott belőlem! 
te foglaltad őt, vagy ő foglalt téged el???
Ez elég hülye kérdés volt,
de kikívánkozott belőlem! 
Sziasztok!
Ha tudja valaki, légyszi segítsetek a következőben:
-Lépésről lépésre bemutatjuk mit, hogyan kell csinálni?????
-accumulacione?????
Köszi
Ha tudja valaki, légyszi segítsetek a következőben:
-Lépésről lépésre bemutatjuk mit, hogyan kell csinálni?????
-accumulacione?????
Köszi
Vica49!
Semmi gond, ennél nagyobb probléma ne legyen, csak közben én kipróbáltam a keresési lehetőséget, azután elküldtem, aztán megint foglalkoztam a témával. És nem volt értelme, mert közben kész válasz érkezett! Csak azért írtam, hogy mielőtt válaszolunk, legalább is én megnézem, hogy ment- a kérdezőnek válasz. Erre akartam felhívni a figyelmet. De már lapozzunk nem érdekes az egész

Semmi gond, ennél nagyobb probléma ne legyen, csak közben én kipróbáltam a keresési lehetőséget, azután elküldtem, aztán megint foglalkoztam a témával. És nem volt értelme, mert közben kész válasz érkezett! Csak azért írtam, hogy mielőtt válaszolunk, legalább is én megnézem, hogy ment- a kérdezőnek válasz. Erre akartam felhívni a figyelmet. De már lapozzunk nem érdekes az egész

Csak közben hazajött a ház URA és vele voltam elfoglalva... Értitek??
dorati
Jó, bocsi
Jó, bocsi
Köszi dorati!
Igazából már rájöttem, de néha olyan egyértelmű a válasz és olyan bonyolultra gondol az ember...
Igazából már rájöttem, de néha olyan egyértelmű a válasz és olyan bonyolultra gondol az ember...
ezt ne is mond, mert máris szívbajos leszek tőle...
Már most elkezdtem a beszerzéseket, mert ellenkező esetben kész anyagi csőd lenne a december.. (mondjuk így is az, lévén, hgoy a karácsony mellett még 4 János is van a családban....)
Már most elkezdtem a beszerzéseket, mert ellenkező esetben kész anyagi csőd lenne a december.. (mondjuk így is az, lévén, hgoy a karácsony mellett még 4 János is van a családban....)
Vica!
azzal, hogy te már 1 egész nappal öregebb vagy a géped szerint,
másokat ne próbálj idősebbé tenni.
Mennek a napok így is elég gyorsan, most volt karácsony és már megint vásárolhatunk a következőre.
azzal, hogy te már 1 egész nappal öregebb vagy a géped szerint,
másokat ne próbálj idősebbé tenni.
Mennek a napok így is elég gyorsan, most volt karácsony és már megint vásárolhatunk a következőre.

Más téma!
Képzeljétek, ki akartam játszani a rendszert, és átállítottam a gépem holnapra, de sajna így em jutottam hozzá a kérdésekhez, mert ez a módosítás csak az én gépemen működött, a rendszerén nem
Képzeljétek, ki akartam játszani a rendszert, és átállítottam a gépem holnapra, de sajna így em jutottam hozzá a kérdésekhez, mert ez a módosítás csak az én gépemen működött, a rendszerén nem

köszi
) bár azt azért hozzá kellett tenni, hogy több olyan kérdés volt, ami szakmába vágott
A jogi meg a pénzügyi kérdéseknél lubickolok mint hal a vízben
))
) bár azt azért hozzá kellett tenni, hogy több olyan kérdés volt, ami szakmába vágott
A jogi meg a pénzügyi kérdéseknél lubickolok mint hal a vízben
))dorati
megnéztem és sajnálom, de Te fürgébb vagy
megnéztem és sajnálom, de Te fürgébb vagy
persze, hogy értem, de remélem te is érted, hogy engem mi vezérelt!
de már az embereknek fel sem tűnik szerintem!
de már az embereknek fel sem tűnik szerintem!

lauda
olvastam is a válaszod, és persze, hogy nincs harag, csak érted mire gondoltam?
olvastam is a válaszod, és persze, hogy nincs harag, csak érted mire gondoltam?
Vica!
Nem tudom, hogy az éjszakait konkrétan mire lehet vélni, de azt tudom azaz látom, hogy figyelmetlenek vagytok, menj lejjebb kb. 4 választ és olvasd el.

Nem tudom, hogy az éjszakait konkrétan mire lehet vélni, de azt tudom azaz látom, hogy figyelmetlenek vagytok, menj lejjebb kb. 4 választ és olvasd el.

olvastam a mailt és ment is a válasz
No hari
No hari

Bocsi
Szia dorati
Délelőtt átolvastam az éjszakai "forgalmat" és le vagyok döbbenve........
czd-nek írtam privát mailt ezzel kapcsolatban. Ahhoz képest, hogy délután jól "elhülyéskedtünk", egész pengeélre fordultak a hozzászólások
Ezt mire lehet vélni?
Délelőtt átolvastam az éjszakai "forgalmat" és le vagyok döbbenve........
czd-nek írtam privát mailt ezzel kapcsolatban. Ahhoz képest, hogy délután jól "elhülyéskedtünk", egész pengeélre fordultak a hozzászólások
Ezt mire lehet vélni?