Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 114 / 511 oldal |
Rea, én úgy vagyok vele, hogyha nem nyerek valamin, akkor az egy kicsit azért bosszant, főleg, ha úgy érzem, hogy sokat küldtem és áldoztam rá, de nem nevezném negatív tapasztalatnak. Azt vettem észre itt a fórumon, hogy sokaknak sokszor már olyan természetes a nyerés, hogyha valamivel nem nyernek, azt már személyes sértésnek veszik. Néha azt látom, hogy nincs meg a játszás öröme, csak a nyerési vágy van. Azon meg csak jót mosolygok, amikor valaki fel van háborodva, hogy nem nyert például a sport szelettel, pedig már 20 kódot beküldött.
kriszty: nyilván emberi hozzáállás kérdése, de nekem nem negatív, hogy nem nyerek. Nem is szabadna annak lennie. Nyilvánvaló, hogy nem nyerhetek mindig mindenhol. A nyeremények száma véges így vagy beleférek vagy nem.
Nézd egy másik szemszögből a dolgot ha nem nyersz és máris jobb lesz a hangulatod.
A terméket (többnyire) úgyis meg kell venned. Azért veszed mert szereted azt fogyasztani. Ha nyersz az egy plusz aminek eszméletlenül lehet örülni. Ha nem akkor is maradtál azzal, hogy elfogyasztottad a terméket, elégedett voltál és mellette JÁTSZOTTÁL is. 
Nézd egy másik szemszögből a dolgot ha nem nyersz és máris jobb lesz a hangulatod.
A terméket (többnyire) úgyis meg kell venned. Azért veszed mert szereted azt fogyasztani. Ha nyersz az egy plusz aminek eszméletlenül lehet örülni. Ha nem akkor is maradtál azzal, hogy elfogyasztottad a terméket, elégedett voltál és mellette JÁTSZOTTÁL is. 
ani2 Hozzászólás - 2006. augusztus 29. :: 10:38
Mint tapasztalatból tudjuk a Kinderrel vigyázni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tünci2 Hozzászólás - 2006. augusztus 29. :: 09:51
A Kinder Bueno-val lesz SMS játék .
Részleteket nem tudok , a Metro újságban láttam az akciós csomagolást .
Mint tapasztalatból tudjuk a Kinderrel vigyázni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tünci2 Hozzászólás - 2006. augusztus 29. :: 09:51
A Kinder Bueno-val lesz SMS játék .
Részleteket nem tudok , a Metro újságban láttam az akciós csomagolást .
Írok 

Házipatika:
tegnap "reklamálós" napom volt. Többek között nekik is írtam az ősrégóta lejárt játékok kapcsán. Ez volt a reakció, hogy leszedték őket. Nem semmi, én is majdnem dobtam egy hátast
Hasznos volna, ha más is írogatna nekik...
tegnap "reklamálós" napom volt. Többek között nekik is írtam az ősrégóta lejárt játékok kapcsán. Ez volt a reakció, hogy leszedték őket. Nem semmi, én is majdnem dobtam egy hátast
Hasznos volna, ha más is írogatna nekik...kriszty
Ahogy én Reacskat ismerem, neki nem negatív.
Őt a sikertelenség csak még jobban ösztönzi a játékra.
Még sosem hallottam sírni.
Lehet, hogy pont ezért olyan sikeres?
Lehet, hogy Fortuna is ismeri a mondást:
Aki siránkozik, attól el kell venni, aki dicsekszik, annak adni kell?
(A Fa gyűjtőre min. 5-6-szor beírták már a választ... )
Ahogy én Reacskat ismerem, neki nem negatív.
Őt a sikertelenség csak még jobban ösztönzi a játékra.
Még sosem hallottam sírni.
Lehet, hogy pont ezért olyan sikeres?
Lehet, hogy Fortuna is ismeri a mondást:
Aki siránkozik, attól el kell venni, aki dicsekszik, annak adni kell?
(A Fa gyűjtőre min. 5-6-szor beírták már a választ... )
A hazipatika oldalán nemhogy nyertesek nincsenek, de még a lezárult játékokat is leszedték. Lehet hogy nem is sorsoltak???
Meg 

Akkor megegyeztünk 

Egyébként mindig mindent elolvasok itt, de erre valahogy nem emlékeztem, csak rémlett az hogy már volt róla szó. De valóban, tényleg idegesítő tud lenni, ha ugyanazt a kérdést többször felteszik 

Szidásról szó sem volt 

Én nem is szidtam senkit... Ne harapd le a fejem....
kriszty, arról, hogy nem nyersz, senki sem tehet, csak Fortuna. Egyszer hopp, máskor kopp. De nincs kit szídni. így nem is a negatív tapasztalatokba való.
Annál inkább negatív tapasztalat, hogy néhány kérdést naponta feltesztek, ahelyett, hogy visszaolvasnátok...
A Fa gyűjtők vonalkódját is be lehet küldeni - sokadszor volt már erről szó...
Annál inkább negatív tapasztalat, hogy néhány kérdést naponta feltesztek, ahelyett, hogy visszaolvasnátok...
A Fa gyűjtők vonalkódját is be lehet küldeni - sokadszor volt már erről szó...Reacska
Neked nem negatív, ha nem nyersz???
Neked nem negatív, ha nem nyersz???

Én is kérek szépen poharat.... 

Egyébként azt nem értem (még mindig) hogy az miért negatív tapasztalat ha valaki nem nyer.
Az negatív ha nem jön meg, elveszik, eltörik stb. Nade a nemnyerés? 
Az negatív ha nem jön meg, elveszik, eltörik stb. Nade a nemnyerés? 
marycsiga: átlagban 30 db pohár és 1,5 hűtő van naponta. De mivel sorsolt előfordulhat ennél több vagy ennél kevesebb, sőt olyan napok is lehetnek ahol egyáltalán nincs nyeremény.
Majd nyersz máshol. Ha ez a pohár kell a boldogsághoz adok egyet.
Majd nyersz máshol. Ha ez a pohár kell a boldogsághoz adok egyet.

tudom, gratu nekik
nem kis teljesítmény volt ismerve az én beküldéseimet!
nem kis teljesítmény volt ismerve az én beküldéseimet!Ez megint abszolut szerencse...valaki 2 hűtőt is nyert.
a pohárnál már mi van kisebb egy radír vagy egy poháralátét?