Én még azt soha nem tudtad végigvinni, pedig úgy szeretném. Nem is tudtam hogy ezer pontot ad. Nagyon gyűjtök egy topra.

" alt="

">
én is így játszom a partit, mint Babse
én bőven fel szoktam használni

" alt="

"> a 10-12 pályáknál először a conversiont szoktam használni. Lehet hogy 9 zseton, de jó nagyon, később pedig az ejections-t. A vacumot nem használom, mert a virágot is elviszi. A collectort pedig akkor nyomom be amikor már nagyon a pálya végén vagyok, de még sok virágom van. Így ha a köv lépéssel vége a játéknak, akkor is megvan az össze pontom

" alt="

">
Összesen hány segítséget lehet felhasználni 1 pályán, ha van elég token-ed? Én 3-at használtam el, de utána eltűnt, pedig token-em még volt.
ÓÓÓÓ. Pont ezt buktam az előbb.
12, és 1000 pontot ad a végén

" alt="

">
A toilokdo-n a mimivore-n hány pálya van?
A cheese-land-en játszik valaki közületek? Mennyire megbízható? Azért kérdezem mert feltűnően gyorsan gyűlnek a pontjaim... :S
cappucci jó ötlet
megpróbálom
melyik is a veg attak, a lövöldözős, ha igen akkor tényleg állítsd franciára, mert akkor működik, legalábbis nálam úgy volt.
roni
az már napok óta olya
de mostmár a többi is
mamocika
Ezt nem tudom, esetleg állítsd át franciára, de szerintem valami más gond lehet, de sajna ebbe nem tudok segíteni.
nálam a veg attak nem ment tegnap, nem találta az oldalt
mit lehetne vele csinálni?
Helló! nálam sem müködik a Prizee! már kb 3 napja.
sziasztok
neketek megy a prizze?
nekem mindenhogy a flass plyer frissítését kéri
pedig minden ujra van frissítve és telepítve
csak a kaparósok mennek
miért??????????????
Nyugi, még lehet rájuk jelentkezni! A dátum csak azt jelenti hogy mikor lesz a következő sorsolás. A legtöbb ajándékból naponta adnak (azt is odaírják hogy mennyit), a nagyobb ajándékokból pedig több naponta, esetleg havonta egyet.
A nombre de demandes azoknak a száma akik erre a sorsolásra már jelentkeztek.
Mit jelent a vitrinben a választható ajándékoknál a dátum? Nagyon sok holnap lejár.

" alt="

"> Ez azt jelenti, hogy utána már nem lehet ezeket lefoglalni?

" alt="

">
a boonaton
van jeux á misess
ott 4 játék van
a harmadik
bal alsó
azzal játszottam és nyeretem 1000boo-t
ott veszteni is lehet?
fizetős?
nem látom a boo-imat mert meg van törve a képenyrö

" alt="