Srevo egyik legnagyobb hibája ha egy blokk életlen nem küldheted be nekik emailben, de miért nem????
Sokan mondjátok olyan blokkot is visszadobott ami tuti jó volt.
Ezzel a srevo pont nyertességgel meg semmit nem érünk el, 35 év múlva összejön majd egy rongyszatyor, mit növel ezzel??? A kaparások számát.
Észre vehető 70%ban olyan termékkel indít játékot ami 1 termékes, és olcsó.
Könnyebben hozzá jutható blokkok cba, fornetti stb...
Sok sok kaparás legyen tudja mutogatni a megbízóknál már 4millió kaparásnál tartunk, abból kb 3,8 millió semmit nem ér, de azért ott tartunk.
Amíg lesz kaparás lesz srevo. Ennyi...
Megbízóknak kell írni ha gond van... (tudod amikor a kollégáddal bajod van mész a főnökhöz. Vagy az oviban az ovó nénihez, lehet akkor sem történik semmi, de hátha...)
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 114 / 2036 oldal |
A feltöltés...
jojo de ha találunk egy hosszú blokkot nem jôvünk ide panaszkodni nem lehet feltölteni a srevora, ha pedig nyerünk egy talált blokkal nem mondjuk el. De egy 200000s 8mpixeles teloval simán megy.
pityesz76
Ezt azért nem mondanám/nád
" alt="
"> .ha nyersz vele 100 000-et
" alt="
">
Ezt azért nem mondanám/nád
" alt="
"> .ha nyersz vele 100 000-et
" alt="
">"talált blokknak túrós a háta"
Viszont a Screvo " megbizhato- hoza a formáját. Tihany környékén nyaralgattunk és ,hogy ne legyünk a hajnali fagyok áldozatai vettünk egy Jagermeistert -rémlett h van valami játék -megnéztem,Screvós a méregdrága nedűből 2 kell a " fődíjhoz 1 momentssel 2 millió itt meg valamiféle buli. 12-14 ezerért? Viszont valamit azért tudnak mert van megbízásuk
zshajni
a hosszú blokk kérdést meg lehet oldani azzal, hogy ha tudod, hogy screvos pályázatra vásárolsz, akkor külön blokkoltatod azt a tételt. Mindig mérlegelek a pénztárnál, hogy hogyan legyen.
a látszik-e minden a feltöltött blokkon pedig úgy oldható meg, hogy feltöltés előtt lecsekkolom, hogy minden jól látható-e. Meg lehet nézni a fotózott blokkot elküldés előtt.
a hosszú blokk kérdést meg lehet oldani azzal, hogy ha tudod, hogy screvos pályázatra vásárolsz, akkor külön blokkoltatod azt a tételt. Mindig mérlegelek a pénztárnál, hogy hogyan legyen.
a látszik-e minden a feltöltött blokkon pedig úgy oldható meg, hogy feltöltés előtt lecsekkolom, hogy minden jól látható-e. Meg lehet nézni a fotózott blokkot elküldés előtt.
Már kicsit lecsengett a screvo téma,de nekem más gondjaim vannak velük.
1. nem lehet más fotót beküldeni fotózva vagy postai úton,ha nekik vmiwrt nem felel meg
2. Esély sincs hosszú blokkról úgy befotózni,hogy jó legyen
sada-azt írod, hogy válasszon a játékos mást,van bőven jatekz. Engem zavar, hogy pont szeretem az adott terméket,jó is az ajándék,de sokszor blokk birtokában sem küldöm be, úgyis elutasítják alapon.
1. nem lehet más fotót beküldeni fotózva vagy postai úton,ha nekik vmiwrt nem felel meg
2. Esély sincs hosszú blokkról úgy befotózni,hogy jó legyen
sada-azt írod, hogy válasszon a játékos mást,van bőven jatekz. Engem zavar, hogy pont szeretem az adott terméket,jó is az ajándék,de sokszor blokk birtokában sem küldöm be, úgyis elutasítják alapon.
A Cola app nagyon gyenge! Feltoltottem 10 Kinleykodot Se feltoltott kodjaid se egy visszajelzes h feltoltottel 10 kodot reszt veszel az Iphone sorsolason
https://kortyoljesnyerj.hu/
Itt volt ugye a gyorsasági játék (Spar- Coca Cola), a családban összesen négyet nyertünk, de a nyerteslistában már csak a nagyfiJam neve szerepel...
Más nem járt így???
Nem mintha nagyon hiányozna a sószóró, de érdekös...
Itt volt ugye a gyorsasági játék (Spar- Coca Cola), a családban összesen négyet nyertünk, de a nyerteslistában már csak a nagyfiJam neve szerepel...
Más nem járt így???
Nem mintha nagyon hiányozna a sószóró, de érdekös...
Én még mindig várok három Spar-Coca Cola gyorsaságit (sószóró), de szerintem azokra mán' keresztet vethetek...
Négyet nyert a tágabb femili, egy megérkezett, három sehUn...
Négyet nyert a tágabb femili, egy megérkezett, három sehUn...
A Spar szerintem nem ellenőrzi a blokkokat...A Coca-Colas játéknál figyelmetlen voltam, nem olvastam el hogy Sparban kell venni, Én pedig Privátos blokkot töltöttem fel és a gyorsasági díjas nyereményt ígyis megkaptam...érdekes volt számomra, de örültem is neki hogy mázlim volt
" alt="
">
" alt="
">szinimini
Esetleg valaki nagyon jól ollózott?
Esetleg valaki nagyon jól ollózott?
Az 5.000,- Ft manapság már tényleg vicc kategória.
De még mindig jobb, mint a szatyor, a bögre, a fém tolltartó...
De még mindig jobb, mint a szatyor, a bögre, a fém tolltartó...
a napi 5 x 5.000 Spar kártya is vicc nyeremény..
már nem futja a Spar-nak 5 db 10.000 Ft-os kártyára..
Kevés a bevétel, csődbe ne menjen, imádkozzunk érte
" alt="
">
már nem futja a Spar-nak 5 db 10.000 Ft-os kártyára..
Kevés a bevétel, csődbe ne menjen, imádkozzunk érte
" alt="
">A Spar Valdor játék első napján az egyik játékos Tesco-s blokkal hogyan tudott Spar kártyát "nyerni"???
" alt="
">
Ejnye-ejnye, a Lebonyolítók már megint nem figyeltek eléggé!
" alt="
">
" alt="
">
Ejnye-ejnye, a Lebonyolítók már megint nem figyeltek eléggé!
" alt="
">A Cerbona kihagyta a Szaknévsorból a sima csokis 20g-os müzliszeletet.
Ennek mi értelme van? (Ha direkt hagyták ki.)
Persze azt is el tudom képzelni, hogy egész egyszerűen csak elcseszték a jsz-t.
Ennek mi értelme van? (Ha direkt hagyták ki.)
Persze azt is el tudom képzelni, hogy egész egyszerűen csak elcseszték a jsz-t.
Kaptam (én is) levelet, hogy utolsó esély, vegyek Janát a Sparban.
Háááát, 499-ért nem veszek.
1,5 liter tea, aminek a jelentős része víz. Mi a ló.... kerül ennyibe??? Ez engem qrvára bosszant.
Rengeteg termék túl van árazva, infláció ide vagy oda. (Infláció ide vag YODA).
Háááát, 499-ért nem veszek.
1,5 liter tea, aminek a jelentős része víz. Mi a ló.... kerül ennyibe??? Ez engem qrvára bosszant.
Rengeteg termék túl van árazva, infláció ide vagy oda. (Infláció ide vag YODA).
robbe77
Köszönöm szépen. Tényleg megtaláltam.
Köszönöm szépen. Tényleg megtaláltam.
A Danonak hová lehet írni?