Soha nem gondoltam volna, de az utóbbi 3 napban vonalkód undorom lett.

Az ünnepek alatt a rokonságtól megkaptam a nyuszi tojta vonalkódos dobozokat, a kölykök még ki is festették temperával és be is csomagolták mint egy valódi ajándékot. Pontosabban 3-at. Kedd óta rendezem őket és még nem jutottam a végére.
Te jó isten remélem elmúlik.

Sohaj
Én is nappal lefigyelem a termést, aztán mikor estig melózok, akkor teszek arra egy kört.
A Sziget tényleg jó ötlet, csak nem tudnám eldönteni, hogy a koncertet figyeljem-e vagy a papírokat. Vagy pedig melót vállalnék a szemétszedő brigádnál, aztán még a tv-ben is benne lennék, hogy védjük a környezetet!
Gabi! Nem nagyon értek negatív kritikák barátoktól, kollégáktól, idegenektől, de pl. az anyukám kiakadt, teljesen.Mondjuk az annyira nem érdekelt, mert nem élünk kb. húsz éve együtt, mivel ő elment külföldre. Szóval tök jó pofának tartották sokan, de valahogy nem sikerült bemutatni azt ami igazán lényeg. Amúgy augusztusban a Sziget kész aranybánya. De elég fárasztó caplatni egész nap de megéri.
Tavaly nyáron a kódos játékban az is benne volt, nem? Mars, Twix, stb...
Már nagyon rég nem volt játék a Bounty-val?
Szerintetek mikor várható valami durranás? Mindig nyár végén volt és utazást lehetett nyerni...

Aha, meg boxeralsót

Olyan szép kéket, klottgatyára hajazót

Nem az én játékom volt, bringa meg hátizsák dereng.
És miket lehetett nyerni?
A Durex vonalkódokkal minden nyáron van játék.
Sziasztok,
volt még egy riport egy nagy játékosról, lehet, hogy épp a Fókuszban, de később. Egy férfiú, aki már csomó mindent nyert a családjának, két autót, stb.. Feleségének konyhabútort, mikor már felmerült a felújítás. Azt is elmondta, mit kell ezért tenni, például, ha az ózdi lottózóban van egy játék, akkor ők fogják magukat és leautóznak oda is, adni egy esélyt a szerencsének. Ő nem fórumos véletlenül?
Juj! Első olvasásra, miért gyűjtenék cottont, de aztán rájöttem, hogy a dobozra érted

Néhány ajánlott levél ára.
És akkor van az üdítős-sörös-jégkrémes játékok dömpingje!!!
Nem lenne gondod egész évben cserékre, cigis dobozra, csokis papírra.
No meg a durex

, libress, Salvequick meg társai...
Bár pl. Vénuszt valószínű nem sokat találnál.

Megtérülne! Tuti, hogy megtérülne!

Belegondoltam már, de ott több ezer ft a napijegy.
Mit május elseje!
Belegondoltatok már, hogy pl. a Szigeten mit össze lehetne szedni?

Paint!
Biztos értek utána negatív dolgok ezért mondod ezt!
Gratulálok a nyereményeidhez!
Én sem csak az utcán gyűjtögetek, hanem fogyasztok is célirányosan. Bár amikor vannak ezek az össznépi összeröffenések, mint pl. a május 1, sajnos én nem mehetek, mert a férjemnek nem mondhatom, hogy miért is mennék. Ráadásul utálja is a tömeget. Szóval ezeket kihagyom, bár röhögnék rajta, ha ott gyűjtögetnék azt jönne szembe velem egy fórumos hajolgatva

Nem bizony.
Tudjátok pizzafutárkodom, jövök-megyek. Fél szemmel mindig az út szélét figyelem. Megjegyzem, hol mit láttam, és éjjel megyek gyűjteni:-))))
Cigisdobozok, miegymás.
Szia!
Sikerült az esernyő ügyében kideríteni valamit?
Megkaptad a szelvény-másolatot? (sima levélben küldtem el).
Sajna itt nem vagyok elérhető, inkább csak az e-mail címemen, de ott is csak pár napig!
Az én parfümöm szőrin-szálán eltünt...

visszadták a feladás díját és ennyi! (nem találták meg. legalábbis nekem ezt mondták).
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások