Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 115 / 143 oldal |
A júniusi, júliusi tányérokat szállitották már valakinek Miskolcon?
Nekem a 3X2 pályázatomból csak 1 érkezett be, pedig mind a 3 boríték 1-én lett feladva. (2 garitúra lenyelve!!!)
A "halászlékockára" azt mondták, hogy leveskockának is elfogadják.
A "halászlékockára" azt mondták, hogy leveskockának is elfogadják.
ezek szerint legközelebb elsőbbségi-ajánlottként kell feladnom-már előre találgattam, hogy mi lesz vajon az e-havi kedvessége felém a Knorrnak-hát megvan 

Most adtam fel először,fent vagyok a listán!Tök örülök

Sada,Hofi
Nagyon boldog vagyok
Köszönöm,köszönöm...... 
Nagyon boldog vagyok
Köszönöm,köszönöm...... 
Feltették a szeptemberi listát.
2 tányér
Elfogadták azt a bizonyos leveskockát, amiről itt korábban szó volt, meg a felülragasztott leveses tasakot is. Ja, és persze be is ért a pályázatom 
2 tányér
Elfogadták azt a bizonyos leveskockát, amiről itt korábban szó volt, meg a felülragasztott leveses tasakot is. Ja, és persze be is ért a pályázatom 
sada, köszi. Én is a folytatásban bízom.
Hát ezzel a 3 pályázatoddal evőeszköz készletet is nyerhetsz,
meg volt már nyeremény (nem gyorsasági) leveses ill. pecsenyés tál, ill. 2*6+2 db-os étkészletet.
De szerintem ennek a kollekciós játéknak lesz még folytatása, mert nagyon sikeres.
meg volt már nyeremény (nem gyorsasági) leveses ill. pecsenyés tál, ill. 2*6+2 db-os étkészletet.
De szerintem ennek a kollekciós játéknak lesz még folytatása, mert nagyon sikeres.
Köszi. A tányérokon kívül mit lehetett már szerezni a Knorrtól ?
Gratulálok! 

Nálam sincs, de már nem bírtam tovább és felhívtam őket 

Nálam még nincs szeptemberi nyerteslista...
Első beküldésem sikeres volt, összejött 3x2 tányér szeptemberben
.
.Bírom ezt a knorrt itt van szeptember, és én csak áprilistól egészen idáig csak a májusi tányérokat kaptam meg.
Lassan molesztálni fogom őket.....
Lassan molesztálni fogom őket.....
Írok!
15 db Főzős és 23db salátaöntet 1 üveges öntet kód Pickwickekre cserélhető.
Hofi köszi hogy jelentkeztél 

Ma adtam föl a knorrt ajánva,ott ahol eddig és most úgy jártam ,mint Ditke.Azt mondták nem adhatom föl,mert jeligés.Mondtam,hogy eddig is így adtam föl:itt.Megkérdezte a többieket,azok is azt mondták ,jeligés nem lehet ajánlva.Mégis föladhattam.
Annyiban volt más ez a levél,hogy Idézőjelbe tettem a Knorr kollekciót.
Annyiban volt más ez a levél,hogy Idézőjelbe tettem a Knorr kollekciót.Köszi!

Andi!
Reméljük! Én is most adtam fel. Eddig is így attam fel és benne volt.
Reméljük! Én is most adtam fel. Eddig is így attam fel és benne volt.