tartok tőle,h most is csalódnom kell majd

bizony hogy durva! ezért vettem meg x pepsit

Beküldtem SMS-ben, de nem érkezett visszaigazolás.
Lehet, hogy elírtam a telefonszámot?
Hú, nem semmi!!! Már megint kezdődik??? Egy normális játékot nem tudnak összehozni!

Sz.tem a kupakkódodat még senki nem küldte be!
Inkább a Pepsinek már megint sikerült egy olyan csúcs szuper számítógépes kódbeküldős programot írni, amiről már a legelső nap kiderül, hogy hibái vannak!
Goldwoman! Hogy a fenébe? Ez nagyon durva szerintem

alig hogy elindult a játék és máris egy olyan pepsit nyitottam ki aminek a kódját már beküldték

Nekem feltünt meg azis, hogy már nem vodafone-s telefonszámra kell a kódokat küldeni hanem Pannonosra.
Szerintem is jobb a szabályzat, már csak azért is mert olvasás közben nem kell mindig az csúszkát pörgetni.
A másik, hogy nem feltétlenül kell a honlapon végigolvasni, simán ki lehet másolni word-be és akár nyomtatott formában is lehet böngészni!
Feltünt vkinek, hogy ezt a játékot már nem a Human-Telex hanem a Tele-For Kft bonyolítja?
Nem is értem, miért.
És ez a szabályzat végre olyan, amilyennek az előzőt is képzelték.
Ezzel is beismerve, hogy az ... volt.
Medy1
Köszi, valahogyan elindult !

Azért áll az oldal a gépeden még mindig a régi állásban, mert a régi internetes cookies-t használja amit már egyszer betöltött az internetböngésződ! Így nem frissíti!
Megoldás: Explorer-ben beállítás menü kat -) chookie-k törlése, majd írd be újra a honlap nevét, innentől szerintem működnie kell, és kódokat is küldhetsz onnan!
már Explorerrel is, köszi!

érdekes, pont Mozillával megy nálam most néztem

segítsetek nálam miért áll az oldal?
goldwoman
A mozillán nekem is azt írja, hogy hamarosan, az explorerel már működik.
hol megy a weboldal nálam még csak" hamarosan" van
hofi!
Szerintem azt,hogy nem jól írtál be, jobb oldalt 1 kódszámot(ellenőrző kód)vmi a neve.
Már műxik a weboldal beküldés is!
Ja,és tegnap az Auchaban kaptam akciós pepsit,igaz nem sok volt ott sem,de legalább 3-4 féle ízből lehetett válogatni,és nem mind kóla volt.
Csak 2-3 üveggel vettem,mert ugye hát elég drága úgy az a fél löttyi,meg a család lefejez,hogy ilyenre szórom a zsét!
Sok sikert,mindenkinek!

Küldftem egy kódot azelőbb, azt irja, hogy a képes ellenőrzés nem sikerült, Ez mit jelent?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások