A lottóban is az esélyt a kitöltött szelvények számával lehet növelni.
Akkor inkább iszom vizet és olyan Laptop-ot veszek amilyet szeretnék
krysztasz
Ezen nyitott kérdések miatt olyan kiszámíthatatlan az egész játék, igazából a vak szerencsén múlik, hogy ki a nyerő.
Gondolom ez is volt a célja a Coca Cola-nak, mindegy, hogy ki a nyertes, de akkor miért ne legyek én

azt sem értem, ha a kódbeküldéskor a beküldött kódok kapnak egy sorszámot, akkor amikor növeljük az esélyeket a beváltással, azok nem kapnak sorszámot? Nem foglalkoztam a játék ideje alatt nagyon coke-kal, csak most az utolsó napokban és rögtön kérdések merültek fel.
napocska10
Írtad, hogy a napi nyereményt csak kódfeltöltéssel lehet nyerni és a beváltással esélyt növelni. De a beváltás is jó a napi nyereményhez, jól értelmezem a játékszabályt? Kódot tudok még ma küldeni és ma váltanám be a pontokat. Ha nem lenne jó a beváltás napi nyereményre, akkor nem is fogadta volna el pár napja sem.
napocska10
Annak nagyon örülök, akkor még pár embernek van oka izgulni! Köszönöm az információt, egy kicsit most jobb kedvem lett! Szerinted holnap sokan fognak játszani?
Jó éjszakát, és köszönöm mégegyszer! Ja, és Sikerekben, Nyereményekben Gazdag Boldog Új Évet kívánok!
h.oliver
A most kiírt nyertes a 4 nappal ezelőtti!
Hát ha a mai napot sorsolta a gép, akkor ma sem én nyertem....
Imeri valaki ,,Sund"-ot?
szerintem a hivatalos sokadik végigolvasása után is az esélyekkel is ugyanúgy lehet nyerni napi nyereményt mint a kódokkal, az más dolog hogy nem jött be. De már nincs értelme itt agyalni tényleg, mert már kódom sincs. A nyerteseknek csak gratulálni lehet.

jaja én ugy vagyok vele,hogy ha kell amire a nyeremény megvan hirdetve adok egy esélyt magamnak
nem kell gőrcsölni
igy sokkal nagyobb az öröm,ha leesik vm(mint mallorca

a siot amugy is veszem szinte mindig és akkor (mivel itt olvastam a játékot)beküldtem,de ezt már a mallorcás topicomban leirtam,és igy voltam a zamárdival is

István
Ja, bocs, nemcak a telefonra volt óránkénti nyeremény, hanem a fesztivál- és koncertjegyekre is. Így nyertél az esélynöveléssel. Egyébként igazad van, a szerencsén múlik. Agyalhatunk itt össze-vissza, úgy sem tudjuk kitalálni a receptet. Azt a napi egy gépet pedig igen nehéz megnyerni.
szerintem csak a szerencsén mulik
nyáron a zamárdi fesztre ugy nyertem a jegyet,hogy előtte oránként töltöttem fel kupakot,majd a nyerés napján egyetleb egyszer növeltem 1200 ponttal az esélyem...
tehát vagy bejön-vagy nem,de az biztos

goldwoman
Nem tudom van e még jelentősége, de én
százszor elolvastam a hivatalost és arra jutottam, hogy a napi nyereményt csak kódfeltöltéssel lehet megszerezni. Lényeg, hogy az aznapra megállapított nyerő sorszámot kell eltalálni. Az esélynövelés szerintem csak arra jó, hogy megszabaduljunk pontjainktól. Kivéve persze az óránkénti nyereményt, amikor kód feltöltése nélkül csak a pontok "feláldozásával" lehetett nyerni. Kár, hogy ilyen csak a telefonra volt. Elég hülyén van leírva, de én így csináltam a játék eleje óta és bejött...
Sok sikert kívánok én is mindenkinek!!!!
Tényleg, de vak vagyok....Nem is figyeltem
Akkor holnap még veszek egy pár 1l-es kólát, aztán befejeztem.
Még nektek is sok sikert!
h.oliver813
A nyitóoldalon a bal oldali ablakban ki van írva:
Már csak 1 napod van hátra!
Még holnap is lehet izgulni, aztán vége

Igazad van Pufo, ez tényleg csak a szerencsén múlik, semmi máson.
Zsanett25: lehet hogy igazad van, azért gondoltam, hogy ma van vége, mert a suliba is úgy hirdették a szünetet, hogy 21.-étől, 3.-áig, de 3.-án már menni kell. De maximum majd holnap meglátjuk.

már tényleg a lottóhoz hasonlít a nyerési esélyünk, de én már be is fejeztem, elfogytak a kódjaim.

goldwoman
Én már lejjebb is írtam, hogy a nyerési esély a lotto-éval vetekszik
Szerintem pontosan senki nem tudja, valójában hogyan is történik a nyertes kiválasztása. A 24 óra alatt beküldött kódok és az esély növelések számával fordítottan arányos a nyerési esélyünk, azaz közelít a nullához. Azért is adják az 5 ,25 és 50 pontokat, hogy még kiszámíthatatlanabb legyen az egész. Ez egy szerencsejáték, nem nyereményjáték

én egyszer 3050 pontot egyszerre, de teljesen feleslegesen, aztán volt olyan hogy a fiam 4 másodpercenként 7-et mikor volt az óránkénti nyeremény, de az sem volt jó. Aztán rájöttem hogy egy ponttal is lehet nyerni, és felesleges többet feltenni, de nem találom el úgy sem hogy egy ponttal növelem az esélyeket. Minden nap azonos a képlet az egész játék ideje alatt, ez benne van a játékszabályban.
Sziasztok!
Hát nem tudom, de én úgy értelmezem ezt, hogy holnap is lehet játszani.
A Coke.hu 2007. évi promóciója 2007. december 31-én lejár.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások