Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 115 / 511 oldal |
igen olvastam ,hogy többen vannak így,de ez mégis csak elszomorít.inkább lenne több kisebb ajándék.de sebaj,majd nyerek mással.mindennel nem lehet.
marycsiga
nem vagy egyedül-még nekem sincs egy nyavalyás pohár sem
nem vagy egyedül-még nekem sincs egy nyavalyás pohár sem

azért ez mégiscsak negatív hogy 1 napja lesz az embernek megvenni ha nem akarok lekésni róla 

Rengeteg borsodi kódot beküldtem,de semmi
pedig "csak"egy poharat szeretnék nyerni.még van egy árva kódom nem tudom mikor küldjem,hogy nyerjek
pedig "csak"egy poharat szeretnék nyerni.még van egy árva kódom nem tudom mikor küldjem,hogy nyerjek
asszem én is veszek akkor- a főoldalon láttam a vk-kat 

Nem írtak ki semmit.
Az infok közvetettek.
Én vettem, kikerestem, de ez mindenkinek a saját döntése.
Az infok közvetettek.
Én vettem, kikerestem, de ez mindenkinek a saját döntése.
sada
szerinted már most meg lehet venni a játékos vonalkódú haribokat?
ha már kiírták akkor ezek tuti játszanak, nem? 
szerinted már most meg lehet venni a játékos vonalkódú haribokat?
ha már kiírták akkor ezek tuti játszanak, nem? 
Én sem kaptam meg még az egy éve nyert malacperselyt 

Írtam a Haribonak, hogy elmúlt aug. 25.
Erre felrakták az ................
új szöveget:
"HARIBO Nagy Őszi Nyereményjáték -részletek:aug.30."
Erre felrakták az ................
új szöveget:
"HARIBO Nagy Őszi Nyereményjáték -részletek:aug.30."
Nem kaptam e-mailt a sportcsokitól
Így most hogy tudom meg, hogy nyertem-e???
Így most hogy tudom meg, hogy nyertem-e???
erás
én is így jártam..
én is így jártam..
szerintem a játékosok 98 %-a így járt
aA BAKOMA joghurt nyereményjátékán nyert malacperselyt a mai napig nem kaptam meg. Ki járt még így?
én csak azt olvastam - ott és több filmes weblapon is -, hogy az aug. 24. után váltott jegyekhez adnak kuponfüzetet.
Bocs, addig stilizáltam, míg egy nagy katyvasz lett belőle.
Bocs, addig stilizáltam, míg egy nagy katyvasz lett belőle.

Moziünnep
A Mia által idézett szöveg nyilván utólag került a weblapra, én csak azt olvastam több ott - és több filmes weblapon is -, hogy az aug. 24. után váltott jegyekhez adnak kuponfüzetet.
A szöveg egyébként kissé cinikus: "...senki se izguljon, ... Amint a mozik megkapják a nyomdától a füzeteket, természetesen minden jegy mellé adnak majd belőle." Majd. Az akkor váltott jegyek mellé. Aki most ért rá moziba menni, annak meg úgy kell. Szegény mozipénztárosok nem győzik majd a sok sms-t beküldeni. Na, mindegy!
A Mia által idézett szöveg nyilván utólag került a weblapra, én csak azt olvastam több ott - és több filmes weblapon is -, hogy az aug. 24. után váltott jegyekhez adnak kuponfüzetet.
A szöveg egyébként kissé cinikus: "...senki se izguljon, ... Amint a mozik megkapják a nyomdától a füzeteket, természetesen minden jegy mellé adnak majd belőle." Majd. Az akkor váltott jegyek mellé. Aki most ért rá moziba menni, annak meg úgy kell. Szegény mozipénztárosok nem győzik majd a sok sms-t beküldeni. Na, mindegy!
persze magántelefonszámról hívtak... arra gondoltam, írok a borítékon szereplő címre. De lehet, hogy az a cég csak a küldemény továbbításáért felel, és semmi köze ahhoz, hogy nekem mit igértek. De azért megpróbálom.
Ha ismerném a számot, ahonnan értesítettek, bizony felhívnám és elmesélném a változást...
Sport hetilapos játék volt, a telefortól hívtak, hogy nyertem, de a borítékon már egy másik kft címe szerepel...
Melyik játékkal?
nyertem sms-játékkal ajándékcsomagot. Amikor a hölgy felhívott adat-egyeztetni, elsorolta, hogy mi minden lesz a csomagomban. Ehhez képest pénteken kaptam egy elsőbbségis borítékot, és még a negyede sem volt annak, amit igértek
Legalább ne mondta volna, hogy mit kapok, akkor nem csalódok ekkorát...
Legalább ne mondta volna, hogy mit kapok, akkor nem csalódok ekkorát...