Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 115 / 487 oldal |
BARBIE BABA ELKELT!
eladnám vagy elcserélném a köv.-ő dolgokat:Haribo kulcstaró(sárga),Knorrilletve Cora bevásárlótáska,PM késkészlet,kávéskészlet,amőbás üvegpohárkészlet,Kinder lendkerekes kisautó,Ducatti XL-es kabát,Delikát8 szakácskönyv,DR. OETKER szakácskönyv(WOK ILL. SPÁRGA ételek),Globus receptkártyák,posta elsőbbségi kuponok,lego-hoz hasonló játékok,Univer kulcstartó(mérőszalaggal),babaesernyő,dugóhúzó
,kinder szurkolói sál,Ferraris hátitáska,Adidas válltáska,BARBIE baba,Cheetos strandlabda,K&H SAPKA,MARLBorotól PANAMA sapka,PM -Bonbonetti és Pampers kéztörlőTimex ffi karóra,Usb-s óra.
,kinder szurkolói sál,Ferraris hátitáska,Adidas válltáska,BARBIE baba,Cheetos strandlabda,K&H SAPKA,MARLBorotól PANAMA sapka,PM -Bonbonetti és Pampers kéztörlőTimex ffi karóra,Usb-s óra.
Haribo maci kulcstartókat keresek kék és piros színben. Írd meg, mit kérsz érte, megpróbálom beszerezni!
Knorr -os dolgok is érdekelnek!
Spar pontokat cserélnék!
Cserébe sok minden érdekel:mixere, más elektronikai dolgok, NGC-s könyvek, filmes nyereménytárgyak stb. ....
Írjj
Cserébe sok minden érdekel:mixere, más elektronikai dolgok, NGC-s könyvek, filmes nyereménytárgyak stb. ....
Írjj

Sziasztok, lenne még valakinek Ákos koncertjegye?
elcserélném most nyert pickwickes kannám piros szamócás pickwick kannára.
Ákos jegyek elkeltek
Spar pontok cserére várnak.
knorr konyhai órát is keresek
következöket szeretném elcserélni
pickwickes táskanna
babaesernyő
25 spar szivecske
danonino hütömágnes
K,Z,L,E,Á,T,Ü,A,N
fornetti
posta elsőbségi kupom
amit szeretnék
prizzes cuccok,plüss dinó, vitatigris
danoninos hütömágnes C,G,H,
pickwickes táskanna
babaesernyő
25 spar szivecske
danonino hütömágnes
K,Z,L,E,Á,T,Ü,A,N
fornetti
posta elsőbségi kupom
amit szeretnék
prizzes cuccok,plüss dinó, vitatigris
danoninos hütömágnes C,G,H,
Knorr evőeszközkészletet vennék. Mennyit kérsz érte?
prizzes cuccokat keresek ha cserélnél irj és biztos megegyezünk.
Eddig cserére kínált cuccaimért kerestem Milka takarót. Úgy nem jött össze, úgyhogy változtatnék a kérdésen: Akinek van Milka takarója, mit szeretne érte cserébe??

Verdás tolltartó,ceruzák,radír és határidőnapló 2007-es fürdőlepedőre cserélhető.
Reacska! Írtam mailt!
nem is tudom...irj mailt, megegyezünk: moricznepa@freemail.hu
Működésképtelen nokiát keresek. Készpénzzel fizetek.
nusileo bocs előbb rosszul írtam a neved. 

nuselio mi a címed? Hány rossman pontért adnál egy sapit?