Lidl újságból: június 17-től:
Coca Cola pohár, klasszikus,üveg 2x3dl vagy 3x2dl = 899 Ft
Coca Cola 4x2 lit. multipack+ajándék szurkolói duda = 999 Ft
(klasszikus,light,zero)
Szintén Rossmann:
Az akcióban szereplő 2db Adidas férfi dezodor vagy Adidas férfi tusfürdő 250ml 629Ft/db vásárlása esetén ajándékba kap egy foci vb-s kulcstartót!
(Szerintem nem árt előtte megkérdezni az eladót,mert ez nem egyértelmű.Legalábbis számomra.)
Rossmannban Pampers Economy Pack nadrágpelenka duopack+ ajándék játéktartó doboz: 6199Ft
Rossmann mai naptól induló reklámújságából:
Vásároljon 2 db.bármilyen 250 g-os Nestlé tejpépet és kérje a pénztárnál az ajándék babatányért!
2 carte dor-hoz a corában van kehely, több féle színű, de nem emlékszem mennyi volt az ára, talán 1 ft
AUCHANBAN Nescafe Classic csomagban 200 grammos üveges Nescafe+ olyan bögre amit most gyorsaságiként lehet nyerni. pl. a Pennyben,.Tescoban és Sparban 1299ft
SPAR újságban a 06.10-06.23 ig érvényesben van
2x2l coca-cola üdítőitalhoz ajándék üvegpohár a készlet erejéig
539Ft így
Éjszakai vásárlás a kika áruházakban, június 10-én, csütörtökön, 18 és 22 óra között 10% kedvezmény minden termékre.
Váltsa be Premio pontjait az Agip benzinkutakon, mert most bármilyen üzemanyag vásárlása esetén literenként 16 forint kedvezményt biztosítunk
9 Premio pontért cserébe!
Camponai Rossmannban a bejáratnál ki vannak rakva kuponok, -10% mindenből, és pontot is adnak a beváltásnál! 07.11-ig érvényes, a 15%-al nem vonható össze.
Ma a DM-ben L'Oreal Excellens hajfestéket vettem és szempillaspirál volt hozzácsomagolva. Remélem jól írtam le a márkanevet.

" alt="

">
www.douglas-parfumeria.hu/home/promos/sjp-nyc/
1000Ft-os mozijegy-kupont kapsz a filmre, ha SJP illatot vásárolsz
A Nemzeti Vágta ideje alatt, a helyszínen akciós áron:
6.000 Ft-ért vásárolhatnak Magyar Turizmus Kártya Plusz - teljes csomagot!
Baja mellett, a 37-es sátornál június 5-6.-án (10:00-18:00 óráig)!
Kaposvári, Egri és Fogarasi úti Tescoban lehet kiváltani kártyát, minden 200Ft után 1 Ft. jóváírás stb. Hasonló mint a Supershop. Mától 6 hétig minden nap ott lesznek, lehet regisztrálni, kártyát rögtön adnak, lehet gyűjtögetni a pontokat.
Real Gsm-Bp.
Akciós tokok-Pókember, Betty Boop, Elwis Presly, Merylin Monroe, Playboy

" alt="

">
Tesco -30% gyerekruhák
Gyereksapkák, fejfedők v. kendők 700ft-tól. Hableány, Hello Kitty, Little Pet shop. Csak a lányrészleget tudom...

" alt="

">
A miskolci brendonban a huggies Pull-Ups bugyipelushoz,ajándék bilit adnak a pénztárnál
Fizessen Sodexo utalvánnyal a Burger Kingben, és menüjét ingyen nagyobb üdítővel és nagyobb sült burgonyával kapja!
Az akció érvényes 2010. május 22. és július 31. között. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható
debrecenben az Intersparban gourmet hosteszek, meg vmilyen kávé vásárlásakor bögrét adnak. Tescoban dove, duracell, airwick promo hoszteszek
A Játékbox játékboltban a WestEndben május 29-30-án 5000 Ft feletti vásárlás esetén minden vásárló annyi kedvezményt kap, amennyit sikerül eltalálni az üzletben található darts-on.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások