Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 115 / 2048 oldal |
Játékoskártyával feladott szelvénynél még arra is figyelni kell, hogy a sajãt játékoskártya szãma jelenjen meg a terminãl tetején. A múltkor állt előttem egy ember a lottózóban, és nem fizették ki neki a nyereményét, mert a szelvényén nem az ő jãtékoskãrtya száma szerepelt. Vélhetően a feladãskor az eladó az előző fogadó kãrtyaszãmãhoz olvasta be a szelvényt.
Flótás!
Ha a 350 Ft-os jãtékoskártyával feladott nyereményhez is kérik , ehhez biztos fogják. Én is elovastam az elején a jãtékszabályt, és tényleg nem volt benne. Ennek ellenére nem dobtam el a szelvényeket, mert voltak igen rossz tapasztalataim a Szerencsejáték Zrt-vel kapcsolatban.
Ha a 350 Ft-os jãtékoskártyával feladott nyereményhez is kérik , ehhez biztos fogják. Én is elovastam az elején a jãtékszabályt, és tényleg nem volt benne. Ennek ellenére nem dobtam el a szelvényeket, mert voltak igen rossz tapasztalataim a Szerencsejáték Zrt-vel kapcsolatban.
Nagyon negatív a Szerencsejáték Zrt. Napok óta elérhetetlen az ügyfélszolgálatuk. Az emailre nem válaszolnak. Van most a játékoskártyához kapcsolódó Penthouse lakás igérvényük amivel az a gond,hogy a játék elején azt mondták -a lakás megnyeréséhez nem kell megőrizni a nyeretlen szelvényeket, viszont most az oldalukon ezzel kapcsolatban már ellentétesen nyilatkoznak. Nem lehet megkérdezni,hogy most akkpr mi is van?!
500-ért vettem volna, 30-ért nem fogok.
Az nem fődíj, hanem nyerőidőpontos nyeremény és van belőle 10 db 2 hétre.
A Paradontax nem egy olyan márka, amiből naponta több mázsányit eladnak.
A nyeremények össz. értéke 650e Ft.
Oszthatták volna úgy is, hogy
1 * 500.000
+
14*10.000.
De így többen nyerhetnek, 15 helyett 80-an.
A Paradontax nem egy olyan márka, amiből naponta több mázsányit eladnak.
A nyeremények össz. értéke 650e Ft.
Oszthatták volna úgy is, hogy
1 * 500.000
+
14*10.000.
De így többen nyerhetnek, 15 helyett 80-an.
Aldi - Paradontax
Fődíj: 30.000,- Ft-os Aldi uti.
Ne vicceljünk már... Normálisabb játékoknál már 20.000 a napi nyeremény.
Fődíj: 30.000,- Ft-os Aldi uti.
Ne vicceljünk már... Normálisabb játékoknál már 20.000 a napi nyeremény.
Az is béna, hogy az Allee már véget ért nyereményjáték játékszabályzata már nem tekinthető meg, és nyerteslista sincs, pedig voltak heti sorsolások is
" alt="
">
" alt="
">Jol meg van varialva a Varta jatek Nemeleg h csak a ceruzaelemek 4 meg 4+2 es valtozatai jatszanak meg ezen belul is varialnak Tegnap vettem az Intesparba egy 4 db--ost pedig kerestem a 4+2est mert az unokak jatekaihoz pont kifogytak az elemek es ar-ertek aranyban is jobb lett volna Ami jo a Media Marktban az nem jo az Intersparba Jo dolga van a Varta marketingnek
Régen jártam arra 😁😁
@pityesz76
én a pécsi Aldiban kaptam Valdort
én a pécsi Aldiban kaptam Valdort
Már fent van- paramount
A valdor meg az aldikba felejtett el árút küldeni
Paramount elfelejtette feltenni a játékot!
Mikortól akciós a Signal fogkRÉM a Sparban? Holnaptól. Amikor már nincs promó.
De így is 449,- Ft. A Zekofemiliben teljes árban olcsóbb.
De így is 449,- Ft. A Zekofemiliben teljes árban olcsóbb.
Spar-Milka
Jót játszott aki játszott, de csak az élmény miatt..
5hete nem olvastak emailt, nem nyúltak az oldalhoz se, így is marad..
Jót játszott aki játszott, de csak az élmény miatt..
5hete nem olvastak emailt, nem nyúltak az oldalhoz se, így is marad..
sze, gratulálok a nyereményedhez.
Most nézem a játékszabályt, és ez tényleg benne van.
Most nézem a játékszabályt, és ez tényleg benne van.
Nem teljesen negativum, mert ugye nyertem, de mindenesetre ilyennel meg nem talalkoztam:
Csipet nyeremenyert szemelyesen kell megjelenni Budapesten munkaidoben (09:00 -16:00) vagy esetleg en kuldhetek futart a cimre a nyeremenyem atveteleert.
Csipet nyeremenyert szemelyesen kell megjelenni Budapesten munkaidoben (09:00 -16:00) vagy esetleg en kuldhetek futart a cimre a nyeremenyem atveteleert.
Nekem az alját tépik el véletlen. Ilyenkor mondom, hát sajna ez game over. De én se vagyok jobb pénztáros, az automata kasszánál mindig ott felejtek vmit, ugye több felé kell figyelni. Múltkor a terméket hagytam ott. 😁 De visszamentem azt ott volt.
Velem már olyan is előfordult, hogy külön blokkoltattam, az első blokkomon csak két termék volt, és a pénztáros összegyűrte, majd kidobta a blokkom. (Ráadásul blokkjaim, mert ott két részből áll egy blokk. Csak az egyik résszel nem lehet mit kezdeni játék szempontjából.). Ő tuti nem gyűjti pedig senkinek. Mondom hé, a blokkom. 😆
Amúgy Debrecenben is ez a helyzet.