Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 115 / 2036 oldal |
Bocsánat hogy belekotyogok, de azért nem dobja be, mert hol 1-es, hol 4-es joghurtot töltötök föl. Ettől még a játék alatt ott lesz, hogy x1 vagy valami ilyesmi és még egyszer a játékra kattintva, a legaljára tekerve ott lesz a lehetőség a fődíj kaparására. Peace.
Mi is írtunk a Screvonak,de nincs válasz.
@milan74, igen igazad van, sajnos. En mar korabban jeleztem itt a forumon es irtam is a Danone-nak, de sajnos nem foglalkoznak az uggyel.
Mondjuk aScrevonak meg nem irtam ezzel kapcsolatban
Mondjuk aScrevonak meg nem irtam ezzel kapcsolatban
SCREVO Oikos játék. Már csak egy kaparás és játszhatsz a nyereményekért.
Még három kaparás és ugyanaz. Extra pályán sem lehet játszani hiába a 4 db-os termék.
Még három kaparás és ugyanaz. Extra pályán sem lehet játszani hiába a 4 db-os termék.
59 már késő.
56 és 57 között ideális, HA nincs kattintanivaló.
Ha felad valamit (nekem most hidakat kellett pipálnom), az bukta.
56 és 57 között ideális, HA nincs kattintanivaló.
Ha felad valamit (nekem most hidakat kellett pipálnom), az bukta.
Müller promó:
-59" - nél indítottam. 17mp-ig villogott egy 3*3-as pöttyalakzat, aztán nem történt semmi!
Szerintem nem éri meg a fáradságot.
-59" - nél indítottam. 17mp-ig villogott egy 3*3-as pöttyalakzat, aztán nem történt semmi!
Szerintem nem éri meg a fáradságot.
Nekem is feldobott képeket most így én is buktam a nyerő időpontokat.
Kollégámnak viszont nem dobott fel semmit, nyert is egy Alarmooo-t.
09:59:57-kor küldte.
Kollégámnak viszont nem dobott fel semmit, nyert is egy Alarmooo-t.
09:59:57-kor küldte.
Muller promo..
kb 12 kepet dobott fel nekem , hogy nem vagyok-e robot... persze hogy lestem igy az osszes nyeremenyt
kb 12 kepet dobott fel nekem , hogy nem vagyok-e robot... persze hogy lestem igy az osszes nyeremenyt
Szeretnék el6árolódni magamtól.
Mégis jó a SM, csak nem láttam a kis négyzetet, amit ki kell pipálni.
Mégis jó a SM, csak nem láttam a kis négyzetet, amit ki kell pipálni.
Samsung Members
Nem tudok pörgetni, mert nem tudom elfogadni a szabályzatot. Inaktív a gomb...
Nem tudok pörgetni, mert nem tudom elfogadni a szabályzatot. Inaktív a gomb...
A Marspromo szégyellje össze magát!
A nyári jégkrémes játékukon 2023. június 12-én nyertem egy fényképezőgépet, amit azóta sem voltak képesek elküldeni. Bő 1 hónapja rákérdeztem, hogy mi újság, ment a mellébeszélés, hogy beszerzési problémáik vannak, miközben gyakorlatilag bármelyik webshopban elérhető a fényképezőgép. Tegnap ismét írtam nekik, most jött a válasz, hogy bicsi-bocsi, a türelmem kérik... így bő 3 hónap után. Teljesen komolytalan cég.
" alt="
">
A nyári jégkrémes játékukon 2023. június 12-én nyertem egy fényképezőgépet, amit azóta sem voltak képesek elküldeni. Bő 1 hónapja rákérdeztem, hogy mi újság, ment a mellébeszélés, hogy beszerzési problémáik vannak, miközben gyakorlatilag bármelyik webshopban elérhető a fényképezőgép. Tegnap ismét írtam nekik, most jött a válasz, hogy bicsi-bocsi, a türelmem kérik... így bő 3 hónap után. Teljesen komolytalan cég.
" alt="
">Nyerteseken=nyerteseket
" alt="
">
" alt="
">dobozon=dobozom
Hiába szorongatom Monsteres dobozon
Nyerteseken nem találom az oldalon
Szerintem a Monster olvassa a fórumot
Ezért nyertesekről oldalán nem hagy nyomot.
Nyerteseken nem találom az oldalon
Szerintem a Monster olvassa a fórumot
Ezért nyertesekről oldalán nem hagy nyomot.
Mbagha: igen a fődíjból lehetne jótékonykodni is...
trita akkor írj Te is a szervezőknek hátha sok lúd disznót győz...
Ha minden játék alkalmazásban lesz,akkor részemről vége a dolognak.Pedig sok éve játszom,sokat nyertem is anno,de már kezd kifitni,semmi se olyan mint volt.A screvo alkalmazás az új telómon be se tölt,behal lefagy.Pedig kométát imádtam ,oikost is sokat veszünk.Elveszik lassan a játék öröme,izgalma,stb amiröl eredetileg szólt.Nekem.A szervezők,lebonyolítók tök mindegy ki,elgondolkodhatna ,hogy lényegében miért,és kinek ,mi okból szerveznék ezeket a nyereményjátékokat.Ahogy itt olvasgatom,egyre többen panaszkodunk,pedig én inkább csak háttérből figyelek ,nem "okoskodok " bele ,mint a " nagyok "
" alt="
">
" alt="
">Ha nyernék akkor jóra használnám.
Nálunk az automata kasszáknál fejenként egyet adnak hiába több blokk.
Mi eddig 2-tőt találtunk. Minden termékkel külön álltunk sorba.