Tena Lady blokkokra lenne nekem is szükségem sürgősen .
Csere-bere rovatban, amit tudnék érte adni .
Köszönöm !
Sziasztok!
Szükségem lenne TENA blokkokra, bármilyen betétről megfelel a blokk, az indok hogy bekérték ellenőrzésre, és nem mindenhez van blokkom! Természetesen a Pk-t állom!
Nagyon köszönöm!
E.
törpilla: booking.com. Én többször is innen választottam szállást, eddig OK volt. Priviben szivesen segítek.
nem túl drága római apartmant keresek 09.30-tól 10.-04-ig, köszi
Nem dolgozik valaki közületek A MÁK-nál?Egyszerűen lehetetlen elérni őket telefonon!

" alt="

">
ariel, én az Arénában véltottam be. Kinyomtattam a levelet és semmi mást nem kérdeztek, csak alá kellett írnom egy papírt.
sünkutya
Nagyon szépen köszönöm!

" alt="

">
Én váltottam be másnak papucsot. Az első nap nem adták ide, csak ha meghatalmazást vittem volna.
Harmadnap már ideadták, e-mail cím, név, kód kellett.
Van valaki aki másnak váltott be activia papucsot?
Konkrétan mit kérnek a kódon kívül???
Köszönöm előre is!
Megvan valakinek az "Íme a történelem"- sorozatból az Ókori Róma című könyv? Szeretném kölcsönkérni/elcserélni vagy...? Csak budapesti átadással. S.O.S. Köszönöm!
Canadahun oldalon valaki járatos felmérők megtalálása,letöltése,stb ügyben? Segítséget kérnék....
Sziasztok! Holnap vagy holnapután szeretnék segítséget kérni Activia beváltásban. Írj kérlek privit és küldöm a belépéshez az adatokat. Köszi

" alt="

">
Actíviában tudna valaki segíteni holnap?
Csak személyesen lehet beváltani az actívia garantált nyereményt, vagy ha valaki más viszi el a kódot, akkor ő is beválthatja?
Köszönöm előre is a választ!!!!!!
Activiában holnap tudna valaki segíteni?Köszi

" alt="

">
zolika 18 - köszi előre is, priviben megírom a belépési adatokat

" alt="

">
Szia.
Én szivesen segítek ha gondolod.
És nem kérek érte cserébe semmit

" alt="

">
Sziasztok! Activia beváltásban szeretnék segítséget kérni magamnak és a barátnőmnek. 3-3 Coca-Cola kódot tudnék felajánlani a segítőknek

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások