Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 116 / 143 oldal |
Szerintetek a ma reggel feladott elsőbbségi levelemmel beférek a 10ezerbe?
Én nem kaptam még meg.
Érdeklődnék tisztelettel, hogy a júliusi tányérok kiszállításáról mit tudtok? Szállítják már? Vagy megkapta már mindenki?
Csatlakozom gida331-hoz.
gida3310: oké köszönöm. Annyiból lehet tudni hogy régi ha a logot levágom, hogy vastagabbak a csíkok és a számok is valahogy másképp vannak nyomdailag szedve. Vastagabb az is. Köszi mégegyszer.
Viki: ha a számsor a listában benne van, el kell fogadniuk. Szerintem én is küldtem már olyat. Ha meg a logót levágod, úgysem tudják hogy régi-e vagy új. Szerintem.
Mi a tapasztalat a régebbi logójú Knorr kocka vonalkódot elfogadják? Vagy kuka? Sada?
Köszi előre is a választ.
Köszi előre is a választ.
sada
úgy lesz. Mostanság úgyis belejöttem a reklamációkba
úgy lesz. Mostanság úgyis belejöttem a reklamációkba

mia
A Malomparkban
A Malomparkban
Ditke
melyik postán nem fogadták el? nehogy én is ott próbálkozzam fölöslegesen
melyik postán nem fogadták el? nehogy én is ott próbálkozzam fölöslegesen

Ditke62
Írd be a www.posta.hu -n, meg azt is, pontosan melyik ez a posta , hátha tartanak neki egy kis továbbképzést.
Írd be, hogy kiemelt irányítószámos leveledet nem hajlandóak ajánlottan felvenni.
(Lehet, hogy magának szeretné beküldeni?
sicc.... )
Írd be a www.posta.hu -n, meg azt is, pontosan melyik ez a posta , hátha tartanak neki egy kis továbbképzést.
Írd be, hogy kiemelt irányítószámos leveledet nem hajlandóak ajánlottan felvenni.
(Lehet, hogy magának szeretné beküldeni?
sicc.... )Akkor kénytelen leszek elvándorolni másfelé. Bár lekopogom, eddig tényleg nem volt gond, csak a legutóbbi nem ért be, de azért biztos ami biztos
Köszi!
Köszi!
Ditke én mindig ajánlva adom fel ,eddig mindegyik postán szó nélkül el fogadták.
Ditke, el. Keress másik postát, hátha ott elfogadják 

Hugi71
És simán elfogadták a postán ajánlottként?
Én két postán is próbáltam, de mindkét helyen azt mondták, hogy mivel csak egy irányítószám van rajta és semmi más (postafiók, pontos cím), így nem veheti fel ajánlva. Így sima elsőbbségiként adtam fel, csak a legutolsó faledás nem ért be.
És simán elfogadták a postán ajánlottként?
Én két postán is próbáltam, de mindkét helyen azt mondták, hogy mivel csak egy irányítószám van rajta és semmi más (postafiók, pontos cím), így nem veheti fel ajánlva. Így sima elsőbbségiként adtam fel, csak a legutolsó faledás nem ért be.
Ditke62 !
El kell h. fogadják,bunkó a postás,vagy a posta,akkor arra felétek.
El kell h. fogadják,bunkó a postás,vagy a posta,akkor arra felétek.
Én küldtem már ajánlva is, sima elsőbbségiként is, és mindegyik beért időben.
Ti hogy adjátok fel ajánlva a Knorrt? Nekem nem fogadják el a postán, mert nincs rajta még postafiók sem 

Végre megérkeztek a Júniusi Knorr tányérok!!! 

Én megoldom egyszerűen mikor szól,hogy hozza akkor szikével a kezemben várom az ajtóban,és ezt már a férjem is tudja ha nem vagyok itthon ,hogy csak így vegye át.Így rögtön reklamálok , ha szükséges.