Ez tényleg nem semmi!!
Mama 93 évesen vsz. "ipari" mennyiségben nyomja. Nem véletlen, hogy kértek tőle ilyen nyilatkozatot.
"Nem tényleg nem semmi ez a pick játékot lebonyolító cég !!Mamám nyert egy 5 ezres utit majd ma küldenek egy nyilatkozatot amit vissza kell küldjön hogy se nem a lebonyolító cég se a résztvevő kiskereskedelmi vállalatok hozzátartozója. Na ez már tényleg vicc kategória!!! Csórikam 93 évesen nagyon valószínű hogy bármely cég alkalmazottja vagy hozzátartozója😂😂😂"
Egyébként honnan tudta volna a játékszervező/bonyolító, h Mama hány éves?? nem kell a regisztrációnál születési dátum.
Hát azóta már tudják, ha bement az a nyilatkozat

" alt="

">
SzerencsésFlótás Ennyire még te sem lehetsz naiv..
Csak nehogy elkapja a függönyt a láng.

" alt="

">
Sziasztok!
Olvasom,hogy valaki 93 évesen játszik, hát ez fantasztikus! Becsüljük meg az élet minden pillanatát. Még érzem a popsim alatt az elvő félverseny biciglim SR26 ülését, amivel sok-sok túrát tettem Most nem sokára 67 leszek Csípjen meg valaki, nem akarom elhinni. Két gyönyörűséges unokám van. Most elmajszoltam egy Lurpakos kenyérkét abárolt húsos szalonnával és Stella Artoist kortyolgatok.-Remélem nyerek- Közben "látom"az Indiai szemétdombon keresgélőket a túlélésért. Nem mert rossz emberek lennének csak oda születtek a nyomorba és a kilátástalanságba. Hallom a szavait annak A Győri ,születetten világtalan férfinak, aki amikor elvezettem a
egy darabon , elmondta,hogy családban él ,szeretettben -de milyen jó lenne csak egy percre látni a világot. Milyen az a zöld fű, milyen az a kék ég? Lehet,hogy nem nyerünk a következő sorsoláson de nyertesek vagyunk. Hajtsuk meg alázattal és köszönettel,hálaadással a fejünket a lelkünkkel az Örökkévaló előtt. Meggyújtom a gyertyát.
A 400 Vodafone e-rollerre 641-es a legnagyobb kisorsott sorsjegy, vagyis a pályázók több mint 2/3-a nyert.
Online Príma Express - Jótékonysági bolt
https://wolt.com/hu/hun/budapest/restaurant/onlin
e-prma-express-jtkonysgi-bolt
(ha még nem regisztráltál , akkor első rendelésed 1000 Ft al olcsóbb,használd ezt a kódot:
6PDMF )
Gia, a GLS 3 mnap, a DPD 8 mnap-ra utal.
Most először vettek tőlem a jófogáson háztól-házig szolgáltatással. Tegnap 15h10 kor elvitte a futár, ma 13h-kor már írtak, hogy megkapták. Nem semmi ez a gyorsaság! (Bp-ről Szabolcs-Sz-B. megyébe)
Kérdésem, hogy az átutalással is ilyen gyorsak szoktak lenni?
Nagy tapsot kérek magamnak!
Ma reggel vettem a Coop-ban egy Staroprament majd szemben a Rossmannban egy Batiste-ot.
Ezt követően sikerült a Coop-os blokkot a Batiste oldalára, a Rossmann-ost pedig a Staropramen játék oldalára feltöltenem...
Írhattam mindkettőnek, hogy szorri és elküldtem e-mail-ben a helyes blokkokat.
Az egy éjszakás bortúra meg hülyeség, ezt megbeszéltük múltkor is, ha már elmegyek a világ végére megkóstolni a borukat, legalább had pihenjem ki az utazást, utána meg a borozást. Azt újult erővel haza.
(Minden a szexről szól és a pénzről, a legjobb pedig az ilyen hétvégéken, legyen az egy napos, vagy több napos lötyögés.
Egy helyszín változtatás meg csodákra képes, ha már partner változtatás egyes esetekben már nem feltétlen megengedett.)
sada

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
"Egyéjszakás kaland a 300 éves borászatban, pincelátogatással."
A bortúrák nem a szexről szólnak.
Ahhoz máshol kellene jeleskedned.
De vihetsz magaddal útitársat.
A boros játékban ez az egyéjszakás kaland izgalmasnak tűnik.
Csak az a baj, hogy nem találom Charlize Theron vagy Palvin Barbi nevét a jsz-ban...
Elhunyt Pécsi Ildikó, Kossuth- és Jászai-díjas színésznő!
Nyugodjon békében!
https://www.facebook.com/kardio.hu
3
Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet
Mi most úgy szeretjük a betegeinket, hogy megvalósítottuk számukra a „Szívünk kamráját”, azt a helyet, ahol a látogatási tilalom alatt is találkozhatnak a szeretteikkel...
Az érintésnek gyógyító és életet meghosszabbító hatása is van, ezért december 5. és január 5. között minden nap 12.00 és 16.00 óra között fél órás beosztásban lehetővé tesszük a nálunk gyógyulóknak a találkozást és az érintést. Osszátok a jó hírt, hogy ilyen is van Magyarországon. Mert nincs lehetetlen!
(Köszönet az MKI Plexi-nek, a Why Not!? Group-nak és az Integral Visionnak!)
bodzaszorp
A lányodnak feladtam a szülinapi üdvözletet.
Azért írom ide, mert hátha még valaki kedvet kap és ír neki, hogy minél többet kapjon.

" alt="

">
90-tól 92 ig dolgoztam egy osztrák tulajdonú cégnél. Különféle termékeket lehetett megrendelni -előleg nélkül és a megrendelést minden féle hátrány mentesen vissza lehetett mondani. Mondanom sem kell nagyon sokan visszaéltek ezzel. Kb egy éve voltam ott amikor meghirdettek egy nyeremény akciót amihez elég volt a megrendelés leadása és nem volt kizáró ok ha visszamondta az illető. Ez azért működött egy ideig mert azt hitték itt is csak komoly okból mondja le az illető,mint náluk. A nyeremény egy 5 csillagos teljes ellátásos családi üdülés volt Párizsba. Egy olyan rosszagú szántó-vető ( büdös paraszt!) nyerte aki visszamondta a megrendelést és egy köszönömöt se nyögött ki. Ismertem a titkásnőt aki jelen volt a voucher átadásnál. Később a Mo gi oszrák főnök feleségül vette és ma is Ausztriában él. Fortuna néha kancsal!
Reader's Digesten 2012-ben svájci Tissot órát nyertem valamilyen mellékdíjként. (szerintem nem túl drágát)
Én sem játszom vele, én lepodtem meg legjobban, mikor láttam az ismerőst nyerteskent
A Nagyi Titka oldal nem igazán akar élesedni...
Mondhassuk, hogy nagyi konok:
https://www.facebook.com/kekdunaradio/photos/majd
nem-mindegy-hogy-nagy-ikonok-vagy-nagyi-konokde-azé
rt-mégsem-teljesen-/10151813379096607/
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások