Hé, láttátok? A Puchner-es ajándékból 20 volt, mostmár nincs egy sem!

Viszont lett új aji, Camay csomag, 40 db.
http://www.ajandekosztas.hu/
dec. 1-től mindennap
grat dandi!

Dandi, nagy grat! Remélem szóltál Fortunának az érdekünkben.

Köszönöm szépen! Jól megizzadtam érte...

Na, megtört a tojás! Nyertem egy könyvet végre!
Igaz, hogy addigra simán elromlik a szemem a sok kattintgatástól, mire megkapom.

Na most nyert valaki egy könyvet! Talán tényleg beindult!

Nem vesztettél semmit, mert csak most indult be újra a nyerés, hogy kiszálltak a programból...

Értem. Akkor azért nem tűnt fel, mert délelőtt óta nem játszotttam. Köszi az infót!
Nem angyali üzenet van, hanem valami pingvin üzenet. Egy pingvin jön fel lufival a kezében, ha üzenhetsz. Jó, hogy belenyúltak, nem is nyert addig (sem) senki. De most már van egy boldog parfümtulajdonos is.
Mit újítottak az Adventen?
Nah, kb. ezer kattintás után egy pingvin üzenet. Amióta újítottak rajta, nekem ez az első.
ördöglakat: köszi az infót, ha év végéig fel lehet használni, akkor majd a babával is el tudunk menni :-)
Lehet, hogy tájékozatlan vagyok, de az Adventnek van valami köze a böjthöz? Mert ez a játék nagyon emlékeztet a böjtre...

Sehol semmi, de az is nagyon visszafogottan.

Na én üthettem bármekkorát ma délelött az egyik tojásra, nem csinált semmit

Egyéként szerintem nincs igaza, mert én már akkorát ütök, hogy lerepül a monitor!

Ninike! Miért nem kérdezted meg, hogy Kire???
Itt volt az anyósom és én közben kattingattam. Néhány percig nézte mit csinálok majd megállapította: - Ez nem nehéz, csak én rosszul csinálom, nagyobbat kell ütni!
Hát!!! Szerencse, hogy ritkán jön
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások