Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 116 / 609 oldal |
szívesen
Babszi
Köszike a választ

Köszike a választ

El tudja még valaki küldeni nekem a titkokmélyét sejtetire a választ? Ez hiányzik, s nem tudom
Köszike
Köszike
köszi megkaptam és válaszoltam. Már csak 1 kérdés hiányzik
Köszönöm szépen a válaszokat!
Babszi
Most sikerült elküldenem
Most sikerült elküldenem
Babszi
Valami nincs rendben az e-mail címeddel
Valami nincs rendben az e-mail címeddel
tkati
Elküldenéd a titkok mélyét sejteti.... válaszát? Megköszönném.
Elküldenéd a titkok mélyét sejteti.... válaszát? Megköszönném.
tkati
ment az e-mail.
ment az e-mail.
Küldtem pár választ.
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni?
1,Nem csak autót lehet így vásárolni, hanem ingatlant is. (Nem hitelt veszek fel, hanem bérbe veszem)
2,Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül, csak te nézel ki. Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető.
3,Haiti fekete titka, lebbentsük fel a fátylat róla
4,A szőnyeg és a ruha is lehet ilyen anyagból.
Köszönöm.
Tudna valaki segiteni?
1,Nem csak autót lehet így vásárolni, hanem ingatlant is. (Nem hitelt veszek fel, hanem bérbe veszem)
2,Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül, csak te nézel ki. Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető.
3,Haiti fekete titka, lebbentsük fel a fátylat róla
4,A szőnyeg és a ruha is lehet ilyen anyagból.
Köszönöm.
Sziasztok
Már csak 2 kellene. A többire rájöttem.
Titkok mélyét sejteti....
Még nem orvos mégi műthet
Megköszönném, ha valaki elküldené.
Már csak 2 kellene. A többire rájöttem.
Titkok mélyét sejteti....
Még nem orvos mégi műthet
Megköszönném, ha valaki elküldené.
Elakadtam egy pár kérdésben segítséget kérek:
- Vállalati követelés eladása egy erre szakosodott pénzügyi szervezetnek
- Zenehallgatásra használatos minőségi eszköz
- haiti fekete titka, lebbentsük fel a fátylat róla
- Ki az aki még nem orvos, de műthet
-Dorombolos, angol plüss kiscica
Előre is köszönöm!
- Vállalati követelés eladása egy erre szakosodott pénzügyi szervezetnek
- Zenehallgatásra használatos minőségi eszköz
- haiti fekete titka, lebbentsük fel a fátylat róla
- Ki az aki még nem orvos, de műthet
-Dorombolos, angol plüss kiscica
Előre is köszönöm!
Nekem összesen 6 kincsem van. Mennyinek kell eddig lennie? És hol találok még? Segytsetek! Előre is köszi!!
Sziasztok
Van itt valaki még rajtam kívül?
Van itt valaki még rajtam kívül?
Sziasztok
Tudnátok nekem segíteni a maiban, mert elég rendesen leblokkoltam.
Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül csak te nézel ki......
Dorombolós kiscsoda, puha angol plüsscica.
Haiti fekete titka, lebbentsük fel a fátylat róla.
Még nem orvos mégis műthet.
Szőnyeg és ruha is lehet ilyen anyagból.
A többi meg van, ha kell valakinek. Megköszönném a válaszokat, mert ma nagyon nem megy.
Tudnátok nekem segíteni a maiban, mert elég rendesen leblokkoltam.
Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül csak te nézel ki......
Dorombolós kiscsoda, puha angol plüsscica.
Haiti fekete titka, lebbentsük fel a fátylat róla.
Még nem orvos mégis műthet.
Szőnyeg és ruha is lehet ilyen anyagból.
A többi meg van, ha kell valakinek. Megköszönném a válaszokat, mert ma nagyon nem megy.
na jó... döntöttem
elmegyek erről a fórumról!
a kiváltó ok egy kötekedő alak, aki mindig más-más néven regisztrál, és azzal szórakozik, hogy normális embereket addig piszkál, míg feldühíti, és amikor valaki beszól neki, hogy hagyja már abba, akkor nekikezd a haldokló hattyú szerepnek, bizonygat, hazudozik, csúsztat és ferdít
(eddig Zotyesz és mukci néven futott, de a jövőben bármilyen névvel feltűnhet)
legutóbb ma éjjel történt ilyen, alig a játék elkezdése előtt beszólt, hogy ő nem csinálja meg a képet, hanem majd megvárja, míg mi kirakjuk
ez még nem volt elég, hanem míg játszottunk, addig bátorított bennünket mindenféle "hajrá" -val, meg egyebekkel
igen, tényleg szuper volt azzal a tudattal játszani, hogy valaki csak azt lesi, hogy mikor vagyunk kész, és majd kérdezgethet
emiatt, és hogy az ilyeneket a jövőben elkerüljem, úgy döntttem, hogy elmegyek innen, és vagy máshol játszom, vagy egyedül
sziasztok, öröm volt, hogy megismertelek titeket, e-mailben elérhető vagyok továbbra is
elmegyek erről a fórumról!
a kiváltó ok egy kötekedő alak, aki mindig más-más néven regisztrál, és azzal szórakozik, hogy normális embereket addig piszkál, míg feldühíti, és amikor valaki beszól neki, hogy hagyja már abba, akkor nekikezd a haldokló hattyú szerepnek, bizonygat, hazudozik, csúsztat és ferdít
(eddig Zotyesz és mukci néven futott, de a jövőben bármilyen névvel feltűnhet)
legutóbb ma éjjel történt ilyen, alig a játék elkezdése előtt beszólt, hogy ő nem csinálja meg a képet, hanem majd megvárja, míg mi kirakjuk
ez még nem volt elég, hanem míg játszottunk, addig bátorított bennünket mindenféle "hajrá" -val, meg egyebekkel
igen, tényleg szuper volt azzal a tudattal játszani, hogy valaki csak azt lesi, hogy mikor vagyunk kész, és majd kérdezgethet
emiatt, és hogy az ilyeneket a jövőben elkerüljem, úgy döntttem, hogy elmegyek innen, és vagy máshol játszom, vagy egyedül
sziasztok, öröm volt, hogy megismertelek titeket, e-mailben elérhető vagyok továbbra is
küldtem néhány választ
Sziasztok!
Tud segíteni valaki?
Mielőtt falra akasztasz tükröt, fényképet vagy akár festményt, előtte sokszor ezt teszed velük (főnév).
Melyik sportra vonatkozik Peterdi Pál híres szlogenje? "A láb mindig kéznél van!
A világhírű Müller Miklós fotóművész szülővárosa.
Köszi!
Tud segíteni valaki?
Mielőtt falra akasztasz tükröt, fényképet vagy akár festményt, előtte sokszor ezt teszed velük (főnév).
Melyik sportra vonatkozik Peterdi Pál híres szlogenje? "A láb mindig kéznél van!
A világhírű Müller Miklós fotóművész szülővárosa.
Köszi!
az utolsó a hifi