Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 116 / 319 oldal |
kb 5 mp-ig
takaró volt
igen, de azóta..
igen, de azóta..
pappocs: 8 óra után írták,hogy rövid időre takaró volt
jól érzékelem, hogy ma még semmi nem volt?
Mennem kell. Írjátok mikor mi volt!
Jó vadászatot!
Jó vadászatot!

pappocs! kész!
ok, köszönöm szépen..:-)
pappocs! a kocsis kész!
Akinek van munkahelye és ott nem foglalkozhat ezzel, annak esélye 0. Hétvégén nincs, hogy aki hétközben nem tud, az hétvégén se tudjon játszani. Az a felirat " VÁLOGASS ÉS VÁSÁROLJ KEDVEDRE " több mint megtévesztő. Szerintem.Ezzel sok-sok embert kizártak és megtévesztettek. Az esélyegyenlőség nevében- szerintük.És úgy nézem a sok reklamálás miatt az első napi késeknek is búcsút mondhatok.
Ok, előre is köszi..Írtam e-mailt..
pappocs én megcsinálom!
Sziasztok!
Én sajna még nem tudtam megszerezni a játékokból a 2 pontot..(lehet ciki:-) Ha vkinek van ideje, meg kedve nem csinálná meg nekem?
Én sajna még nem tudtam megszerezni a játékokból a 2 pontot..(lehet ciki:-) Ha vkinek van ideje, meg kedve nem csinálná meg nekem?
Marty, ez tényleg egy kicsit sok, mivel 8 órakor már elméletileg működnie kéne... és játszani. Ugye nem mindegy mikor játszik az ember és ez csak egy jó időhúzás, hogy pont akkor nyerhettél volna amit nem tudunk, vagy nem, de nem tudod elküldeni a kódód a játékszabályzat szerint.
Mi ez tényleg, ha már nem sok a PallMall részéről!
Mi ez tényleg, ha már nem sok a PallMall részéről!
Fontolgatok egy feljelentést megtévesztés és diszkrimináció miatt. 

Végre, de örülök neki 

jó sokáig volt fennt, kb. 2 mp.ig láttam
takaróóóóóóóó volt
korán reggel nem működik