Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 116 / 246 oldal |
magdalin---kávé csomagolásra esetleg feltehetnék!?
jojó, igen készültek képek. Az oldalon is fent lesz, ill. azt mondta a hölgy hogy szakmai újságokba szokták ezeket betenni, de remélhetőleg kapunk belőle majd mi is!
" alt="
">
" alt="
">magdalin---valahol nem teszik közzé az átadást?Fénykép készült róla esetleg?
Ma vettük át a Karaván kalandon nyert Tunéziai nyereményt!
Nagy pozitív a játékszervezőknek, A Cafe Kara keleti kávézóban szervezték meg a nyeremény átadást.
Fantasztikus igazán keleties hangulat, kóstoló is volt, igazán egy +élményt nyújtottak vele.
" alt="
">
Nagy pozitív a játékszervezőknek, A Cafe Kara keleti kávézóban szervezték meg a nyeremény átadást.
Fantasztikus igazán keleties hangulat, kóstoló is volt, igazán egy +élményt nyújtottak vele.
" alt="
">Olyan rendes volt a cserepartnerem,hogy Ő fel is adta az én pályázatomat,én pedig küldtem neki a cserét!
Nekem is nagyon tetszik a Bounty táska, mi a játszótéren voltunk vele
" alt="
"> belefért az összes homokozós játék, a két kispasi kabalája, sok innivaló meg még egy pár dolog
" alt="
">
" alt="
"> belefért az összes homokozós játék, a két kispasi kabalája, sok innivaló meg még egy pár dolog
" alt="
">nah, most már várom én is azt a bounty táskát...de mi szombaton indulunk, gondolom nem jön meg:-(
A bounty táskáért én is odavagyok
" alt="
">
Most voltunk egy hétig nyaralni, és jó sok minden belefér, strapabíró és még jól is néz ki.
" alt="
">
Most voltunk egy hétig nyaralni, és jó sok minden belefér, strapabíró és még jól is néz ki.
Tescoban elkérte egy "gyűjtögető" a kocsimat a 100 ft-os érmémért..odaadtam...legalább nem kell a 2 gyerekkel visszamennem... s kérdezte, hogy a blokkok kellenek-e belőle? enyém a zsebemben volt..hogy a fenébe ne kellene:-)) s nem vettem észre a papírok alatt volt 3 blokk..mindegyiken nescafe:-)))))
szildi,tesóm is mondta tök jó.bár nekem a törcsi nem jön be.
igaz én még nem kaptam meg.
igaz én még nem kaptam meg.
Nagyon jó a Bounty táska, belefért 1 pléd, 1 nagy törcsi, 2x2 l víz, kaja a kis hűtőtáskával együtt, kencék, újságok, apróságok. Már kétszer azzal mentem a strandra.
Köszönöm Bounty!
" alt="
">
Köszönöm Bounty!
" alt="
">Megérkeztünk a MILKA - karintiai útról. Nagyon szép volt.
Nekem is síma ügy volt a Szeged Tesco-ban a napolaj átvétel
" alt="
">
Kellemesen csalódtam.
" alt="
">
Kellemesen csalódtam.
Bementem a napolajért,...és aláírás ,/blokk+ a csomagolás/ellenében már adták is...elsőre, 1perc alatt Békéscsaba Tescoban,.
adrika6
Kis telhetetlen!
" alt="
">
Kis telhetetlen!
" alt="
">macikacska!
Igen, ez pozitív, hogy most küldtek @-t a blokk ellenőrzésére, viszont az 1. fordulónál ez még nem volt, sőt még a nyereményeket sem küldték.
Igen, ez pozitív, hogy most küldtek @-t a blokk ellenőrzésére, viszont az 1. fordulónál ez még nem volt, sőt még a nyereményeket sem küldték.
most hívott egy hölgy a nestlétől hogy mégis megkapom a macskasátrat, de olyan gyorsan letette hogy meg se tudtam kérdezni hogy nyertünk-e a gabonapehellyel.
Playboy-tól jött mail, hogy a blokkom ellenőrzése megtörtént, aug. 15-ig küldik a nyereményt!
" alt="
">
Néhány játékszervező tanulhatna tőlük...
" alt="
">
Néhány játékszervező tanulhatna tőlük...
Nyertünk egy karórát és tévesen, de a nevünkre egy másik játékos óráját is
elküldték. Amikor kibontottam láttam, hogy más nevére szól, hívtak is; hogy küldjem vissza. Visszaküldtem és másnap kaptam egy Dormeo Memosan párnát ajándékba. Köszönet a Studio Moderna 2000 TV Shop Kft-nek
" alt="
">
elküldték. Amikor kibontottam láttam, hogy más nevére szól, hívtak is; hogy küldjem vissza. Visszaküldtem és másnap kaptam egy Dormeo Memosan párnát ajándékba. Köszönet a Studio Moderna 2000 TV Shop Kft-nek
" alt="
">
A netambulancia rajzpályázatán megint változtattak a végén.
Nem engedik a csalást,hanem 3 lehetőség közül választhatnak a rajzolók.
1. A legtöbb beérkezett szavazat alapján.
2. Egy közjegyző által hitelesített sorsolás alapján.
3. Egy szakmai zsűri véleménye alapján.
Nagyon pozitív!!!!
Ez így sokkal igazságosabb a gyerekeknek!
Nem engedik a csalást,hanem 3 lehetőség közül választhatnak a rajzolók.
1. A legtöbb beérkezett szavazat alapján.
2. Egy közjegyző által hitelesített sorsolás alapján.
3. Egy szakmai zsűri véleménye alapján.
Nagyon pozitív!!!!
Ez így sokkal igazságosabb a gyerekeknek!