adrika6!
Én vásároltam nálad, már rég átutaltam a pénzt, de még nem érkezett meg a leveled..

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Raktam fel uj aukciókat a teszveszre, és 1 órán belül lejár a Celine Dion parfüm 1ft-os aukciója.
ginabolt25
annipanni: csak volt,mert most lefelé mennek az árak.
most rákerestem a milka szóra és elképesztő, hogy 40 l-nyi milka kanna 4000 ft. ekkora biznisz lett ez?:-)

" alt="

">
hát ez tényleg elég érdekes.
3 ft-ért nyertem valamit,amire azt írta az eladó,hogy lánya eltépte. sok-sok Milka

" alt="

"> azért fura,ha valaki valamit el akar adni azt elöl tartja. vagy túl olcsó volt,inkább. de minimum másik Fórumossal ezt csinálni nem túl szép
teszveszen majdnem vásároltam

" alt="

"> Ráadásul Fórumostól

" alt="

"> erről ennyit
Új aukcióim vannak a teszveszen, ginabolt25 néven.
Raktam fel tuppereket, használt cipőket, csajosakat 32-34-es méretben.
Utalványt is elfogadok!
vett már igénybe valaki teszveszen futár szolgálatot?
érdemes?
köszi
Sziasztok! Teszveszen kicsiroberto néven sokminden :-). Nézz szét, fórumostól akár Librit is elfogadok cserére. Köszönöm, ha benéztek hozzám!
Sziasztok!
Ismét sok termékem elkelt ezért újra töltök fel folyamatosan a zsibvásárra. Minden termékem részletes leírást tartalmaz. Játékcsomagok is vannak.
Felhasználónév: janyikne
Ajánlatokat is várok, utalványokat beszámítok.
Bármely termékemre érvényes a csere lehetősége!
e-mail: janyikne@freemail.hu
Teszveszre feltettem eleg sok portakat 1 Ft-ra, amik szuper ajandekok lehetnek akar karacsonyra is.
Nehany pelda: sony mp3/mp4, lg hordozhato dvd, bor mappa (eredeti ara 45 000 Ft!), inoxcrom toll diszdobozban, libamaj, martini, happy hippo pendrive, stb.
Ha van kedved nezz korul.

" alt="

">
Ja: parducr a felhasznalonevem.
Teszveszen DornaiZs néven van fenn pár gyerek téli, őszi cipőm csizmám, és Siesta szandálok. Használtak, de teljesen új állapotban.
köszi hogy benézel.
Sziasztok! Teszveszen akromozs néven sok karácsonyra való ajándékot kínálok. Moulinex konyhai robotgép, villanyborotva, nagy szótár, stb... Étkezési utalvánnyal is fizethettek.
Van egy vadi új siesta téli bakancsom fent a teszveszen. 21-es ha valakit érdekel. utalványal is fizethetsz. micimacko07 néven.
Sziasztok!
Vaterán hebrencske vagyok.

" alt="

">
Vannak szakácskönyvek, ruhák, ajándéknak valók...
Írj, ha bármi kérdés van!
Köszi, ha benézel!
teszvesz:erzsoka5
csere is érdekel
Nézz szét nálam, karácsonyra is találhatsz valamit!
Étkezési utalvánnyal is fizethetsz sok mindenért (hideg)!
http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=446
2179
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások